onsdag 18. mai 2011

et kort

Før påsken lagde jeg et påskekort jeg hadde tenkt å lage til alle vennene mine på jobben, men jeg rakk ikke komme så langt å lage kort til alle.. Så jeg må nok ta det igjen på et vis :)

Men jeg har da brukt masse dies fra både Quickutz og Sizzix til å lage dette kortet. Arkene er fra Prima og Inkido.



Nå er har Carolyn Peeler kommet til Norge, og det er bare noen få dager igjen til hun skal holde kurs hos oss på Bikuben! :) Vi gleder oss masse. Og det er fortsatt noen få plasser igjen på kursene om det er noen som har lyst til å være med!! :) Send mail til ellen@bikuben.com for påmelding.

Takk for at du stakk innom! :)

torsdag 12. mai 2011

Canvas hjerte minialbum



For en liten stund tilbake holdt jeg et kurs i hvordan man skulle dekorere et Hjerte Canvas album designet av Donna Downey. Det ble et koselig lite kurs med mye klin av maling og spraying av mister.. :)



Jeg tror jeg må ha vært litt sommerinspirert når jeg lagde dette albumet om London turen til meg, søsteren min og kusina mi. For vi var nemlig der i november i fjor.. hihi.. :) Men med svart hvitt bilder, kan du jo velge hva som helst av farger, så det er jo bare å kjøre på! :)



Jeg har brukt en stencil fra prima til å få til bakgrunnen her. Jeg sparyet og koste meg med fargene Key Lime pie og Rum Punch. Disse fargene synes jeg passet så herlig sammen. Jeg har i tillegg hatt på Claudine Hellmuth Gesso og sort maling for å få til litt splatter. Jeg har i tillegg stemplet litt med et prima foam stamp og sort maling.




Jeg har faktisk kun brukt 1 og 1/3ark på hele albumet. Jeg har og brukt en stripe av en overlay fra Hambly - Couture. Ellers har jeg brukt ark fra Girls Paperie. ARket kuttet jeg opp i små biter, og deretter satt sammen arkbitene sånn jeg ville. :)



Det ble jo endel shopping når vi var der da.. Fikk jo handlet en del julegaver og slikt. Kost oss med god mat, og selvfølgelig fikk man jo gått av alt man spiste igjen..



Jeg har pyntet i albumet med blomster, bånd, filmstrip ribbon og diverse knapper. Jeg har også brukt et postmerke stempel og stemplet med Stazon stempelpute, da denne fester seg på alle typer materiale.



Jeg synes vi hadde en knall koselig tur til London vi tre jentene sammen. og jeg koste meg masse når jeg satte sammen dette albumet! :) Takk for at du tittet innom meg, og jeg blir jo alltid kjempe glad for kommentarer!:)

I made this heart canvas album for a class a month or so ago. This is how it turned out. I've used glimmermist, gesso and paint to make the background, and on the pages I've decorated it with papers for the girls paperie, flowers, ribbons, buttons and stamps. Thanks for stopping by! :)

søndag 8. mai 2011

Et litt anerledes kort...

Da var kjære Charlotte på jobben fylte 18år, hadde jeg lyst til å lage noe annet en et vanlig kort til henne.. Så jeg fant meg en papp-plate og fant ut at denne ville være perfekt som kort! :)



Jeg koste meg med litt gesso og selvfølgelig de herlig papirene til Glitz :) og sånn fikk jeg et unikt kort å gi til lille snuppa vår på jobben! :)

Jeg har brukt ark og tilbehør fra "hopla" serien til Glitz, blomster fra prima og pyntet med stickles der jeg synes det passet. Har også brukt en muffins i filt fra LYB.. Hun ble i allefall fornøyd med kortet og det er alltid moro :)

Takk for at du tittet innom meg!

I made this mini layout as a card for my friend at work! She just turned 18, and of course you need a card then! :) I made this with papers and products from the paperline "Hopla" from the fabolus Glitz design. I've used orignal cardboard from a box and painted it with gesso. flowers from Prima and the cupcake is from LYB. She was happy, so I'm happy! Thanks for stopping by! :)

Carolyn Peeler tilbake!!



Carolyn Peeler designer for Melissa Frances kommer tilbake til Norge og Bikuben for 4gang!! :) Hun har laget noen spennende kurs for oss, og jeg gleder meg så mye til hun kommer. Hun er bare så fantastisk herlig! :) Hvis du har lyst på kurs info så send en mail til ellen@bikuben.com! :)

lørdag 7. mai 2011

Snelle kort!

Jeg har i det siste pusslet med å lage noen snellekort. Og her er et av de jeg har laget. Dette ble til bryllupet til søsteren til Kristian. :) De er så enkle og raske og lage, også kan man putte pengegaver i enden av rullen.. Veldig smart! :)



Jeg har brukt ark fra Pion og tråd snelle fra kort og godt. Blomster og roser, punchet ut en sommerfugl med en Tonic punch.



Litt bånd og et stempel også er man vips ferdig.. East Peasy... :)

Takk for at du tittet innom! :)