tirsdag 30. april 2013

Et tagkort med Art Anthology

Yasmin gjør ting hun ikke er så god på.. Dette er vel egentlig grei start på denne posten. Jeg er ingen tag mester.. Anne Kristine Holt er en mester, Tim Holtz er en mester.. Jeg bare prøver.. hehehe :) Jeg har spayet og sprutet og holdt på for å lage dette tagkortet som jeg liker å kalle det. Men guuud så gøy det var!


Jeg har brukt tre forskjellige Colorations sprayer for å lage bakgrunnen på kortet mitt. Fargene jeg brukte var "Timeless", "Patience" og "Juicy". 

Jeg sprayet fargene på non-stick matten min og gne tag'n i fargene. Deretter stemplet jeg med stempler fra 3rd Eye for  å lage mer liv i bakgrunnen. Stemplet også en tekst fra Tim Holtz. Løvet er resist canvas fra Prima. De fikk seg en lett spray med "Fern Leaf" og "Timeless" Coloration. De blander seg så fint sammen. Hadde også på litt distress ink Vintage Photo for å få kantene litt mer eldet. 


Sommerfuglen er stemplet på samme arket hvor jeg laget Art Anthology Velvet sommerfulger. Det er en tutorial på de som du finner i linken ovenfor :) Sommerfuglen er fra 3rd Eye.. :) 
Båndet er også farget med Timeless colorations.  Det var så moro å lage denne tag'n så det blir nok fler fremover.. :) Takk for at du stoppet innom meg i dag! 

It's my turn over at the Art Anthology blog today and I just wanted to show you this tagcard I made! You can read this whole post in english over at the Art Anthology blog. This was so much fun making this tag. The stamps are from 3rd Eye, besides the text witch is a Tim Holtz one :) Thanks for stopping by today! 

søndag 28. april 2013

Bryllupskake - Inkido Layout

I morgen er det min tur på Inkido bloggen.. Annenhver mandag er min dag! :) Tenkte å vise frem layouten jeg har laget litt tidlgere, da jeg har laget den etter skissedilla skissen for denne uken..


Har rotet litt i bryllupsbildene mine og fant noen der vi skulle til å spise bryllupskaken. Sammen med noen romantiske Inkido papirer ble denne layouten til. 

Her er skissen jeg har lekt meg med: 


Og slik ble resultatet: 

Jeg har satt bildene litt nærmere hverandre, men har vel egentlig fulgt skissen. Arkene jeg har brukt er fra en tidligere Inkido serie som heter "Spring Time". Synes disse romantiske papirene passet godt til bryllupstema. Jeg har faktisk også fått klemt på et juleark.. hehe. 


Jeg har pyntet med blomster fra Prima og Storyteller. Disse "bestemors" rosene som de kalles er helt nydelige. Har også brukt en stensil til å lage litt liv i bakgrunn. Takk for at du tittet innom meg i dag! :) Ta en tur over på inkido bloggen for å få med deg andre flotte prosjekter med Inkido produkter! 

Tomorrow is my day over at the Inkido blog, but I showing you this a bit early because I wanted to join in Skissedilla's sketch challenge for this week. All papers are from Inkido! Thanks for stopping by! :) Please head on over to the Inkido blog for more Inkido based projects from the fab designteam. 

torsdag 25. april 2013

En liten settekasse - Poppystyle!

Jeg fortsetter min uke hos Poppydesign med en liten settekasse. Poppypapirer trenger ikke kun å bli brukt til layouter og kort. Men det er fantastisk til andre prosjekter også. Jeg har laget en liten settekasse som kan henges på veggen med poppy papirer og pynt.


Jeg har rett og slett brukt små rester på pulten til å dekorere inni denne settekassen. Kassen er faktisk prima emaballasje, så man skal ikke kimse på slike skatter altså! Den måler ca 11cm x 11cm..


