onsdag 9. desember 2009

Jada.. desember kom gitt..

Tiden flyr fra meg.. November kom og gikk.. ikke fikk jeg gjort stort i den måneden heller. Jeg er i skrivende stund 26+1 dag på vei i svangerskapet og det er bare 3mnd igjen.. Jeg har ikke krefter til mye fortiden. Stort sett går kreftene mine til å dra på jobb, komme hjem, lage middag og legge Felix. Jeg er trøtt og sliten nesten hele tiden.. Men jeg holder det i allefall gående..

Jeg håper at jeg får mer tid til det jeg vil gjøre når permisjonen min trer i kraft og jeg får litt ekstra tid alene. Jeg går ut i permisjon i slutten av februar...

Jeg er litt redd jeg har skuffet mange.. mange på scrapping, moderatorer og de kreative med min fraværendhet.. Må si at jeg savner HegeAL og Lula og msn skravlingen vår.. Håper dere fortsatt er mine venner! (håper dere leser dette også..) Er så gla i dere! :)

Jeg har i fått til å snekre sammen en liten julelayout da, midt i maset. Bildene er fra 2004. Ikke mitt mest forgrafiske øyeblikk.. men må seff scrappe de bebiss bildene jeg har av lille gutter! :)

Får håper at jeg rekker innom en tur før jul! Takk for at du svingte innom! :)

Hi! I'm now in my 26th week of beeing pregnant.. Everything is pretty tiering now.. I almost don't have the time to scrapp, or do anything of the things I really like.. But I have manage to make a holiday layout with some of my old pictures from 2004. Christmas card photoshot! :) Thanks anyway for stopping by! :)