mandag 30. august 2010

Tilbake til hverdagen...

I dag var første dag tilbake på jobb etter ca 7mnd med permisjon. Jeg skal ha et år, men har valgt å dele litt permisjon med mannen nå siden Collin straks runder 6mnd. Jeg synes det er viktig at han også får se hvordan det er å ta vare på en liten baby med alle ting som må gjøres, så får han kanskje litt bedre forståelse på alt jeg styrer med dagen lang. :) Jeg ammer fortsatt, men pumper slik at han skal få litt mamma-melk når jeg er på jobben.. Så nå er det 5 uker på jobb før jeg skal ha 5mnd til med perm! :)

Det gikk veldig fint i dag.. det er VELDIG mye stæsj jeg ser at jeg er "nødt" til å ha.. :lol: Men sånn er det alltid. Det er det som er "grusomt" ved å jobbe på en scrappbutikk, man må jo bare ha.. ;)

Jeg er fortsatt i kort-verden og her er det to kort jeg har lagd til de kreatives utfordringer på scrapping.no :)



Jeg ble utfordret til å bruke noen produkter fra Leanne. I denne butikken finner du masse flotte bånd, knapper og sysaker til en rimelig penge. Jeg falt helt for disse søte knappene med rutemønstrene. :) Jeg har kun brukt resteark på dette kortet. Jenta er fra Northstar stamps :)



Jeg koste meg så når jeg tusjet denne jenta fra the Greeting farm. Hun er jo bare så kul. Motivet tusjet jeg må Copic..:) Her har jeg brukt bånd og knapp fra leanne :)

Takk for at du stakk innom! :)


I'm back to work from 7months of maternity leave. I'm going to work for 5 weeks than have 5 more months with more leave.. :) I've made a few cards, because I'm still on cards.. hehe.. I hope you like them. They are both coloured with Copics... :)

Thanks for dropping by.. :)

tirsdag 10. august 2010

I dare ya!

Da var sommerferien over for denne gang.. Vel.. jeg har jo ferie resten av året, men skal faktisk en tur innom jobben i september. Det gleder jeg meg til.. Vi har reist land og strand i ferien, har vært i Sandnes, Trondheim, Sortland, Lofoten, tilbake til Trondheim igjen og nå er vi hjemme. Mannen er tilbake på jobb, og jeg er hjemme med "kidsa" :) har fått lagd en del kort i løpet av sommer'n.. Det er jo litt artig... En lokal butikk på Kyrksæterøra selger kortene mine, og da er det ekstra moro å lage noen.. :)

Vi har hatt en herlig ferie.. Dessverre preget av litt dårlig vær, men vi fikk nå med oss noe. Har vært en tur på Borg Vikingmuseum, Lofotakvariet, Olavsfest dagene i Trondheim.. Kost oss masse med venner og familie.. Sånn ferie skal være. :) Gutta har blitt så store. Om ikke lenge så er det skolestart for Felix. Vi fikk handlet sekk han ønsket seg.. Veldig spennende.. Har også fått seg penal. Mangler matboks, drikkeflaske og nye skoleklær.. :) Så er det i boks også.

Collin har begynt å spise litt fast føde. Grøt og fruktpure går ned på høykant, mens middagsmat smaker visstnok helt forferdelig.. hehe.. :) Brødskive med leverpostei er også veldig veldig godt :)

Her er en lo jeg lagde til promaker konk'n på scrapping.no.. Min ektemann for 1år nå!!! Og meg.. på stranda ved Pisa di Marina i Italia.. :)



Også angående I dare ya.. hehe... Dette var det kusina mi sa når hun var på besøk hos meg.. Kusina mi er Jeanette og *Rudi* på scrapping.no. Hun kastet et ark til meg med søøøøte hjerter på og sa I dare ya til å lage noe med dette.. hehe.. og det ble skikkelig catch frasen våres resten av sommerferien.. så ja Jeanette.. Her var det jeg lagde.. :)





I've been on a looong holiday with my boys this year.. Driven almost norway from buttom too top.. A great trip! :) This Layout is of my husbond for a year now.. and me in his reflection on Marina di pisa in Italy.. (Reaaaallly want to go back) Thanks for stopping by.. :)