onsdag 28. september 2022

Slipskort til ølflaske!

 Min eldste sønn fylte 18år i begynnelsen av denne måneden. Han kom til meg å sa; Mamma, du ordner aldri kort til meg du.. Og det har han helt rett i, så jeg måtte bare svinge meg rundt. Men det å lage noe veldig tradisjonelt kunne jeg ikke, så jeg snekret sammen noe som kunne henge på en flaske selv etter at flasken er tom. Et slips kort! 




Lag deg selv en nydelig onsdag!
Scrappeklem fra Yasmin 

torsdag 15. september 2022

Flasketag

 Tilbake i dag for å dele en flasketag jeg har laget tidligere, men ikke fått surret meg til å dele. Denne hadde jeg som kurs på Oppdal treffet i fjor trur jeg. Masse Tim Holtz, litt Carta Bella og litt maskulint moro! Flasketags er supre kort om man skal gli bort flaske i gave. 




Produkter brukt funnet hos Korthobby.no 
Ark: 
Dies: 
Stempler: 
Charms: 
Dekor: 
Medier: 

Lag deg selv en nydelig torsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin 





 





onsdag 14. september 2022

Prima Halloween Tags!

Det begynner å nærme seg høst og ikke minst barnas største høytid på høsten - Halloween! Under fjorårets høst, laget jeg noen halloween tags med Primas Halloween serie "Thirty-One", men jeg har ikke delt de med noen enda, så da tenker jeg det er på tide siden vi er inne i "rette" sesong! 


Jegliker å lage to tags som matcher hverandre med samme utstyret, slik at man får brukt opp litt rester på den andre tagen man lager. 




Mini tagsene er farget ved å spraye litt Distress Mica Stain - Jack O-Lantern og Hocus Pocus på et underlag og dyppe de nedi. 


Produkter brukt på tagsene: 
Ark: 
Stempler:
Dekor: 
Medier: 

Lag deg selv en nydelig onsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin