onsdag 28. november 2012

Foggy Challenge

Over på bloggen til 3rd eye så har de en utfordring gående som er å lage et "foggy" prosjekt. Fargene skal være grå og man må bruke stempler fra 3rd eye på prosjektet. Jeg fikk akkurat stemplene mine i posten for ikke mange dagene siden og da måtte jeg teste de ut.

Over at the 3rd eye blog they have a challenge witch is to make a "foggy" project. The colors as to be grey and you have to use stamps from 3rd eye. I just got my stamps in the post a couple of days ago and I just had to test them.

Jeg brukte stemplet "Carol" som jeg synes er ganske så søtt. Malte kjolen rosa med tattered rose distress ink og selve motivet er stemplet med Memento "London Fog". Snøkrystallen er stanset ut av en Sizzix dies og malt med crackle paint. Arkene er fra Glitz Design blokken "Yours Truly". Ellers har jeg brukt osteklut og en doily. 

I've used the stamp "Carol" from 3rd eye. She's so cute. I painted the dress pinkish with tattered rose distress ink and I stamped the angel with memento "London Fog". The Snowflake is a Sizzix die. I painted it with crackle paint. The papers I've used is from the Glitz Design collection "Yours Truly". I've also used cheesecloth and a doily. 

Denne utfordringen synes jeg var morsom å være med på.. Mulig jeg må lage en lo også. :) Takk for at du stoppet innom meg. 

I loved this challenge. I think I have to make a layout for this challeng too. Thanks for stopping by. 

tirsdag 27. november 2012

Varme Juleklemmer - Julekort

Må vise fram enda et kurs kort jeg hadde på kurs i Oktober. Denne gangen lekte jeg meg litt med Tim Holtz teknikker. Må også legge til at jeg er alltid super inspirert av Anne Kristine Holt som lager de vakreste vintage kort. Den dama tryller... :)

Kortet er laget rett på den største manila tag'n. Denne er brettet i to og på siden har jeg brukt en punch til å punche en kant. Arket er fra Pion Design. Alle kanter er svertet med vintage photo. 


For å få reinsdyret til å se ut slik det gjør, så limte jeg tissue paper på en liten papp bit. Etter at den var tørket trykket jeg reinsdyret ut i Sizzix Big Shot maskin. Deretter distresset jeg kantene med vintage photo. Jeg avsluttet med å male reinsdyret med rock Candy crackle paint. Seambinding båndet er farget med fired brick og Aged Mahogany. Ellers dekorert med roser, brads, snøkrystaller og en doily. 


Innsiden er dekorert med pion papir, doily og diverse julestempler fra Kort&Godt. En liten binders fra Tim Holtz. Kortet ble godt motatt på  kurset og det er jeg glad for. Takk for at du tittet innom meg! :)

Made this card for a card class I had in October. This card is filled with Tim Holtz tecniques and I also are always inspired by my good friend Anne Kristine Holt. Thanks for stopping by! :)

lørdag 24. november 2012

7dots Studio Challenge

Jeg kom over en herlig utfordring i bloggen til 7dots Studio. Oppgavene var å bruke 7dots papirer og twine/tråd/hyssing/snor ett eller annet lignende. Denne måtte jeg bare være med på.


Jeg har bare papirene fra den forrige serien til Anna Dabraowska & 7Dots Studio - Wonderland, så jeg gikk for en vinter layout. Det var jo ordentlig snøfall her i oktober. Jeg knipset jo noen bilder da. :)


Ble en del mixed media produkter på denne også. Har selvfølgelig brukt Art Anthology Sorbet og Colorations på denne. Fargene jeg brukte var Raider og Lark Colorations og Honolulu blue Sorbet. Har også malt snøkrystallene med crackle paint og festet på perler. Har også surret rundt twine på de. (som var oppgaven.. )


Et lite nærbilde av de små chipboard snøkrystallene. Disse er stanset ut av en sizzix dies og malt med crackle paint. Har også embosset noen snøkrystaller rett på arket..

Nå er all den snøen som lå her i et par uker i oktober borte igjen.. Nå er vi tilbake til høstmodus. :) Men det er vel ikke lenge til vi får mer snø tenker jeg. Jeg synes jo snø er koselig.. i allefall til jul! :)
Takk for at du stoppet innom meg! :)

I made this layout for the 7dots studio "flea market" challenge. The challenge was that you should use products from 7dots studio and some sort of tread or twine. I only have the "Wonderland" collection so I went with a winter layout. I've used twine from Maya road on the snowflakes. :) I can not make anything.. well.. almost anything without some Art Anthology products on. I've used Raider and Lark Colorations and the Honolulu blue Sorbet. Love Art Anthology :) Thanks for stopping by!

torsdag 22. november 2012

Prima Palette November

Først må jeg starte dagens innlegg med en liten "woohoo" til meg selv. Jeg kom med på top tre på skissedilla bloggen med min "Awesome Together" Layout. STOLT! Takk til Skissedilla jentene som plukket ut layouten min. 

Tilbake til saken; jeg har prøvd meg på denne månedens palett inne på Prima bloggen. Må jo være en første gang for at ikke sant! 

og her er paletten jeg har brukt denne måneden: 



og slik ble lo'n min: 


Jeg digger dette bildet. Vi er så heldig å ha en "tunnel" som gutta kaller det sånn halveis på tomta vår.. Er eventyrlig å gå der på bladene er på trærne. Utrolig vakkert. Fikk knipsa dette fine bildet av gutta mine når vi var på tur en høstdag. Jeg har stort sett brukt Prima produkter på sida mi her. Stort sett alle ark, og dekor elementer kommer fra The Craftsman kolleksjonen. Man kan ikke lage en layout uten å ha på litt mixed media produkter. Har brukt Art Anthology Sorbet - Frost og Colorations fargene; Timeless, Outranges orange, warm og focus. 

Stjernene har jeg lagd med en Studio Calico stensil. den er bare så utrolig kul.. Digger den! Synes den gjorde at layouten ble litt mer magisk. Datoen er stemplet med et dato stempel fra American Crafts.


Jeg ble ganske fornøyd med denne altså, jeg må si det.. Jeg må nok scrappe dette bildet engang til, for gutta må ha hver sin layout.. :) Takk for at du stoppet innom meg!

My take on Prima's Palette this month. I love the colors in the palette, and I love this picture. I've mainly used prima products on this layout. I love that they have all you need to complete a layout. I've also used Art Anthology products on this (of course!) I've used Sorbet dimenstional Gel paint to make the stars with a stensil from Studio Calico and I've used Colorations mist; Timeless, Warm, Focus and Outrangous Orange. I was very pleased about how this came out! Thanks for stopping by. 

onsdag 21. november 2012

Poppy Julekort med mini tutorial

Jula nærmer seg med stormskritt og det snødde faktisk litt i dag tidlig. Jeg har laget et enkelt julekort med en liten tutorial til. Poppydesign arkene er alltid nydelig med gjerne en hvit litt shabby kant rundt arket. Her viser jeg deg hvordan du kan enkelt kan dele ark i flere deler og alikevel ha fin hvit kant rundt arket..



Her har jeg funnet frem det jeg trenger til å lage kortet mitt. Papirene jeg har brukt kommer fra 6x6" pad'n Tis' the Season fra PoppyDesign og snow cap dabber.


For å lage den hvite shabby kanten rundt hele arket tar jeg dabberen og forsiktig dabber en hvit kant. Denne kan også minne om snø som ligger f.eks. i vindus karmer og lignende.


Slik ble kortet når det ble ferdig lagd. Jeg har brukt en stor sløyfe, litt twine og en snøkrystall i foam. En brad fra Basic Grey holder det hele sammen på siden.  Begge arkene er dabbet slik at de får en synlig hvit kan rundt slik at det ser ut som at det var slik de har vært hele tiden. :)


Et nærbilde av dabbingen og hvordan et ark med den hvite shabby kanten allerede er i arket.

 En liten, men dog smart tutorial forhåpentligvis.. Kan brukes på alle slages ark der man ønsket et litt mer "vinterlig" preg på arket. Takk for at du stakk innom meg!

This card is made for PoppyDesign and is a small christmas card. I'm also showing how you easily can make "snow" borders on the egde of paper with a snow cap dabber. Thanks for stopping by! :)

mandag 19. november 2012

Julekort

Dette kortet lagde jeg til et kurs for en stund tilbake. Et kort som ser så avansert ut, men så enkelt å lage. Altså litt julekort inspirasjon fra meg i dag.


Dette er et posekort laget av en brunpapir pose og en den største manila tag'n. Papirene er Pion og Making Memories. Jeg har bruk en hvit dabber på arkene, til å skapen en følese av snø. Motivet er stemplet på Walnut Cream Bazzill som er en smooth kartong. Motivet er fra Stampendous. Stemplet to ganger, en gang med sort og en gang med brunt. Deretter har jeg brukt vintage photo til å male husene, samt litt scattered straw for å få frem lys i vinduene. Det sort stemplede motivet ble kuttet ut og limt på det brune. Deretter malt med crackle paint Clear Rock Candy. Den store hvite snøkrystallen i bakkant av alle arkene er en dies fra Lifestyle Crafts.


På tag'n inni har jeg stemplet med et tekst stempel. Distresset med Vintage Photo. Seam binding båndet er farget med Vintage Photo og Walnut Stain. Har stemplet et juletekst fra Kort & Godt. Kristhorn stemplet er fra en Tim Holtz Plate. Denne har jeg stemplet på med Peeled Paint. Festet noen bling her og der som bær. Snøkrystall fra Kort & Godt festet i båndet for ekstra pynt.

Takk for at du tittet innom meg i dag! :)

I made this card for a card class I did not so long ago. We made a couple of christmas cards and this was one of them. I've used a brown paper bag and a manila tag size 12 as base for this card. Thanks for stopping by :) 




fredag 16. november 2012

Awesome together - Skissedilla #184

Lenge sia jeg har vært med på en skissedilla skisse nå.. Men denne skissen som Brit Sviggum har laget var jo bare så morsom at den måtte jeg hive meg på med engang.. og jeg som bruker å bruke minst hele uken på å lage siden og levere i siste øyeblikk.. Jeg har jo for engangs skyld GOD tid!! ha!


Skissen jeg brukte er som sagt laget av Brit Sviggum, hun er en av designerene på skissedilla, men hun designer også for Prima.. Fantastisk flink jente! Sjekke henne ut.. Anbefales! :)


Og slik med ble min tolkning av Brit's skisse :) 


Her har jeg glitza meg skikkelig! Det skal jeg love deg altså. Alt av papirer er fra Glitz Design sin Cashmere Dame kolleksjon. Jeg har og brukt whatnots fra samme serie samt papir tape og Giant Rhinestones. Tv'n er en peek-a-boo i samme serie "Cashmere Dame". Blomstene er seff fra Prima. Kan jo ikke lange noe uten.. hehehe :) Har også bruk Art Anthology Colorations på denne sida.. men det synes så dårlig når jeg ble ferdig å ha på stæsj.. men jeg vet at det er der da! Det er det vikitgste.. 


En liten close-up av den stilig Rhinestone til Glitz.. Ordet passet så bra til bildet synes jeg! Rosene er fra Prima og hjertet fra Heidi Swapp. 

Bokavene jeg har brukt er Thickers fra American Crafts og gamle stickers fra Doodlebug. Jeg ble veldig fornøyd med hvordan jeg fikk dandert tittlen! :) Takk for at du svingte innom meg :)



I've joined in this weeks "Skissedilla" Sketch. I loved it and I've enjoyed myself useing ALOT of Glitz Design  Products. I love the little TV - peek a boo and the giant rhinestones! I've uses some Art Anthology Gelate and Colorations on it but when I was finished I ended up covering most of it, but there are spots here and there you can see it.. Oh well I know it's there!! :) Thanks for stopping by! 

lørdag 10. november 2012

Altered Vaskebrett

For en goood stund tilbake ble jeg spurt av Anne Kristine om jeg ville bidra med et prosjekt til Inzpira Magazine. Hvem takker nei til et sånt tilbud da? Ikke jeg i allefall.. resultatet ble et 80år gammelt vaskebrett...scrappet.. :)

Vaskebrettet mitt fikk hele to sider i bladet. Bildene hadde jeg knipset selv og de synes jeg faktisk ble ganske bra altså! Må si at det er en utrolig deilig stolt følelse når man får noe man har laget på trykk. :)

Temaet jeg fikk utdelt var roser, for det var det bladet skulle handle om. og ja.. jeg har da virkelig brukt blomster/roser også! :) Bildet fra bryllupet våres i 2009. Tatt av fotograf: Dag-Asle Langø. Papirene er fra Prima's Le Romantique kolleksjon. 


Et lite detalj bilde av brettet. De fleste blomstene er fra Prima, Inkido og Papirdesign. De små glassflaskene er fra Tim Holtz. De har jeg hatt embossingpulver i og rullet små lapper nedi. Disse er også malt med crackle paint. Hestesko spikerene er ekte og sannsynligvis smidd i smia som stod på gården her jeg bor for mange år siden.


Blomstene her er fra prima. Diverse ranker og enkelt blomster. Den lille snurrsaken med sånne isopor kuler på er fra Petaloo. Her har jeg snurret selv.


Et nærbilde av nederste blomsterklynge. Her har jeg klemt inn en orkide fra Prima da jeg hadde det i buketten min. Blomstene er varierte fra forskjellige produsenter, deriblant Prima, Papirdesign, Petaloo og Kort & Godt. 


Vaskebrettet står nå trygt forvart på hedersplassen i trappa sammen med alle englene mine. Jeg synes ideen jeg kom opp med å scrappe et bryllupsbilde på et vaskebrett var morsomt og har jo litt symbolikk i det. Jeg ble kjempe fornøyd med det og fikk mange hyggelige tilbakemeldinger på det når det kom ut i bladet. Det er artig å endelig kunne vise det frem på bloggen!
Takk for at du stakk innom, blir utrolig gla for en kommentar! :) 

I made is washboard for a swedish magazine called Inzpira Magazine. The theme was roses which I think I really got through. I've mainly used prima products like flowers and papers. I've also included Tim Holtz vails and some horse shoe nails I think is made on my property. :) This picture is of me and my hubby on our wedding day 2009 :) I'll be incredibly happy for a comment! Thanks for stopping by. 


mandag 5. november 2012

So Scared

Jeg er ikke den som begir meg ut i alle disse utfordringsbloggene. Men jeg kom over "Kraft it Up" sin utfordring for denne måneden, og den likte jeg veldig godt!


Oppgaven denne måneden var "white" space.. eller kraft space som er mer passende her.. hehe.. :) Her kommer mitt bidrag.. :)


Jeg har lekt meg litt med forskjellige medier, som blant annet gesso, mist og gelate. Jeg har brukt en sizzix dies til å stanse ut alle tannhjulene som jeg har malt med Art Anthology Black Jacket Gelate. Bakgrunnen har jeg brukt Viridian gelate på og Raider mist her og der. Har stemplet med en gammelt prima stempel som gir et sjakkrutete trykk. Har også brukt Glitz design papirer og diverse washi tape.

Jeg har også skrevet for hånd. Det er utrolig til meg å være men jeg følte jeg trengte å skrive denne for hånd. Tema på lo'n er litt spesielt for meg da jeg var med på et fly som skle på rullebanen og det ble røykutvikling.. Jeg ble så sykt redd. Men det bor jo en ekte scrapper i meg og jeg tok et bilde av meg når jeg satt inne i flyet og ventet på instrusjoner videre. Litt sånn bearbeidene lo dette altså :)

Takk for at du tittet innom meg! :)

This is my take on "Kraft It Up's" challenge this month which is "white" space. I've made a layout with diffrent mediums like Art Anthology Gelate, Colorations mist and Gesso. I've inked and stamped and made a layout about the time I was on a plane that slipped on the runway and there was so much happening and I was freaking out.. I needed to make a layout about it.. Thanks for stopping by :)