Dette er guttene mine som heeelt nyfødte bebisser. Collin på venstre side og Felix på høyre. Jeg har også brukt stickers fra "Summer Breeze" serien. Den store cameo'n i midten er fra webster's pages og ellers har jeg pyntet med hjerte fra studio calico og en knapp fra prima. Jeg tror charmsen er fra bildmålarna. Takk for at du stoppet hos meg i dag! :) 

I'm continuing my week over at the Poppydesign blog and I'm doing so with this little box. I made it from a prima wood trinket box and painted it white. I've dekorated it with scrap pieces of paper from Poppy laying on my desk. The pictures are of my boys as babies. The cameo is from Webster's pages. Thanks you so much for stopping by my blog today! :) 



tirsdag 23. april 2013

My boys - Poppy layout

Ny uke for meg på Poppybloggen denne uken og jeg starter friskt med en layout jeg har laget med arkene fra de nyeste kolleksjonene til Poppydesign.


Jeg hadde lyst til å holde denne layouten i de sarte fargene som var på arkene, og har bare valgt å komplimentere med sarte ting også.. vel vel.. bortsett fra det sennepsgule da.. hihi... Jeg har laget denne layouten etter skisse nr 89 hos sketchabilities.. skissen ser slik ut:


Og slik ble layouten min.. 
De fleste arkene jeg har brukt er fra "Sky High" serien.. De har kule luftballonger på og litt drømmende utseende.. Har også brukt stemplene som er fra samme serie.. En utrolig kul stempel plate.. bør sjekkes ut! :)
Jeg har også fått pyntet med litt washitape fra Poppydesign.

Et lite close-up bilde av washitapen (den med skrift på) og de morsomme luftballongene jeg har klipt ut arkene.


 Takk for at du stoppet innom meg i dag.. Blir veldig veldig gla for kommentarer altså.. Og jeg prøver å besøke de som har vært å besøkt meg! :) 

It's my week over at the norwegian designer Poppydesign by Vibeke Spigseth and I'm starting it out with this layout. I made it after the april skecth at sketchabilities. I wanted it to keep it in the light colors.  Love the airballons. Thanks for stopping by today.. I'm be ever so happy for all and any comments.. :) 

søndag 21. april 2013

a bit of Crazyness...

Jeg er en av de der hvor kreativiteten kommer til meg om natta. Det er ofte jeg ikke får sove fordi jeg ligger å tenker på noe som jeg har lyst til å prøve eller noe jeg holder på med. Da jeg lagde denne layouten var jeg jaggu ikke i seng før 0330...
Jeg er med på to utfordringer med denne layouten. Skissedilla's skisse nr 206. Og Scrap for Help sin April oppgave. Oppgaven hos scrap for help var å bruke boksider på prosjektet du lagde og her er skissen jeg har fulgt: 


Og slik ble det ferdige resultatet! :)  Denne var skikkelig artig å lage!! :)

Jeg har brukt mønsterark og rhinestones, whatnots og tiny alpha fra Glitz Design. Digger Glitz altså!! :)Alt kommer i fra samme serie som heter "Hello Friend"..  Lyspærene er stempler fra 3rd Eye.. de er såå kule!! Blomster fra Prima. 

Er de ikke awesomme? Jeg har også hatt på litt glossy accent på selve pæren for å gi inntrykk av at det er en ordentlig lyspære. Bølgestemplingen oppe i venstrehjørnet er også et stempel fra 3rd Eye. Fantastisk å bruke som bakgrunns stempel! :) 

Et close-up bilde av lyspæren og bølgestemplet fra 3rd eye.. Jeg har også lagd sirkler med vintage photo og faktisk en kopp med te.. men jeg synes ikke arket tok til seg te'n så godt som jeg ønsket så jeg måtte bytte til vintage photo.. :)  Takk for at du stoppet hos meg i dag! Satte jeg stor pris på.. :) 

This is a layout made for two challenges. Skissedilla Sketch and Scrap for help's April challenge. :I've played and stayed up to the nights small hours and made this.. The papers, rhinestones, what-nots and tiny alpha's are all from Glitz design. I love Glitz.. a pity I doesn't use it as much.. lol :) I'm cheep on my glitz papers.. Thanks for stopping by me today.. :)


tirsdag 16. april 2013

3rd Eye Reveal


Nye stempler fra 3rd Eye!! Kjempe kule stempler.. Mine favoritter er ankrene, skrift teksten.. Såå anvendelig på alt.. De blomster stemplene og hunde beina.. alle stemplene er i høy kvalitet og 100% designet av Drycha. :) 

New realease from 3rd Eye Craft! Magnificent and cool stamps!! My favorites are the anchors, the script, flowers and dog bones.. :) High quality stamps 100% designed by Drycha! :) 

Har du lyst til å kjøpe noen av stemplene fra 3rd Eye? 3rdeyecraft.com er ikke bare på polsk, men også i engelsk versjon. Slik at du enkelt kan bestille dine stempler. 3rdeyecraft.com tilbyr international shiping og enkel betaling via Paypal eller Dotpay. Ta en titt på siden da vel! :) 

Do you want to purchase some 3rd Eye stamps? I have great news for You! 3rdeyecraft.com is available in English version and they have international shipping! You can pay for order with PayPal or DotPay so ordering is very easy. Nothing is better than that!! :) 


Du har muligheten til å være med på en give - a- way hvis du stopper innom bloggen til 3rd Eye eller stikker innom deres Fanpage på Facebook.

You have now the possibility to join in on a give-a-way if you stop by the 3rd Eye blog or their fan page on facebook 


so... head on over and take a look!! :) 
,+

mandag 15. april 2013

My sweet Baby..Inkido layout

Min tur i dag på Inkido bloggen! :) Denne gangen har jeg laget en lys og pastellish farget side.. Bare brukt rester som jeg fant på pulten! Alltid viktig å få brukt litt av de også.. :)

My turn today on the Inkido blog. This time I've made a light and pastellish colored page. I've just used leftovers found on my desk. Always important to use those to.. :) 
Jeg liker dette bilde av meg og Collin så godt.. Han var en ordentlig deilig liten baby :) 

I really like this photo of me and Collin so much. He was such a cute little baby :)

Her er hele layouten. Jeg har faktisk kastet et par te-poser på arket.. Det gjør at det blir litt bulkete, men jeg regner med at det retter seg ut når man får lagt den inn i et album. Som sagt har bare brukt små restebiter på denne siden. Alle arkene fra Inkido. Har nesten bare Inkido pynt på denne siden.. Blomster og blader, sommerfugler og perler. 

Here's my finished result. I've actually thrown a cuple of tea-bags on my patterend paper. That makes the paper a bit bulgy but I think it will stretch out when you put it in an album. Like I said before I've only used a scrap pieces of paper laying on my desk to make this page. All the papers are Inkido and I actually have almost only Inkido embellishments. Flowers, leafs, butterflies and pearls. 

De hvite inkido bladene er så fine synes jeg. Du har så mye muligheter med de.. Cherryblossom, roser og perlene er alt fra Inkido. 

I love these white leafs. The are so versatile and you can do so much with them. Cherryblossoms, roses and pearls are all from Inkido. 

Her ser man litt mer av te pose kastingen min.. De grønne flekkene er Tim Holtz distress stains peeled paint blandet med litt utvannet gesso. Takk for at du stoppet hos meg i dag! :) 

Here you can se a bit more of my tea-bag throwing. The green spots are Tim Holtz distress stains Peeled Paint added a bit of water down gesso. Thanks for stopping by me today! :) 

tirsdag 9. april 2013

I try to love myself everyday..

Tenkte jeg skulle vise frem en layout jeg laget som design team medlem både for Poppy og for Art Anhology denne gangen. Et bittelite kinderegg.. For utgangspunktet mitt er papiralong utfordringen jeg er med på inne hos Casakreativ!

Utfordringen inne hos Casa Kreativ var å lage noe med oransje. Man kunne selv velge hvor mye oransje man ville ha på.. I tillegg skulle det være tags og bling på layouten.. Den biffen fikset jeg! :) 

Jeg har brukt papirer fra Poppy på siden min.. spesifikt ark i serien "Summer Breeze" har også brukt sommerfugl stickers fra samme serie. ellers mistet jeg med diverse colorations. Mistet blir litt feil, jeg dryppet med fargene "Timeless, Raider og Juicy" Brukte også en litt dimentional crystals på siden min. :) 


En liten close-up av det kule sommerfugl stemplet til Poppy.. skriften er også fra Poppy.. jeg liker å stemple uten kloss da får man et litt mer shabby uttrykk på stemplet. Blomstene er fra Prima og Papirdesign.. 

Klistret også på noen klistremerker i samme serie fra Poppy :) 
Takk for at du stoppet innom meg i dag! :)

Today I have kind of a kinderegg going on with this layout.. It's 3 things into 1 project. This is my DT work for both Poppydesign and Art Anthology. I also are joining in a challenge at the norweigan forum Casakreativ "papiralongen" which gives us a new challenge each month.. Thanks for stopping by today :)

lørdag 6. april 2013

50år's kort med Poppydesign

Jeg ble spurt om å lage et kort til en som ble 50år i helgen. Her er mitt spede forsøk på et kort til en på 50 :)


Jeg har brukt papirer og stempler i serien "Sky high" fra Poppydesign. Arkene får du tak i på Panduro. 


Kortet er avlangt og måler ca 21cm i lengde. Jeg har stemplet luftballongen på et av mønsterarkene i "Sky High" serien og farget ballongen med copic tusjer. Er ikke akkurat det rette papiret for å farge med disse tusjene, men jeg synes det ble bra. Jeg printet ut teksten og limte på. Tallene er malt og ellers pyntet med gir. 


Et close-up bilde av luftballongen.  Takk for at du stoppet innom meg i dag!

Sharing a card today that I've made for Poppydesign. I got asked to make a card for a 50year old this weekend and this is my humble try on it :) Thanks for stopping by today!


onsdag 3. april 2013

New Designteam!!

Jeg er bare så overhappy over å endelig kunne si det høyt at jeg er en del av 3rd Eye sitt designteam for de neste 6mnd!! :)

I'm so happy and super excited that I can finally announce that I'm a part of the 3rd Eye designteam for the next 6 upcoming months!! :) 


3rd Eye er en polsk produsent som som produserer høy kvalitets gummi stempler 100% designet av fantastiske Drycha! Stemplene er perfekte for scrapbooking, art journal, kortlaging og mer. Finn ditt favoritt design i 3rd Eye sin Online butikk. (De har international shipping) Følg linkene nedenfor til å finne online butikken, bloggen, Pinterest board og lik dem på facebook! :)


3rd Eye is polish brand with high quality rubber stamps designed in 100% by Drycha.
Stamps are perfect for scrapbooking, art journaling, cardmaking and more!
Find Your favourite design!
You can visit 3rd Eye at their online store (they ship internationally), blog (with inspirations and challenges), follow 3rd Eye Pinterest board or like them on facebook!
Gleder meg!! Dette blir gøy! 

mandag 1. april 2013

Hvitveis - Utfordring hos Inkido

Min tur i dag på Inkido bloggen og jeg fikk den æren av å lage månedsutfordringen denne gangen! Heldig altså!! :) Jeg liker utfordringer og jeg er ikke så god på å kombinere de med andre ting.. Jeg ser at mange er super flinke til å lage til både 3-4 utfordringer på samme prosjektet. Men jeg prøver i allefall å være med på noen..


Her er i allefall denne månedens utfordring på Inkido bloggen: 
Lag en layout eller et kort der du bruker en stencil og stempling til å lage bakgrunn på prosjektet ditt.. 

Slik ble min layout:
Jeg har brukt en tidligere kolleksjon fra Inkido til å lage denne layouten. Papirene er fra serien "Sunshine" som er en nydelig sommerlig serie. Lengter etter våren jeg altså så det ble et litt vårlig bilde jeg scrappet denne gangen. Dette er datteren til et vennepar av oss. 


Et nærbilde av stensilen og stemplingen. Blomstene og bladene er også fra Inkido.
Takk for at du stakk innom meg.. Har du lyst til å være med på utfordringen? Hopp over til Inkido bloggen for detaljer om innlevering. Takk for at du stoppet innom meg! :)

My turn today over at the Inkido blog and I've made this months challenge!! All you have to do to be apart of it is to create a project using a stamp and a stencil to create your background. For further details please head on over to the Inkido blog and check it out :) Thanks for stopping by my blog today! :)