mandag 26. oktober 2009

To kort..

Jeg har faktisk laget noen kort i det siste.. Her er i hvertfall to jeg lagde til to herlige damer på jobben.. Jeg trenger nok mer trening på kortene mine, men det er litt artig å sitte å pusle med et lite kortprosjekt inni mellom..





Det nederste kortet har jeg laget med en prima papp som kommer bak blomster og slikt.. Jeg lagde en lukke løsning på kortet.. :) Jaja, uansett litt artig å lage kort innimellom..

Takk for at du svirret innom! :)

A month ago I made a cuple of birthday cards to some very good friends at work.. :) I'm not the greatest cardmaker..but the girls got cards!!! Thanks for stopping by..

søndag 25. oktober 2009

Carolyn Peeler kommer!!



Melissa Frances sin designer Carolyn Peeler tar turen til oss på Bikuben i november. Jeg var på kurs med henne i fjor, og jeg storkoste meg. Jeg har meldt meg på kurs i år også, og jeg gleder meg masse til å lage denne søte boken:



Det er fortsatt ledige plasser på kurs, så hvis det er noen som har lyst til å melde seg på, så kan du melde deg på ved å sende mail til ellen@bikuben.com. Mer informasjon om kursene finner du på hovedsiden vår www.Bikuben.com Dette blir moro!! :)

Carolyn Peeler a great designer for Melissa Frances is visiting us in November. I've signed up for one class, and I can't wait! :)

fredag 23. oktober 2009

Familie-kurs

Jeg har hatt et kurs hvor vi scrappet et familietre! :) Kjempekoselig kurs med 9 herlige damer som lagde hvert sitt unike tre. Alltid moro. Jeg hadde hatt dette kurset før, så det var ekstra moro at det var fler som meldte seg på. Er moro å scrappe litt igjen.. Er ikke så mye tid til noe som helst moro fortiden, og jeg er fortsatt himla trøtt, og orker ikke sitte oppe så lenge om kveldene..

Her er i hvertfall Felix sitt familietre. Det mangler noen rammer der, men det er fordi jeg også mangler presentable bilder å ha i rammene... hihi... vil jo helst ha mest mulig normale bilder på familietreet..



I tillegg på kurset lagede vi en layout som generelt handlet om familie, men man kunne jo seff bruke den til hva man vil.. :) Jeg valgte å skrive litt om familien vår sånn den er nå i 2009.. Fått med det nyeste ul bildet også... Allerede forelsket i den lille krabaten som bor i magen min...



Nå er det høstkurs på tirsdag jeg jobber på.. Om ikke lenge så reiser jeg og søstern til dublin også.. herregud.. Jeg har knapt tid til å tenke... lol.. :)

Takk for at du svingte innom meg! :)


I've thought a family-class this week, and here are my layouts. The family-tree is actually missing a cuple of frames, but I have to get some good pictures of my family before I can glue them down. I also included a second layout in my course there the theme was family, but of course you can use this page to what ever you like! :) I also included my last ultrasound picture of our new additon to our family.. I can't wait until march!! :) Thanks for stopping by.. :)