torsdag 30. mai 2013

Girlsa - 3rd Eye & Art Anthology Layout

En liten kinderegg layout i dag. Denne layouten har jeg laget både for 3rd Eye Craft og Art Anthology.. Noen ganger må man kombinere designteamene sine litt for å få unna litt prosjekter.. :)


Jeg scrapper såå sjelden layouter med rosa/røde farger.. Jeg er gutte mamma, så det går mye i blått, grønt og slike farger.. da er det ekstra moro å lage en layout som har en litt annen farge enn vanlig. :)

Her er jeg og venninnen min Ina i Tower of London. Vi var der sammen med mennene våre i juni 2012. Ordentlig kos tur sammen med de.. Her har jeg brukt masser av maling fra Art Anthology.. Jeg startet med å ha litt velvet på bakgrunnen, helt først.. Det synes knapt nå, men er det lilla man ser helt øverst på siden over bildet. Brukte en stensil med Art Anthology Frost Sorbet, og deretter pyntet med blomster og resist canvas.. Mistet over med Colorations fargene "Heart" og "Glorious" samt at jeg dryppet litt "Raider" på.. 
Jeg stemplet bakgrunnen litt her og der med 3rd Eye stemplet "HoneyComb 2" som bare har konturene.. Digger det stemplet.. Akkurat passe stort! :) Også stemplet "Lightbulbs" på en manila tag og klipte ut.. Lyspære delen fikk et lag med "Dazzle" sorbet. 

Et closeup bilde av stemplingen, teksturene, stensileringen med frost sorbet.. jah.. masse som skjer egentlig.. Takk for at du stoppet innom meg i dag! :) Ha en super kreativ dag!

A double designteam post today! This time my post is both for Art Anthology and the awesome Polish Stamp company 3rd Eye Craft. You can read this entire post over at the Art Anthology blog.. or the stamping part over at the 3rd Eye blog. I've played a lot with different paints and textures! :) Thanks for stopping by today and do have a super creative day! :)

mandag 27. mai 2013

Båt tur - Inkido layout

Min tur igjen på Inkido bloggen og i dag har jeg en layout å vise frem. Den nye kolleksjonen til Inkido "Beautiful Memories 2" har kommet frem i noen butikker i allefall. Bikuben har arkene inne, de finner du her. 
Jeg har dessverre ikke brukt disse arkene på denne layouten.. Lover å vise frem de arkene på neste post for Inkido! :)

Her er jeg på båt tur rundt Lake Como i september i fjor. Jeg var med på et Creative Retreat..som var spennende.. Veldig vakre omgivelser.. Her er i allefall layouten jeg lagde med bilde av meg selv fra turen. :) 


Jeg har brukt litt forskjellige "gode gamle" Inkido papirer på denne.. Jeg liker ark jeg kan klippe ut ting av arkene, og her er intet untak. Har også stemplet med stemplet "stars background" på bakgrunnen.


Fuglene er chipboard, de fikk seg et lag med crackle paint og distresset litt med grønn og blåtone. Takk for at du tittet innom meg i dag! :)

A new layout for Inkido this time! :) I've used some good oldies from Inkido on this layout. Would you like to read this intire post in English, head on over to the Inkido blog. :) Thanks for stopping by today!

tirsdag 21. mai 2013

My heart a 3rd Eye Layout

Min tur i dag på bloggen til 3rd Eye.. Jeg har stemplet og kost meg med de herlige stemplene fra 3rd Eye og laget egentlig en litt sommerlig layout.. :)

Jeg digger hvordan fargene ble på denne.. Planen var egentlig å lage noe helt annet, men den ble nå sånn som dette. Har brukt en die-cut ramme fra Dusty Attic og malt den hvit med gesso og crackle paint. 


Jeg har brukt 3 forskjellige stempler fra 3rd Eye på denne. Stemplet bakgrunnen med Large Script stamp.. Deretter stemplet jeg noen små sommerfugler på et mønsterark fra Authentique og klipte de ut.. Bladene er også et 3rd Eye stempel som jeg gjorde det samme med som med sommerfulgene og plasserte de der jeg synes de passet best.


Sommerfulgene fikk også et lag med clear rock candy Crackle paint. Fargene ble så fine på layouten altså!! :) Et lite tips til oss som liker mye mixed media og har litt eldre ark fra Poppy design.. De er så tykke og fine og kan holde MENGDER med mixed media. De er hvite på baksiden, så det er bare å flippe de over å begynne å jobbe :)

My turn today over at the 3rd Eye blog! I love the stamps and i've created a summer layout with the gorgeous butterfly and leaves stamp. And Stamped the Large Script on the background.. Drop by the 3rd Eye blog for more details! :) Thanks for stopping by my blog today! 

mandag 20. mai 2013

Dare to Dream

I dag har jeg litt nyheter å dele samt en layout jeg har laget! :) Det er varmt her i hemne nå, men skal ikke klage for det blir raskt kaldt igjen.. Utrolig at man har hatt to flotte dager uten noe som helst regn. :)

