tirsdag 7. desember 2010

Penny!

Jeg må bare dele en liten nyhet.. vel, den er ikke så veldig ny her i huset lengre for jeg har hatt henne en stund, men i oktober var jeg ute å handlet meg hund! Jeg trodde aldri jeg skulle kjøpe meg en hund, men der ser man hva som plutselig kan skje.. :)

Vi kjøpte en vakker rottweiler tispe den 18oktober. Hun fikk navnet Penny og er bare så herlig.. Rolig og fin. Synes snøen er helt fantastisk og det beste er at jeg kommer meg ut på tur, for nå må jeg bare! :)



Er hun ikke fin?!! :)

Veggbilder! :)

Forrige mandag altså 1.desember hadde jeg et kurs på Bikuben der vi lagde shabbychic og vintage veggbilder! :) 9 flotte damer var med å lagde to veggbilder. Jeg synes dette er veldig morsomt å lage og ikke minst gi bort.. Et lite julegave tips kanskje? :)



Her var det første vi kom oss igjennom. Dette er det jeg kaller shabbychic stil. De nydelige gutta mine er med her.. Jeg har brukt ark fra websterpage, pink paislee og Prima. Har kost meg med å skikkelig pynte med roser, og perler og alt som er godt.. hehe.. :)



Denne er lagd i vintage stil. Bilde er av min mormor og hennes mann. :) Jeg har brukt ark fra seriene Curio fra BasicGrey. Har sydd, brukt blonder og roser.

Når bildene er ferdig scrappet, banket jeg hull i pappen jeg festet de på, og hang de opp med bånd.. :)

Takk for at du stakk innom! :)