søndag 28. februar 2010

Skissedilla 48!!



Ja.. jeg er sendt ute som vanlig.. men denne har jeg i allefall laget etter skissedillas skisse nr 48.. :)Hååper jeg rakk å være med.. :) innlegget ble i allefall lagt inn kl22 følge min pc.. :)

Dette bildet av meg og mannen ble tatt øverst oppi "Det skjeve tårnet" i Pisa tidlig en søndagsmorgen.. og allerede da var det glo varmt å gå opp alle de ørten trappene for å komme øverst... :) Fantastisk utsikt derfra og absolutt verdt det, selvom det var tragt, varmt og langt til topps!

Jeg har brukt diverse restepapir på lo'n min.. :) Takk for at du svirret innom!

This page I made for skissedillas sketch nr48.. *lol* I was on a deadline and just had to publish it.. :) This page I've made with pieces of paper I've had laying around. Prima's, hambly.. This is me and my hubby on the top of the tower in Pisa, Italy. Thanks for looking. :)

søndag 14. februar 2010

Endelig en ny lo!!!!

Dette er min første side for 2010... Woooohooo!!! Denne er laget etter skissedilla's skisse nr 46! :)

Disse bildene er de første bildene tatt av min mage.. Jeg er her i uke 34.. Disse bildene er faktisk de første tatt av meg med gravid mage ever! :) Synes det gav en kul effekt å ha to like bilder på siden.. Ble forholdsvis fornøyd med denne.. Når man har falt av hesten så tar det litt tid før man finner tilbake tenker jeg.. :)

Må nok ta noen fler bilder av magen.. den er om mulig enda større nå. Er i uke 35+5.. :)



Takk for at du svingte innom! :)

This is my first layout in 2010.. Wooohooo... *lol* The picture is the pregnant me..I've used the same picture two times. I thought this gave a great effect.. Thanks for looking! :)

onsdag 3. februar 2010

Ny header!

Ja, jeg har endelig mannet meg opp eller heter det kanskje kvinnet meg opp til å ta bilder av magen. Har hele tiden synes jeg kanskje ikke hadde så mye å ta bilder av, men litt gravid ser jeg i allefall ut nå, dette er de første mage bildene jeg har tatt.. Hihi.. :)

Felix har vært og kosa på magen som ble den nye headeren min.. Og jeg rakk å legge inn et lite profil bilde også. Jeg er nå 34 uker på vei.. Bare 6 uker igjen til termin.. Venter i spenning kan man si.. :)

Her er altså meg og magen min.. :)




I've just taken som pictures of my pregnant belly.. The first ones.. I'm now 34 weeks pregnant :)

mandag 1. februar 2010

Et bursdagskort...

Ja, det er ikke mye jeg gjør på scrapperommet fortiden.. mye fordi jeg HATER stolen min på rommet.. mye fordi det er så syyykt rotete, og fordi at magen gnager på bordkanten..*lol*.. Har kun 6 uker igjen til termin nå, og er fulltid sykemeldt..

Har fått snekret sammen et bursdagskort til ei venninne på jobben..

Har brukt papirer fra Basic Greys serie origin.. :)



Takk for at du tittet innom... :)

I've made this card for a friend at work. Made it with Basic Greys paperline Origin.. :) I'm kind of happy with this one.. :) Thanks for stopping by.. :)