Sider

onsdag 27. april 2022

Vippekort - DT Papirdesign

 Jeg kom over disse vippekortene, og måtte prøve å fikse ett selv! Hilde har også laget slike, så jeg fant mye inspirasjon hos henne.  Lekte meg med noen nyheter fra Papirdesign mixet sammen med noen litt eldre dies. Alt passer jo så godt sammen :)



Produkter: 
Ark:
Stempler: 
Dies: 
Dekor: 
Medier: 

Lag deg selv en nydelig onsdag! :)
Scrappeklem fra Yasmin

mandag 25. april 2022

Mixed Media tags - DT Bikuben

Jeg har kost meg med å leke litt igjen med maling, modeling paste og embossingpulver. Jeg synes det er så moro å drive med mixed media, men gjør det ikke så ofte lengre. Vet ikke egentlig hvorfor jeg ikke gjør det. Men sånn er nå det. I dag deler jeg to tags som ble laget til en februar tags byttering. Jeg delte hvordan jeg lagde disse i Bikuben's Vårscrapp med en demo video. Slik ble mine tags: 

Jeg har brukt en mengde distress produkter som malingen, glaze embossingpulver og alkoholblekk.



Litt kjapt om hvordan jeg lagde disse: 
Jeg påførte maling med brayer og lot dette lufttørke. Deretter brukte jeg en stensil med modeling paste. Mens modeling pasten var bløt, strødde jeg embossingpulver i forskjellige farger i de ønskede plassene. Brukte fingrene samt en dabber til å lage de runde malingsflekkene. Splattet med gesso og embossingpulver. Hjertene farget jeg med alkoholblekk. 

Produkter brukt: 
Stempler:
Medium:
Verktøy:
Dekor:

Lag deg selv en nydelig mandag :) 
Scrappeklem fra Yasmin 



tirsdag 5. april 2022

Flasketag - DT Papirdesign

  Jeg ble så gla når jeg så at Papirdesign hadde designet et ølglass i mindre størrelse! Den passer PERFEKT på småkort. I tillegg kom det også mange andre morsomme øldieser og ark. Det er moro! Jeg deler et flasketag i dag hvor jeg bruker nettopp denne nye ølglass diesen fra Papirdesign. 



Produkter kjøpt hos Bikuben
Ark: 
Papirdesign - PD2000449 - Mens vi venter - Iskald & God
Dies: 
Dekor: 


Lag deg selv en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin