Sider

lørdag 1. mai 2010

National Scrapbooking Day

I dag er den store scrappe dagen i Usa i allefall.. og det har det vært for meg også. Om jeg ikke har scrappet så mye enda, har jeg tilbringt store deler av dagen på favoritt rommet mitt, altså scrapperommet. Med Collin i vippestolen og Felix på sin egen stol og "Timmy tid" på nett-tv så kunne mor kose seg med å scrappe en utfordring jeg fant i bloggen til Sasha Farina. