torsdag 21. juni 2012

Sprekkferdig av Stolthet!

Ja, det er jeg.. for jeg har nemlig blitt publisert!! Anne Kristine Holt spurt meg for noen måneder tilbake om jeg ville lage noe for Inzpira magazine! Hvem kan vel si nei til en sånn oppgave! I går kom nummeret jeg er med i ut på markedet, slik ser det ut:


Inzpira er et svensk inspirasjons blad, som inneholder inspirasjon for både kort og scrapbook, samt bordekning, matoppskrifter og interiør tips. Et skikkelig kinderegg blad! :)

Jeg har ikke lov til å legge ut det jeg har laget i bloggen før om noen måneder, men jeg har tatt et snikbildet av de to! sidene mitt prosjekt er på.. 


Dette vil jeg feire!! Så jeg har laget en bloggcandy jeg håper mange vil være med på. Blir du med, kan du være med i trekningen av denne pakken: 


I tillegg til litt herlige scrappesaker får du det helt nyeste nummeret av Inzpira jeg er med i!  For å være med i trekningen må du gjøre følgende: 

1. Post bildet og fortell om Candyen min i bloggen din. 
2. Legg igjen en kommentar i innlegget her. 

og vips du er med i trekningen. Om du har lyst til å legge deg som følger også hadde det vært veldig veldig hyggelig! :) Jeg trekker pakken 5. juli! Denne Candyen er åpen for alle også internationalt! 

Jeg er så gla!! 

I've been published!! I'm soo happy and I want to share my happiness with you all! The magazine I've been published in is a swedish scrapbook/inspiration magazine. And I have a two page spread!! If you want to share my happiness with me and a chance to win this candy all you have to do is: 

1. Post this picture on your blog and spread the word about my candy
2. Leave a Comment in this post. 

and that's it all you have to do to have a chance to win my candy. If you want to be a follower I would be very very happy! I will draw this package the 5th of July. I have to point out that the magazine is written in swedish. 

Happy Happy HAPPY!!! :)

lørdag 16. juni 2012

Bottoms Up!! - Skissedilla 167



Ja.. stillheten senket seg fort i bloggen igjen dessverre.. LITT mye som skjer fortiden.. på godt og vondt, så kreativiteten har ikke akkurat blomstret her for å si det mildt. Men.. jeg har i allefall "tatt meg litt sammen" og scrappet denne ukens Skissedilla :)

Her er skissen laget av Linda som jeg har prøvd å følge.. :)



Jeg lagde bakgrunn ved hjelp av en stensil fra The Crafters Workshop og masse deilig Dylusions spray - Bubblegum pink. De hvite splettene er picket fence distress-stain og Snow Cap - Alkoholblekk. Papirene er seff - Poppydesign. Disse papirene er litt eldre, men på tilbud i disse dager hos Panduro. Og de er råååkule! :)  Har ellers pyntet med blomster fra Prima, thickers og en binders.

Bildene er av meg og min venninne Ina da vi tok med våre herlige menn å reiste på weekend tur til London!

Takk for at du tittet innom meg! :)

My take on this weeks Skissedilla-Sketch. The layout is of me and my friend Ina when we visited London a cuple of weeks ago! :) Thanks for stopping by!