mandag 22. juni 2009

En utrolig hyggelig overraskelse!!!!

Da jeg kom hjem fra Amsterdam lå en sykt hyggelig mail i innboksen å ventet!! Jeg har blitt plukket ut på inspirational!!! :) Såååå utrolig artig!!

Check me out!!!

http://inspirationalcraftblogs.blogspot.com/2009/06/beautiful-creations-by-yasmin.html

Sååå kult!! :)

I've just been featured on Inspirational!!!! I'm so excited and happy!!! :)

Long time no see...

Ja, blitt dårlig med innlegg i det siste.. Litt for mye å gjøre + at jeg var i amsterdam 11-14juni! Da går tiden unna altså! :)

Så her kommer et lite bilde ras fra tiden vår i Amsterdam.. :)



En artig rusten båt med påskriften "Amsterdam" det måtte jeg bare ta bilde av.. hehe..



Første dagen tok vi turen til Waterlooplein i Amsterdam og tittet på et kjempestort marked de hadde der, de solgte alt fra nye ting, til gamle loppiser. Veldig moro.. og masse fint å handle! :) Her er Gunn som vi reiste sammen med.. (reiste med mannen hennes også altså) :)




Vi var på kanalbåttur.. Det er jo sinnsykt mange kanaler da.. Overalt bruer og båter.. :)





Reisefølget vårt.. Harald og Gunn.. Harald er Kristian's forlover! :) Her er vi i europas eldste dyrehage.. Artis Zoo... :)




Guud som jeg digger telelinsen min.. Ble tatt så mange bilder i dyrehagen altså... :)



Kan ikke dra til Amsterdam og Nederland uten å få med seg en vindmølle altså. Det var en midt i byen med eget bryggeri. Angrer bittert på at vi ikke tok en pils der.. Jaja.. gjort er gjort..



Meg og min snart ektemann... Koser oss i solen utenfor vindmøllen.. Har det så godt sammen.. :)



Enda et marked som jeg tuslet rundt på.. kjøpte noe småtterier og tittet rundt. solgte alt fra lopper til andre go saker.. :)

Ja.. det var i allefall noen av bildene jeg tok.. kommer nok til å scrappe en hel del fra den ferien.. vi tok oppi mot 600bilder den helgen.. :)

just a little update from our lovely trip to Amsterdam. My soon to be husbond and I Enjoyed ourself a whole lot! I'm going to make alot of layouts from this trip I think... :) Can't wait to start! :)

TFL

onsdag 10. juni 2009

Vår familie...

Familie kurset mitt gikk av stablen i går, 5 flotte damer kom og lagde familie-tre og familie layout med meg.. Kjempe koselig kurs :)

Vi lagde altså denne siden der jeg har brukt ark fra MME "out and about" serien, blomster fra Petaloo, Vintage skilt fra MM, Swirl fra Prima og knapper og slikt! :)



Vi lagde også dette familietreet.. Det blir bare en liten kikk på det, for den kommer med på et kurs til høsten også siden det var så mange som ikke kunne den oppsatte datoen... :)



Ja.. da reiser jeg til Amsterdam i morgen!! *Jippi* Skal kose meg, og ta masse bilder.. gleder meg helt enormt mye! :)

Takk til alle som kommer innom bloggen min... Ha en fantastisk flott helg :)



This is the layout I did with my family-class last night.. I've used some papers from MME's out and about series.. :) The family tree I've made I'm going to use on a class a little bit later in the year, because many people couldn't make it.. :) So just a sneek on the one! :) I'm going to Amsterdam for a few days now.. Really looking forward to that! :) Thanks for stopping by my blog! :) Have a great weekend

TFL

søndag 7. juni 2009

BlogCandy hos AKSH

Aksh feierer 1års blogg jubileum med denne fantastiske bloggcandyen! Det er helt utrolig hva den dama får til både på kort og LO! multikunstner altså! :)



A Fantastic blogcandy at the great scrapbooker AKSH, check her out! :)

Sneekpeak Familie-kurs

Enda en sniktitt! Her er layouten vi skal lage på familiekurset, altså en liten del av den i allefall.. Er fortsatt plasser på det kurset som går av stablen 9.juni.. :)
Dette er en lo i min stil.. ganske typisk min stil egentlig.. men ble godt fornøyd med den..



I dag har vi hatt en herlig dag med halting.. heldigvis er han mye bedre enn i går.. Da kunne jeg ikke være borti beinet før tårene kom på gutten.. Han har våkna et par ganger i kveld, men en paracet og smokk gjør underverker altså... :) Voksesmerter er noe ordentlig dritt!

Only a sneakpeek today too! This layout is for another clas I'm teaching on June 9th.. It's a family layout.. I happy with it.. this is really a me layout.. This is my style.. I like to explore other styles as well.. but this layout is a typical me layout! :)

TFL

lørdag 6. juni 2009

Sneakpeek 17mai..

En liten snik på en av layoutene til 17mai-kurset på Bikuben den 17juni! Det er noen som har meldt seg på, men det er ikke fult enda.. Blir uansett moro! :)Litt ironisk er det da.. 17mai kurs 17juni.. Ikke planlagt ass... øh... hihi...




Her hjemme så sliter vi med voksesmerter på små'n.. Litt kjipt, for tidligere i uken var det armene, men vi har vært gjennom lår, mage og i natt er det kne.. Det har han faktisk hatt vondt i kneet i hele dag, så det har vært en rolig dag altså.. stakkars liten... Jeg får se det ann til i morgen, blir han ikke bedre så får vi kjøre oss en tur på legevakten... regner med søvn blir begrenset i natt.. Takk og lov at det er lørdag i morgen..

The 17th June I'm teaching a class in making 17th of May layouts.. 17th of May is our National day.. so just a sneakpeek this time! :)

TFL

onsdag 3. juni 2009

Pencillines skisse

Sommer og sol!!! I hvertfall er det litt sol, selvom det blåser skikkelig suuurt!! Jeg lagde denne til pencillines skisse nr 136 :) Jeg ble egentlig godt fornøyd med resultatet.. Har aldri scrappet rett på hambly før, men jeg synes virkelig ble kanontøft! :) har stort sett brukt produkter fra Fancy Pants sin nye sommer serie "Summer Soiree", og blomstene er fra Sassafrass lass.. Ellers finner du de ultra kule loopy lou bokstavene, og chitchat thickers fra American Crafts.. :)

Tusen takk for at du er innom bloggen min.. Det setter jeg pris på.. :)Og en stor takk til Lula som instruerte meg i hvordan best ta bilde av layouten.. vet ikke helt om jeg fikk det så bra til men.. hihi...




I made this layout for pencillines sketch nr 136.. I really liked the sketch, and I really liked the new papers from fancy pants! :) A lot of cutting to get this right.. I'm actually quite pleased with this myself!

TFL

tirsdag 2. juni 2009

Skissedilla #10

Jeg bare digget ukens skisse på skissedilla!! den var fantastisk flott.. Jeg fikk beskjed av Lula da jeg i forrige uke snakket med henne på msn om at jeg hadde tenkt å sende inn til pencillines.. "Sviker" var alt hun sa.. :lol: jeg kan da ikke være noen sviker, så jeg har i hvertfall snekret sammen denne til ukens skisse. Veldig uvanlige farger til meg å være.. veldig uvanlig meg egentlig... men kanskje jeg liker å være litt uvanlig akkurat nå?? hihi... Takk for en flott skisse jenter! :)



bildet er tatt da jeg og min kollega Anette som har blitt en kjempe god venninne av meg var på harry-tur til sverige.. prøver å fylle opp barskapet til bryllupet! Bildet er ikke så "hvitt" i virkeligheten, men scannen ble litt rar, og den ble ikke bedre når jeg prøvde å scanne på nytt.. Anyways..

This time I made a layout for a norwegian challange blog, and I really loved the sketch.. I'm not a color person really.. But I'm trying to expand my style and trying things I may not be that good at.. I was quite happy about the way this turned out. The picture was taken on a trip to sweden with my good friend Anette... :)

TFL