Jeg fikk en super koselig mail av jentene på Skissedilla som lurte på om jeg kunne tenke meg å bli en av "dilla-jentene" og det klarte ikke jeg å si nei til! Skissedilla jentene har alltid fantastisk inspirerende skisser og et fantastisk team!  Mitt første bidrag til bloggen ble allerede lagt ut i går.. :)

Her er skissen for denne uken: 



Og slik ble resultatet mitt: 


Denne layouten ble et lite kinderegg.. Dette er også ukens layout for Poppy design.. Jeg har stort sett bare brukt ark, pynt og stempler fra Poppydesign på denne. Arkene er hentet fra "be creative" serien. Blomstene og de små klokke skivene er vel omtrent det eneste som ikke er poppy.. Må si at denne layouten er jeg kjempe fornøyd med.. :)


Blomstene valgte jeg bare ut av form. De ble mistet med diverse mist etterpå og fikk da den fargen de har.. Etter de var ferdig mistet, malte jeg på toppen med gesso. Jeg har stemplet med stempler fra Poppydesign. Både sommerfuglen og "dream" er stempler. Takk for at du stoppet innom meg i dag :)

I have some news to share today and a layout.. I was asked to join the Skissedilla team..and I couldn't say no to that!! Skissedilla has an awesome team of great girls! :) The layout is made after the sketch and is also my DT layout for Poppydesign this week! :) Thank you for stopping by me today! :)


onsdag 15. mai 2013

Splish Splash 3rd Eye!

Min første offisielle post hos 3rd Eye i dag! Jeg tok et lite dykk i bilde bunken og kom over disse da Collin og pappa testet badetemperaturen i september 2011.. Gikk i allefall ann å bade da! hehehe :)

My first official post on the 3rd Eye blog today! I wanted to make a layout with a summer feeling and I found these pictures of my boy Collin splashing in the pool with his father..
Jeg bruker ikke lage layouter med så sterke farger, men jeg må si at dette var artig å utfordre seg litt. Jeg har brukt stempler fra 3rd Eye for å lage bakgrunnen slik jeg ville.

I don't really like making layouts with such bright colors, but I think it's good to challenge oneself from time to time. I've used 3rd Eye stamps to costumize the background they way I wanted it.


Jeg har brukt stemplene Large Anchor, Large Script and scallop.. De passet perfekt til siden min! Arket er et resist ark fra Heidi Swapp.. Laget for å tåle mye medium uten å krølle. Det liker jeg altså! :) Ellers har jeg funnet noen litt eldre blomster fra Prima og mistet de på arket.. Har også brukt rester av en gammel overlay fra Hambly. Må i grunn si jeg ble ganske fornøyd med resultatet! Må ikke glemme at fargene jeg har brukt er selvfølgelig Art Anthology colorations mister og fargene er "Waimea Bay" og "Glorious".. De blander seg så fint sammen og gir deg den sikkelig kule grønne fargen :)

I've used the stamps Large Anchor, Large Script and Scallop. They fitted perfectly on my page. The papers are reist papers and can carry alot of medium with out curling. I love papers like that. :) I have to say I'm quite happy with this layout :)


Et nærbilde av stemplingen.. Jeg stempler uten akrylkloss for å få et litt mer shabby utseende på de. Takk for at du stakk innom meg i dag! :) Husk å poppe innom 3rd Eye bloggen for mer inspirasjon med 3rd Eye stempler!

A close up of the stamping. I tend to stamp with out an acrylic block to get a bit more shabby look. Thanks for joing me here today! And please remember to pop by the 3rd Eye Blog for more inspiration with 3rd Eye stamps! :)

mandag 13. mai 2013

Inkido eske

Inkido dag her på bloggen! Vanligvis disker jeg opp med layouter på mine Inkido dager, men jeg hadde en super liten eske som jeg hadde vunnet i en trekningspremie da jeg var på "Scrapp med hjertet" treff i mars som bare ropte på å bli dekorert med romantiske Inkido papirer.

Inkido time on my blog today! I tend to make alot of layouts on my Inkido days, but I had a super little box that I had laying on my desk and it just wanted to be decorated with romantic Inkido papers. 

Jeg har brukt papirer i den nydelige serien "Beautiful Memories". Om ikke lenge kommer det jo også en ny kolleksjon i samme stil "Beautiful Memories 2". Mesteparten av blomstene er også fra Inkido.

I've used papers in the stunning series "Beautiful Memories". And I don't think it's to long before the new collection "Beautiful Memories 2" is coming out. Most of the flowers on this is from Inkido also.


Jeg har også satt på en liten metall sommerfugl som jeg malte med gesso. Samme ble gjort på toppen av blomstene for å lage en litt mer shabby chic utseende.

I've also added a small metal butterfly that I've painted with Gesso. I did the same thing on the top of the flowers to make a bit more shabby chic look to the project.

Inside er dekorert med det samme papiret som på fronten. Papirer er så flott med de vakre fuglene. Eksen kan jo bli brukt til gave eske for smykker og slike ting.

The inside of the box is lined with the same paper as the front with the lovely birds. The box can be used as a gift box to hold jewellery or things like that. 


Takk for at du besøkte meg i dag, du må huske å svinge innom Inkido bloggen for flere fantastiske prosjekter. 

Thank you for visiting my blog today.. You have to remember to pop by the Inkido blog for more fantastic projects! 

torsdag 9. mai 2013

Love

Jeg holder koken med Papiralong oppgavene inne på Casa Kreativ forumet. Dette blir fjerde oppgave i år, spennende og flotte oppgaver som Asil lager :)


Vi fikk et sitat som ble kreditert til Paulo Coelho - "Love is just a word until someone comes along and gives it meaning" ut i fra dette skulle vi lage et prosjekt og det måtte inneholde et bilde i sort/hvitt.. Slik ble min tolkning av oppgaven:

Jeg har stort sett brukt ark og stæsj fra Glitz design.  Har brukt endel doilies og litt blomster fra Prima. Bokstavene er også fra Prima. Hjertene er stemplet med et stempel fra 3rd Eye. Takk for at du tok turen innom meg i dag!:)

I'm joining in on a monthly challenge at the norwegian forum Casa Kreativ. This challenges was to make something out of a qoute and include a black and white photo. Thanks for stopping by today! :)

søndag 5. mai 2013

Steampunk Canvas med Art Anthology

Min tur i dag på Art Anthology bloggen og denne koste jeg meg virkelig med å lage!! Opprinnelig var planen en helt annen enn å lage dette steampunk canvaset, men det ble som det ble og jeg er super fornøyd..


Jeg startet med å lime små båndbiter, rester av ark og slike ting på bunnen av canvas'et. Jeg hadde også på litt sorbet for å skape dimensjon. Du kan se litt av det i midten her, rett foran ansiktet til jenta jeg har brukt. Men, planen min med å lage et romantisk canvas forsvant fort over til å bli noe skikkelig steampunky..

Etter å ha preparert canvaset blonder og bånd og papirbiter malte jeg alt med gesso og hadde en stensil med sorbet på. Jeg gikk amok i blant alle girene og metall pynten. Har brukt endel fra Finnabair's metall kolleksjon. Etter at jeg var ferdig å lime på alt jeg ville ha på og litt til, malte jeg over det hele med gesso. Deretter sprayet jeg med Art Anthology's colorations mister. Fargene jeg har brukt er: Juicy, Timeless, Raider, Waimea Bay og Warm. Jeg har også malt litt med Black leather Jacket sorbet for å skape litt skygger. Må si at jeg har aldri laget steampunk canvas før så jeg er i læregropa rett og slett!

Graphic45 har flotte steampunk illustrasjoner i serien "Steampunk Debutante" hvor jeg fant bildet av jenta. Hun ble pyntet heavy med gir , blomst og en halv englevinge noe som jeg synes gav henne et viking preg! :) Har også stemplet litt i kantene med et stempel fra prima som gir et sjakk rute mønster..

Blir utrolig takknemlig for kommentarer på mitt spede forsøk på steampunk fronten. Takk for at du stoppet innom meg i dag!

It's my turn today over at the Art Anthology blog! You could read this intire blogpost over there in English. I've used alot of Art Anthology Products to make this steampunk canvas. I also used alot of Finnabair's vintages metall collection. I'd love to hear what you think of my canvas. I've never made anything like this before! Thanks for stopping by today! :) 

fredag 3. mai 2013

Blow - Prima BAP April

Jauda.. vet at april er ferdig og vi liksom er i mai selvom det ser ut som vi er midt i februar ute.. Må si at jeg blir like deprimert hver gang jeg våkner opp og ser at det faktisk har lagt seg litt snø på bakken. Men men, jeg koser meg med å titte på gamle sommerbilder og kom over et herlig bilde av Felix fra 2009 som bare måtte scrappes. Jeg har til og med printet ut et ekstra for å henge opp på veggen.. Sommerlykke!


Skissen jeg har tittet etter er det Nabon som har laget og slik ser den ut:


Slik ble mitt ferdige resultat: 


Jeg digger den Fairy Rhymes serien fra Prima og Jodie Lee. Den er så vakker og romantisk og perfekt til bilde jeg valgte. Har ellers pynta den faktisk litt rosaish.. men det synes jeg ikke er så farlig.. Har stemplet litt med stempler fra Prima og alle blomstene er også derfra. 

Har også brukt en trefigur og en liten metallsommerfugl også begge de er fra prima. Bokstavene er utrolig kule. De er selvfølgelig også fra Prima, men de er av den litt eldre sorten.. Jeg liker dem godt! :) Takk for at du tittet innom meg i dag :) 

I wanted to share with you my layout made after Prima's BAP for April. I've enjoyed myself in the fantastic world of Prima products from paper to wood embellishments. I love this picture of  my son.. It's just classic! Thanks for stopping by me today!:)