mandag 25. februar 2013

Magisk

Jeg kom over bloggen "Scrap the boys" inne hos jentene på Inkido DT.. Blogg utfordringen er jo perfekt for meg som faktisk har to gutter!


Oppgaven var å scrappe et bilde av deg selv og sønnen din. Og det er ikke akkurat noe problem for meg :) Jeg valgte bilde av meg og nyfødte Collin. Slik ble resultatet:


Jeg har koost meg med de nydelige arkene i serien "Beautiful Memories" fra Inkido. De er fantastisk sarte og passer perfekt til baby sider. Jeg også brukt mengder av roser fra Prima og Inkido. Litt utrolig å tenke på at på dette bildet var Collin bare 8timer gammel. Nå er det bare noen halvannen uke til han blir 3år.. :)

Digger disse søte klippearkene med de små blomstene på.. passer så godt både på layout og på kort! :)

Takk for at du tok turen innom meg i dag! :)

I made this layout for "scrap the boys" challenge blog. I've used Papercraft Scandinavia by Inkido papers and alot of flowers from Prima and Inkido! The challenge was to scrap a picture with you and your son. Thanks for stopping by today! :)


lørdag 23. februar 2013

Engel Notatbok

I dag er det min tur på Art Anthology bloggen og jeg har en liten romantisk bok å dele. Denne lagde jeg på treffet på Rensvik av et kit jeg fikk utdelt av Wenche fra Korthobby.no. Må si at det var noe av den styggeste pynten noen gang produsert. Det var til og med biter av tapet i kitet. Det var en utfordring for å si det mildt! Men gud så moro jeg hadde det når jeg lagde denne!


Utfordringen var som følger. Du fikk utdelt et kit, med noe av det mest grusomme du har sett.. alt fra knæsje blomster, bling, tapet, blader i orange, bånd.. ja.. alt mulig rart. Oppgaven var å lage et prosjekt der du brukte minst mulig farger, den skulle være romantisk og vintage og man måtte bruke 20 ting av kitet... Slik ble resultatet av den utfordringen:


Den eneste tingen som jeg har brukt av pynt som er eget er en bit seambinding bånd og resin englen fra Prima i midten.. det er alt.. resten fant jeg i kitet. Dette ble skikkelig lag på lag på lag på lag.. boken måler ca 12cm x 15cm.


Etter å ha limt alt sammen på siden, malte jeg den med gesso og sprayet med Art Anthology Colorations fargene Waimea Bay og Timeless. Ved å miste med colorations og vann, blir fargene mer blandet og dusere.


Dette er baksiden av boka. Det samme gjelder på denne siden, brukte pynt som var i kitet, har kun lagt til 3 roser som jeg hadde selv. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd med denne boka, selvom den rett og slett er laget av rester og grusom pynt! :) Takk for at du stakk innom meg i dag..

I'm up on the Art Anthology blog today and I made this with a kit I got on a crop I attended last weekend.. It's a funny story and I tell you all about it on the Art Anthology blog, so head on over :) Thanks for stopping by me to day! :) 

tirsdag 19. februar 2013

Summer - Inkido Style

Min tur i dag på Inkido bloggen.. jeg må ærlig innrømme at jeg er klar for litt vår, sol og grønt gress mellom tærne og arkene i serien "Beautiful Memories" gir meg akkurat den følelsen!

My turn today over at the Inkido blog and I have to admit that I'm soo ready for spring, sun and green gras between my toes. The newest Collection "Beautiful Memories" gives me just that summer feeling. 


Jeg digger dette prikkearket her! Perfekt til bakgrunn.. akkurat passe rolig til å kunne lage mengder med artigheter på siden. Jeg har også brukt tre ark fra "Beautiful Memories" Kolleksjonen. Alle med en deilig sommerlig følelse!

I love this dotted paper. It's just perfect for backgrounds! I've also used three of the papers from the beautiful memories Collection. All with that lovely summer feeling. 



Jeg synes det er så herlig med ark man kan klippe i sånn som sommerfugl arket som gir så mye pynt! 
Har også hatt på litt Art Anthology Frost Sorbet. Mengder med blomster, bling og perler. Digger det altså! :)  Lagde også malings drypp med gesso! Takk for at du stoppet innom meg i dag! :) 

I love papers that I can use to cut out little pieces. They give you so much embellishments!
I've also used a bit of Art Anthology Frost Sorbet. Alot of flowers, bling and pearls. I just loove embellishments. I also made drippage with some gesso. Thanks for stopping by me today! :)

søndag 17. februar 2013

Maskulin Poppy

Det er min uke på Poppybloggen og i dag er siste dagen min, så det er på tide jeg poster noe! :) Jeg har snekret sammen en maskulin layout med de nyeste papirene fra PoppyDesign "Be Creative".


Jeg likte disse arkene med engang jeg så de. Så mange muligheter! Ta en titt på Panduro sin nettside og se de nye arkene! :)

Her er layouten jeg lagde i maskulin stil! :)



Jeg har brukt arkene "Handwriting" og "Pink Scraps" fra "Be Creative" serien. Elsker sånne ark jeg kan klippe opp og få masse ut av bare det ene arket! Jeg pyntet litt med hyssing rundt omkring.. Hyssingen er egentlig ikke i forskjellige farger.. men et Te-pose uhell farget deler av båndet litt beigere.. men det ble egentlig bare kult!


Jeg har pyntet med en del gear trykket ut fra en Tim Holtz dies. Disse er malt med Art Anthology Black Jacket Sorbet. Arkene er krøllet og distresset i kantene. Arkene er i god kvalitet og har en god tykkelse.


Denne lagde jeg på treff på Rensvik Samfunnshus i Kristiansund i helgen. Det var utrolig koselig treff med masse flotte damer. Jeg hadde tre kurs og var der lørdag og søndag! Må nok på treff der igjen! :)
Takk for at du stakk innom meg i dag! :)

My turn today on the PoppyDesign blog. I made a maskulin page with the new papers from the "Be Creative" collection. Thanks for stopping by today! 

onsdag 13. februar 2013

Poppy Valentine


Det er snart Valentines day. Dette er jo en dag som blir feiret mer og mer her i Norge. Vibeke Spigseth har laget et herlig tag's ark i herlig Poppydesign stil! 




Det tok faktisk ikke så lang tid å lage denne tag'n som det kanskje kan se ut som. Det er det som er trikset og få enkle ting til å se kjempe avansert ut.. Jeg har kun brukt ting jeg fant på pulten når jeg lagde denne tag'n. Først printet jeg den ut på et av de nyeste mønsterarkene til Poppy nemlig "Old Letters" fra serien "be Creative". Deretter brukte jeg en liten bit blonde, en bit washitape, en dash med Tim Holtz Stains og noen roser, perler, litt bånd og en charm og den er ferdig! 

Valentines_poppydesign_2013

Dette tag's arket er super lett å bruke, print på hva du vil selv. Pynt det raskt og enkelt! Perfekt hvis du er litt sent ute med valentines kortene! :) 

Ha en trivelig Valentines day :) 

Yasmin-signatur

torsdag 7. februar 2013

Mini Album med Art Anthology

Min tur i dag på Art Anthology bloggen, og denne gangen har jeg et mini album laget til kurs jeg hadde på Tingvoll jeg har lyst til å vise frem.


Dette albumet har jeg satt sammen selv, dvs laget størrelsene på siden og slikt på egen hånd. Jeg har brukt dies fra Sixxix på chipboard for å lage enkelte former..


Jeg har brukt 3 forskjellige Sorbet for å få til fargen på rammen på albumet. Fargene er Baby Blue Eyes, Junebud and Black Leather Jacket. Vingene fikk et lag med Dazzle og kronen malte jeg med Vegas Gold.


Blomstene har fått et strøk med Dazzle Sorbet og stjernene har jeg laget med en stensil og litt Frost Sorbet..


På denne tag'n brukte jeg Frost Sorbet for å lage en resist før jeg sprayet på toppen med Colorations. Her brukte jeg fargene Timeless, Fern leaf og Lark. Blomstene fikk sett et strøk med Dazzle. Det samme gjorde sommerfuglen.


Bildene er av Collin når han bare fra 1dag til noen uker gammel. Andre produkter jeg har brukt på mini albumet er "Fairy Belle" kolleksjonen til Prima, vinger fra Kaisercraft, tags og filmstrip ribbon fra Tim holtz blant annet. :) Takk for at du svippet innom meg i dag! :)

My turn over at the Art Anthology blog today and this time I made a small mini album with pictures of my youngest son! I've used a lot of sorbets on this: Colors like Dazzle, Junebud, Baby Blue Eyes, Black Leather Jacket and Vegas Gold. Thanks for stopping by today! :)

onsdag 6. februar 2013

Art Anthology Kort

Tenkte å vise frem to kort jeg lagde for CHA utstillingen i USA. Dessverre tror jeg ikke de rakk frem til å være med på showet.. det tar tydeligevis mer enn 2uker å sende ting til USA.. Jaja.. Kan jo i allefall vise de frem her :)

Er ikke ofte jeg lager herre-kort.. Dette er et ekte trønder herre kort.. heheh :) Jeg har brukt Art Anthology Sorbet fargene Black Leather Jacket, Trolley Grey og Dazzle. Jeg brukte en stensil til å lage heksagon trykket og malte filmstripen med black leather jacket.  Bartene er stemplet med svart stempelsværte og malt over med dazzle. Bildene er hentet fra et October Afternoon ark og bakgrunnsarket er fra Prima. 


Det andre kortet jeg tenkte å vise frem er et valentines kort. Det er jo faktisk bare litt under en mnd til det er valentine. Jeg har brukt Sorbet - Red Velvet og en stensil til å lage hjertene i bakgrunn. Deretter malte jeg litt med gesso og trykket med bobleplass for å lage de hvite rundingene. Ellers stemplet med stempel fra pink paislee. Arkene er også derfra og blomstene er fra prima. 

Takk for at du svingte innom meg i dag.. Ta turen over til Art Anthology Bloggen for å få med deg mer morsomme ting med Sorbet og Art Anthology produkter. 

 I made these cards with some of the fabolous Art Anthology Sorbet.  :) Thanks for stopping by! :) 

mandag 4. februar 2013

Søt musikk med Inkido

I dag er det min tur over på Inkido bloggen og jeg har laget en ny layout med de nyeste papirene til Inkido fra serien "Beatiful memories". Denne er litt valentines inspirert.. siden det straks er valentine :)

My turn today over at the Inkido blog and I've made a new layout with the newest paperline from Inkido "Beautiful Memories". This is a bit valentines inspired since it soon valentine..
Måtte bli et lite kysse bilde av meg og mannen på disse romantiske papirene i ekte valentines ånd. Slik ble layouten ferdig:

The Valentines spirit it had to be a kissing picture of me and my husbond. This is how the layout turned out:
Jeg var litt redd for at siden skulle være litt urolig fordi note arket er ganske "busy" men jeg liker den og bilde popper ut av siden! Sommerfuglene er klippet ut av arket "Pink Butterflies" og klippe arket "Butterfly border" Jeg har ellers brukt gesso på siden min for å skape et hvitt felt i alle notene. Bakgrunnsarket er "Beautiful Pink" og Fuglene er hentet fra arket: "Pink memories"

When I made this layout I was a fraid the page come out a bit busy. But I know like it and think my picture pops on the page! The butterflies is cut out of the paper: "Pink Butterflies" and "Butterfly Border". I've used a bit of gesso on it to create a white field i all the small music notes. The background paper is "Beautiful Pink" and the birds are from "Pink memories". 
Jeg har virkelig brukt perler på siden min.. jeg synes det ble en ganske fin flyt i siden med perlene og sommerfuglene. Tusen takk for at du stakk innom meg i dag! Alltid super happy for alle kommentarer og jeg prøver å stikke innom de som legger igjen et lite spor! :)

I've also put on quite alot of pearls.. I thought they gave a bit of flow to the page along with the butterflies. Thank you so much for stopping by my blog today. Always so happy for all comments and I do try to pop by those who add a small comment! :) 


søndag 3. februar 2013

Kurs

Jeg skal holde litt kurs fremover på diverse plasser og tenkte her og lage en liten oversikt over kursene mine og noen sneakpeaks! :)

Jeg starter på Bikuben og holder 2 kurs og en demo:

Tirsdag 5/2-13 kl 18-21 - Art Anthology Journal Bok Kurs 

Onsdag 6/2 -13 kl 18-21 - Art Anthology Layout og Kort Kurs


Torsdag 7/2-13 kl.15-19 - Art Anthology Demo på Bikuben!

Kunne du tenke deg å være med på disse kursene? Send en mail til Ellen@bikuben.com for ledige plasser og påmelding. Håper å se deg på Bikuben! :)

Kurs på scrappetreff på Rensvik Samfunnshus i Kristiansund!

Jeg holder tre kurs på Rensvik Samfunnshus i Kristiansund. Kursene er som følger:


Mini album kurs og et Layout kurs.. Alle kursene koster 350,- Skal du på treff på Rensvik og kunne tenke deg å være med på et av de tre kursene så vær vennlig å send påmelding til wenche@korthobby.no

Kurs på Scrapp med hjertet i Tromsø 16-17 Mars. 

På scrapp med hjertet i Tromsø holder jeg 2 kurs. Et layout kurs og et mini album kurs. Begge kursene koster 350,- 


Sneakpeeks av de kursene som ikke er avbildet kommer etterhvert. :) 
Kunne du tenke deg å være med på kurs på Scrapp med hjertet i Tromsø? Send en mail til: scrappmedhjertet@hotmail.com

Da håper jeg at noen har lyst til å komme å "leke" med meg på kurs! :)



fredag 1. februar 2013

Scraplifting with Inkido!

Inkido sponser i disse dager den russiske bloggen "Scraplifting". Jeg er en av gjestedesignerene på bloggen og har vært med på å scraplifte oppgaven som er for denne måneden.


Her er layouten vi skal scraplifte laget av fantastiske Bente Fagerberg :) 


og her ble resultatet mitt:

Her er vel nesten alt fra Inkido. Papirer, blomster, blonder og perler. Er bare noen få blomster fra Prima og Thickers fra American Crafts. :) Disse papirene er fra en tidligere sommerkolleksjon som Inkido kom ut med.. Synes de sarte blå papirene passe godt til å lage en baby layout.. Her er altså Collin bare 6timer gammel.. :) 


Metall bladene er også fra Inkido. Disse malte jeg med gesso for å tørke av det som var av ekstra maling. :) Rosene er av god kvalitet og har en herlig lys gul farge. :)


Har brukt masse forskjellige mønsterark på denne, elsker lag på lag! Se de nydelige perlene fra Inkido.. :) Jeg koste meg masse når jeg lagde denne siden. Tror virkelig ikke har sydd så mye på en layout sånn som dette.. Takk for at du tok turen innom meg! :) 

Inkido is sponsering a russian blog called "scraplifting". I'm one of the guest designers on that blog and this is my take on it! :) I've used Inkido products all the way on this page.. Love the way it came out. This is my youngest boy just 6 hours old. Thanks for stopping by! :)