lørdag 30. april 2011

Nybegynner kurs

Jeg må beklage til alle som var på Nybegynnerkurs hos meg før påske og har sitti å ventet på denne posten med kortene.. Tiden har virkelig ikke strukket til for meg.. men her kommer nå i allefall bildene av kortene. :)



På dette kortet stemplet vi med et trekloss stempel, og hadde på embossingpulver. Arkene er fra Glitz, og pyntet med blonder, bånd, roser og perler.

På det neste kortet skulle vi fargelegge med copictusjer, men det rakk vi dessverre ikke. Her er kort nr2 :)



Jeg har brukt disse copic tusjene for å få til cupcake marci:
E000 - E00 - E02 og E11 til hud
Y17 til de gule detaljene
E53 - E55 - E57 til hår
R81 - R83 - R85 til de rosa detajene
V04 - V06 - V09 til de lilla detaljene

Arkene her er fra love elsie og Little yellow bicycle.

Håper dere hadde et fint kurs og jeg håper på å se dere igjen! :)

søndag 3. april 2011

Litt Tattered Angels!

Da vi hadde aktivitetshelg på jobben her for noen uker siden, hadde jeg "Glimmermist" Demo med produkter fra Tattered angels og samarbeids partnerene deres.. Tenkte jeg kunne dele litt hva jeg hadde laget til demoen. :)



Jeg har laget et 12x6" album der jeg har kost meg masse med Tattered Angels produkter. Selve Album stammen er fra Heidi Swapp invisiable Chipboard sheets. Jeg har sprayet med Glimmer mist fra Tattered Angels tror fargene er Turqouise blue og en eller annen gul farge. Jeg har også stemplet og brukt stencilene som er en stort kompass. Skikkelig stilig. Har også brukt noen tags fra Tattered Angels, og Glimmer glass fra samme firma. Glimmer glass er så tøft, for du kan varme på produktet, og bøye det i den formen du ønsker å ha det selv. Det passet så godt å lage dette som et album fra turen vår til Amsterdam. Derav den skikkelig kule sykkelen også den søte tulipan blomsten fra Prima. :)

Lagde også noen tags fra Tattered Angels sånn som denne:


På denne tag'n har jeg brukt mistene "mimosa" "sun sisters" og "red velvet" som bakgrunnsfarge. Jeg har brukt glimmerchips, det er de bladene som er på tag'n. Bånd fra Making Memories, Glimmerglass som jeg har bøyd som det passet. Stempler og bokstaver fra Prima også litt roser da. :)




Denne tag'n lagde jeg mens jeg holdt demo.. Litt usikker på fargene jeg hadde på her, men har i allefall brukt glimmerglass og glimmerchips, og litt roser og slikt.. :)


Jeg er midt i det største prosjekter ever, og det er å få litt kontroll på scrapperommet.. Det blir spennende å se om det noen sinne blir ferdig ryddet.. Jeg trenger oppbevaring.. :)

Takk for at du tittet innom meg! :)

Some Tattered Angels projects this time. I had a "Glimmermist" Demo when we did are happening in the store a couple of weeks ago. These are some of the projects I made. The first picture is a 12x6" album and two tags useing Prima, Heidi Swapp, and of course Tattered Angels products.. Thanks for stopping by! :)

fredag 1. april 2011