onsdag 31. desember 2008

GODT NYTTÅR!!!

Plutselig var dette året omme også! Så mye som har skjedd i år. Ny bil og ny jobb.. Helt herlig! :D Har ikke blitt så mye tid til å oppdatere verken her eller andre steder i det siste. Jeg håper det bedrer seg over nyttår da jula ikke henger over meg mer... Har ikke blitt så mye som en strek å scrappe i det siste. Så jeg legger ved en side jeg laget i oktober på treffet til PIH. Den har hengt på jobb en stund, men jeg har bare ikke fått scannet den enda. :)

Har brukt stort sett produkter man finner på Bikuben :D


(beklager den dårlige scannen)

Jeg ønsker da alle et riktig godt nyttår! :D

Og tuuusen takk til HegeAL som har laget den dødskule headeren for meg! *storklem*

mandag 15. desember 2008

Bidrag i julenummeret til Vi scrapper

Jeg var så heldig å få med denne layouten i det siste nr av Vi Scrapper! :D Ikke nok med at jeg fikk det med, men jammen meg vant jeg journalerings konkurransen også! *Jippi*

Jeg har scrappet om da jeg og Kristian forlovet oss i sommer, og jeg brukte et bilde jeg tok av meg selv da vi var i Praha.. Synes det passet så godt til. Teksten printet jeg på overlay for jeg ville at mesteparten av arkene bak skulle synes. Veldig greit med slike lo'er som man kan tekste litt på. Dette er jo en historie som jeg aldri vil glemme.



Tusen takk til jentene i Vi scrapper, som valgte min lo!! :D

søndag 14. desember 2008

på tide kanskje?

Er vel på tide med en liten oppdatering nå? Er jo en mnd siden jeg har fått skrevet noe som helst her. Tiden flyr fra meg, dagene fylles opp med jobb, julegave shopping, rydde hus og passe barn. Men i dag tar jeg meg endelig tid til å oppdatere litt. :)

Jeg har gjennomført 2 kurs, som jeg selv synes gikk kanskje greit. For å være ny kursholder, så håper jeg at folkene som var hos meg lærte noe. Disse to Lo'ne hadde jeg på kurset:

Den første siden brukte jeg endel mønsterark og litt forskjellig QK... minn meg på å ikke ta på Felix verdens grusomste genser neste gang.. *dåååne*



Jeg hadde også denne vinter siden der jeg brukte stempling på siden min. Jeg bruker ikke å stemple så mye når jeg scrapper. Men det var faktisk ganske passende her :)
Felix er bare 1år og noen mnd på disse bildene.. søte lille pjokken.. :)



Skal virkelig ta meg i skinnet for å bli bedre til å oppdatere. Har søren meg 3 uferdige sider liggenede her å blomstre også... Den jula den jula... *lol*