torsdag 30. april 2009

Bestevenner

Da jeg var på kose besøk hos Hege lagde jeg en lo.... og det var denne.. For å si den sånn.. Jeg er ikke på langt nær så produktiv som den snella der.. *lol*.. jeg lagde også meste parten av mini boken lengre ned på siden (familieboken) men da klokka var nærmere 05.. da måtte jeg kapitulere.. Linsa mi levde sitt eget liv som resulterte i en ganske rødt og litt hovent øye dagen derpå.. Det tar på å være happy scrapper assa!! :)

Her er i hvertfall den jeg klarte å nøste sammen på et vis. Tusen takk Hege for det søte glansbildet jeg fikk.. passet perfekt!! :)



Disse bildene er så koselig.. Felix og Johannes er bare så gode venner når de er sammen. Det synes jeg bildene viser så godt! :)

TFL

mandag 27. april 2009

I invitasjons modus...

Nå jobbes det hardt med å få ut invitasjonene.. Foreløpig er jeg oppi 21 lagde kort, men jeg har sikkert godt over halvparten av det å lage igjen. Regner med å måtte lage 50stk minst.. Kommer nok til å bli rimelig lei når jeg er ferdig.. hihi...

Jeg har lagd kortet forholdsvis enkelt, for det tar lang tid å lage alle sammen. Men jeg er godt fornøyd med både bilde valget mitt, arkene fra Melissa Frances og selve helheten. Jeg hadde aldri klart å lage alt dette uten min gode venninne Annette! Hun har hjulpet meg med å trykke ut alle de bladene til kortet.. Tusenvis av blader.. hehe..

Nå gjenstår det å finne på noe å skrive inni de da.. *tenke tenke*

søndag 26. april 2009

En ultralyd lo..

Jeg hadde et babykurs i begynnelsen av denne uka, og da lagde vi blant annet denne siden. Et gammelt ultralyd bilde jeg har scannet inn. Jeg koste meg når jeg lagde denne. Ble ganske fornøyd også. Har brukt kun papirer fra dreamstreet papers.. :)

Tenk at det er 5år siden da.. Herregud tiden går så fort.. dååååne...



Den andre siden jeg hadde på kurs ligger på bloggen her fra tidligere i år.. :)

Takk for at du tittet innom! :)

torsdag 23. april 2009

Familieboken

Her er bildene sikkert noen venter på av familieboken :) Lagde denne som et lite prosjekt med bind it all maskinen.. Ble egentlig ganske godt fornøyd med den!

Er det noen som lurer på noe, ta kontakt da vel :)

Forside: Pyntet med Chatterbox flocked papirer, DCWV ark med sommerfugler, MM bokstaver, Qk Emily og Prima rose samt bling..



Inn siden av coveret er dekorert med papir fra October afternoon. Alle diecut arkene er ark fra Teresa Collins. Har brukt: Hambly screen, Dream Street paper, jenni Bowlin ark, stifter og MM bokstaver. Tekst striper. :)



Disse sidene er dekorert med MM noteworthy papirer, en liten bit papp, Blomst fra prima, bling brad og Velurbord fra We R the memorykeepers. Tekstboksen er laget av et journalerings ark med masse journalerings spots på. Denne har jeg brukt til å lage en egen side. Pyntet med en hambly på hjørnet. :)



Stemplet med heidi swapp tekst stempel og pyntet med en sommerfugl klipt ut av et ark fra DCWV. Den blå siden er laget med Glimmer Screen, en plast maske og sprayet over med glimmermist. Brukt et QK hjerte og en liten metall klemme fra MM. Heidi Swapp tekst stempel..



her har jeg sprayet med glimmermist med en glimmer screen mask på. Pyntet med Qk stjerner doodads, hjerte og en journalering spot under bildet. "Buddies" teksten er en bord fra MME serien tres jolie. På siden til høyre har jeg stemplet med glimmer screenen. pyntet med tres jolie bord, bånd, stifter, bling og MM bokstaver.



På denne siden har jeg brukt papir fra October afternoon, en bit av et noteark fra Graphic45. Stifter, Petaloo foam blomster, knapp og jenni bowlin bokstaver. Andre siden er laget av en journalerings spot. :)




Disse sidene er pyntet med en journalering spot, petaloo foam blomst, bling. Papir fra dreamstreet papers, en bord fra MM tres jolie serie, hjerte fra heidi swapp, en liten hambly bit og en prima blomst med en liten bling. :)



På de siste sidene her har jeg pyntet med en journalering spot, border fra tres jolie, MM bokstaver og et hjerte swirle stempel. Høyre side er pyntet med DCWV sommerfugl ark og en prima bling. MM bokstaver.




Tusen takk for at du titter! :)

søndag 19. april 2009

Påsken er over...

Joda.. den har jo vært over en liten stund, men jeg har jobbet masse den siste uken og da blir det liten tid til blogging.. Her er noen prosjekter jeg lagde før påske. En påskepose jeg fylte med godteri og noen små gaver og en kort! :) Jeg er ingen kortlager, men ble fornøyd med dette kortet da! :)








må si... Jeg har kjøpt meg BRUDEKJOLE!!! *jippi*

torsdag 2. april 2009

snart påske jo...

Det går kjapt mot påske nå, og på jobben er det tradisjon å bytte gaver med hverandre. Selvfølgelig scrappet... Jeg jobber nå fortløpende med å bli ferdig med mitt påske-gave-stæsj før lørdag.. Her kommer den første tingen jeg har laget.. En eggekartong til en gooood venninne! :) søte Annette.. :) Jeg har fylt den med kinderegg.. *fnise* Hun er like gal etter kinderegg som meg.. :)




ellers kan jeg informere at jeg har vært å prøvd brudekjole i dag.. Guuud så rart det var å se seg selv i en stor fantastisk hvit kjole.. Jeg kjøpte ingenting i dag.. men det var moro å prøve! :)

onsdag 1. april 2009

Romantikk...



Jeg satt å syslet med denne lo'n på mandag.. fikk litt blod på tann med å bruke glimmer stencils.. det er så kult å stemple med de.. :) Jeg mimret tilbake til den kongelige hage i Praha da vi var der i august i fjor! :) Hvis jeg skulle velge noe som jeg husker best fra turen vår, så var det denne turen til den kongelige hage. Det var så romantisk. Det var tidlig på morgen, deilig vær og så utrolig koselig..

Jeg har brukt porcelain serien fra basic grey, et gammelt noteark, bånd og bling.. :)

To nye kurs lo'er

I går var det nytt kurs, sammen med 6 flotte damer som var med meg! Et kjempe koselig kurs, og det virket som at alle jentene koste seg masse med å lage sidene.. :)

Jeg hadde natur som tema og hadde lagd litt guttete-røffe-natursider..

Her er i hvertfall sidene..



Denne siden handler om hvor godt disse to guttene har det sammen. Pappa er den store helten til Felix og mamma er dessverre ikke fult så kul.. *fnise*



jeg lengter etter våren og snekret sammen denne siden om hvor deilig det var allerede i mars i fjor.. Snøen ligger jo tjukt her enda.. *dåååne* D

Takk for at du tittet innom meg! :)