tirsdag 27. mars 2012

Finnabair Style del 1

I helgen var jeg og hygget meg sammen med min mann i Stavanger. Han jobber der. Det var også Scrapperally denne helgen med Finnabair som kursholder! Da slo jeg to fluer i en smekk. Besøkte mannen, og mens han jobbet, scrappet jeg og koste meg på kurs med Ania Dabrowska!


Dette kurset het "Inky memories" og var et layout kurs! Jeg må si at jeg er total inspirert og ser på scrapping på en helt annen måte nå enn det jeg gjorde før. Anna er en utrolig kursholder, og jeg kan med hånda på hjertet si at disse kursene jeg tok med henne er de første jeg har blitt helt ferdig med prosjektene mine på. Hun viser godt hva du skal gjøre. Veldig veldig flott altså! :)

Uansett, på dette kurset var det gamle familie bilder som stod i fokus. Jeg scrappet bilde av oldeforeldrene mine. Bildet tror jeg er tatt i 1925 og er et forlovelses bilde.


Jeg må si jeg har helt falt for denne måten å lage lo'er på.. så jeg gleder meg til å teste dette på "hjemmebasis". Dette var faktisk det prosjektet jeg var minst fornøyd med når jeg holdt på. Det fordi det ble litt mye farger i forhold til det jeg hadde forestilt meg. Fikk hjelp av Anna med fargeleggingen fordi hun mente jeg var for feig med fargene.. lol. Men når jeg fikk duset den ned til slutt, er faktisk dette nå favoritt prosjektet mitt. :)


Noen detalj bilder. Arkene vi brukte er 7dots studio og dette er fra hennes eget kolleksjon der.


Det som er morsomt med pyntingen til Anna er hun bruker alt som er interessant for henne. Knapper, hekter, plasthjul. Det man kanskje kan kalle søppel for noen er skatter for henne.. Jeg har tatt med en gammel knapp som satt på en jakke jeg fikk og hatt på denne layouten.

Jeg var på 2 kurs disse var "Teabag Journal" og Industrial Baroque". Skal vise frem hva jeg lagde litt senere.

Takk for at du tittet innom meg!

I've taken a couple of classes with the awesome Anna Dobraowska aka Finnabair. I absolutly loved them. This class was called "Inky Memories" and the fokus on old family photos. I absolutly love the finnabair style now, and can't wait to try it more at home! Thanks for stopping by. :)

mandag 26. mars 2012

Summer in Amsterdam

Man kan jo drømme seg tilbake til sommeren med det været vi har her i Trøndelag. Jeg tror jeg aldri blir klok på det. Det kan være strålende sol og ordentlig utevær i det første øyeblikket til å gå over til å hølje regne og sludde og tilslutt en mini snøstrom i det andre øyeblikket. Nå regner det som bare det utenfor kjøkken vinduet mitt, og da er det godt å kunne drømme seg tilbake til sommeren siden det er meldt regn og snø de nærmeste 10 dagene også.. Jaja.. Regnevær = Scrappevær.


Denne har jeg laget med Poppys nye sommer kolleksjon for Panduro. Den er herlig sprek med knall, rosa, blått, turkis og lime. Absolutt herlig! :) Sommer banneren har jeg klipt ut av et av arkene. Jeg har også brukt en gammel prima "søppel" bak bildet. Blomstene er alle fra Prima og sykkelen laget av tre er fra Kaisercraft. Bokstavene er Sassafrass Lass og sommerfuglen er Jenni Bowlin, og Skyene er stemplet med Poppy Stempel. Har spritzet på litt glimmermist her og der  og brukt prima stensilen brick i bakgrunnen.


PoppyDesign sin Påske blogghopp er fortsatt i gang! Jeg håper det er flere som har lyst til å være med å hoppe rundt å se på hva som foregår i bloggene våre! :) Masse morsomt å se! :) 

Takk for at du stoppet innom meg! :)

I made this layout wishing for summer in the cold Trondheim rain. I've just mostly Poppydesign papers and prima products. :) Love this picture of me and my hubby! :) Thanks for stopping by! :)

torsdag 22. mars 2012

Poppydesigns Påske blogghopp!

Velkommen! 


Hvis du kom hit fra Marianne Johanssons blogg så er du på rett spor. Hvis ikke? Gå tilbake til Poppydesign å start derfra.

Jeg har laget noen påskeprosjekter jeg gjerne vil dele.


Jeg har laget en påske godtepose, med egen "etikett" på toppen. Det er så veldig enkelt å lage og en morsom gave å gi bort. Jeg brukte Poppy-stemplet "speil" og stemplet dette to ganger inntil hverandre for å lage ettiketten. Etterpå klipte jeg den ut og limte den på posen. Jeg brukte Pink Paislee mistables paper og glimmermistene: Sun Sisters, Patina og Rum Punch for å farge papiret. Deretter stemplet jeg Poppy-stemplet "Mini Sommerfugl" på et mønsteret papir og festet på en liten perle på toppen. Pyntet med roser, fjær og et lite banner med "God påske" skrevet på.

Jeg har også laget en påske layout. Bildene er fra 2008 så det var kanskje på tide at det ble laget noe med de!:)


Jeg har kost meg med å teste de nye dylusions sprayene mine, og ja.. jeg er frelst og må selvfølgelig prøve å skaffe meg alle fargene! :) Har da sprayet egen bakgrunn, brukt et linje ark og en Poppy Design ark fra Panduro Kolleksjonen "Enchanted Forest" . Jeg stemplet med Poppy-stemplet "Bart" og lagde det til en bord. Takk Marinne for inspirasjonen! :) Synes dette ble skikkelig stilig og det bare viser hvor mye man kan bruke dette bartestemplet til! :) Ellers pyntet jeg med noen, ja.. jeg vil si eldgamle doodlebug blomster, knapper og fjær. Bokstavene er thickers og jeg har brukt en konvolutt fra Maya Road.  Tilslutt stemplet jeg på Poppy-stemplet "..så god som deg". Synes denne loen selv ble veldig sprek og fargerik. Må være noe nytt jeg har begynt med!: :)

Slik gjør du for å delta i påskehoppen:
1.. Besøk alle bloggene på lista. Lista vår er jo ikke så lang, så skal vel kunne gå greit? Sørg for å legge igjen en kommentar i hver blogg. Dette er den eneste måten vi kan sjekke at du har vært å besøkt bloggen. Legg deg til som følger av bloggene om du ikke er det fra før. Det er masse herlig inspriasjon å se, så det viktigste er å kose seg på påskehoppen!

2. I hver blogg er det et hemmelig ord. Samle sammen alle ordene i bloggene. Disse danner tilslutt en setning. Så du må innom alle bloggene for å samle ordene.

3. Tilslutt hopper du tilbake til Poppydesign bloggen. Fortell oss om hva du syntes om påskehoppen vår og skriv da den hemmelige setningen for å være med i trekningen av premien.

Mitt hemmelige ord er: KULT

Blogglisten ser slik ut:

Poppydesign - Vibeke Spigseth
Maria Hollum
Marianne Johannsson
Yasmin Tölche
og tilbake til Poppydesign igjen

Neste stopp herifra blir da rett tilbake til Poppydesign bloggen! Takk for at du tittet innom meg! :)

Poppydesign has a blogghop going on these days. I made these prosjects using some products from Poppy Design. Thanks for stopping by!:)

fredag 16. mars 2012

Jeg.. en Poppygirl!!

Endelig kan jeg fortelle at jeg har blitt en del av det fantastiske teamet til Poppydesign! Jeg er nå offisielt en Poppygirl! :) Jeg er super stolt og veldig beæret av å få lov til å være med på en så kult team! Check me out!




Jeg har laget en side med Poppy-produkter :)

Jeg har brukt på denne lo'n: Utklipte rammer fra F R A M E S serien, klipt sirkler og stjerner fra Panduro serien "Rough & Sweet. Fantastisk kule Poppy stempler. Sky og Sommerregn. Mine nye favoritt stempler! Jeg har også brukt hjerte/tekst stempel fra Panduro. I tillegg har jeg brukt stains: Weathered Wood, Victorian Velvet og Dusty Concord samt mistet litt med Glimmermist.. Litt bling og noen gamle thickers.  


Jeg ble veldig fornøyd selv med denne layouten. Nå har jeg sommerfugler i magen og jeg tror at dette kommer til å bli fantastisk gøy.. Jeg er på team med to andre fantastiske designer, Marianne Johansson og Maria Hollum. Vi er ledet av den herlige Vibeke Spigseth.  Det skal bli vanskelig å matche de. De er fantastiske artister. Jeg gleder meg veldig til samarbeidet med de! Så fra nå kommer til å bli endel Poppydesign prosjekter i bloggen min framover! Jeeeeey!! :) 


Takk for at du stakk innom meg!


I have great news!  A norwegain paper and stamp company called Poppydesign wanted me to be apart of their awesome designteam the Poppygirls! :) I'm so happy and excited! The layout above is made of Poppydesign products. Paper and stamps. Thanks for stopping by! :) 



tirsdag 13. mars 2012

Min dag med Tim & Dyan

24. Februar inntok selveste Tim Holtz og sprudle jenta Dyan Reaveley Bikuben! og allerede kvelden før var jeg så heldig å få være med på en eksklusiv demo med Tim og Dyan.

Jeg fikk først sitte å titte på at Dyan demonstrerte.. Hun er helt utrolig kreativ. Hun lager Art Journals. Selvom det kanskje ikke faller mitt hjerte nærmest, ser jeg at mye av teknikkene hu bruker for å lage bakgrunner fint kan brukes sammmen med scrappingen min. Dyan er kjempe morsom og jeg lo så mye av henne. Hun kommer fra Harrogate i nærheten av York helt nord i England. Hun har sine egne produkter Dylusions. Jeg må prøve å få tak på noen av mistene og stensilene hennes. :)


Etter en herlig demo med Dyan fikk jeg være med å se på Tim Demonsterte. Dette er jo en måte stemplernes konge og han demonstrerte tusjene sine, stains, stempel teknikker, ink refresher (må ha) og mye mye mer. Tim er en utrolig hyggelig fyr og kjempe morsom. Det er helt utrolig å få lov til å være med på en demo med han.


På selve kursdagen så var jeg en demovert, min jobb var å sørge for at folk visste hvor de skulle være samt å ta bilder av folkene sammen med Tim & Dyan. Jeg tok sikkert 1000vis av bilder den dagen og jeg håper at alle er fornøyd med sine bilder. :)

Jeg tok jo selvfølgelig bilde sammen med de jeg også, men dog hver for seg.. :)

Meg og Tim :)

Meg og Dyan :)

Jeg hadde også for anledingen blitt spurt av Ellen om jeg kunne tenke meg å lage et bilde på en av Tim Holtz sine rammer fra District market serien og så klart sa jeg ja til det. Denne står utstilt på Bikuben.


Jeg valgte å scrappe bilde av Ellen og Tim når de møtte på CHA2011. Synes det var naturlig å velge et bilde av henne, siden det er hennes ramme. :)


Jeg har storkost meg med å bruke MASSER av Tim Holtz stæsj på denne. Lyspærer, pennesplitter, sprocket gears, Alkoholblekk, Stains, crackle paint, TH papirer og seff litt prima blomster. Det beste av alt var at han signerte siden etterpå! Det var ganske mange som handlet seg slike rammer som de fikk signert av Tim og Dyan.


Det morsomme var at Tim sa han synes at ramma mi var kjempe fin og at jeg gjorde great work!! *stolt* :) Her poser vi sammen med rammen.. yey! :)

Jeg hadde en fantastisk dag sammen med alle mine kollegaer på Bikuben, Dyan Reaveley, Tim Holtz, Mario Rossi og Alain.


Måtte dele dette super morsomme bilde av meg og Dyan. Hu er bare så herlig.. Gleder meg til å treffe henne igjen! :)

Takk for at du tittet innom meg! :)

Tim Holtz and Dyan Reaveley came and held demos at our store the 24th of feb. I had so much fun meeting them and spending the entire day with them. Awesome. I also made a frame from the districkt market line with a picture of Tim and Ellen on. I really enjoyed using all the great Tim Holtz products. Thanks for dropping by. :)