mandag 25. april 2022

Mixed Media tags - DT Bikuben

Jeg har kost meg med å leke litt igjen med maling, modeling paste og embossingpulver. Jeg synes det er så moro å drive med mixed media, men gjør det ikke så ofte lengre. Vet ikke egentlig hvorfor jeg ikke gjør det. Men sånn er nå det. I dag deler jeg to tags som ble laget til en februar tags byttering. Jeg delte hvordan jeg lagde disse i Bikuben's Vårscrapp med en demo video. Slik ble mine tags: 

Jeg har brukt en mengde distress produkter som malingen, glaze embossingpulver og alkoholblekk.



Litt kjapt om hvordan jeg lagde disse: 
Jeg påførte maling med brayer og lot dette lufttørke. Deretter brukte jeg en stensil med modeling paste. Mens modeling pasten var bløt, strødde jeg embossingpulver i forskjellige farger i de ønskede plassene. Brukte fingrene samt en dabber til å lage de runde malingsflekkene. Splattet med gesso og embossingpulver. Hjertene farget jeg med alkoholblekk. 

Produkter brukt: 
Stempler:
Medium:
Verktøy:
Dekor:

Lag deg selv en nydelig mandag :) 
Scrappeklem fra Yasmin 



tirsdag 5. april 2022

Flasketag - DT Papirdesign

  Jeg ble så gla når jeg så at Papirdesign hadde designet et ølglass i mindre størrelse! Den passer PERFEKT på småkort. I tillegg kom det også mange andre morsomme øldieser og ark. Det er moro! Jeg deler et flasketag i dag hvor jeg bruker nettopp denne nye ølglass diesen fra Papirdesign. 



Produkter kjøpt hos Bikuben
Ark: 
Papirdesign - PD2000449 - Mens vi venter - Iskald & God
Dies: 
Dekor: 


Lag deg selv en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin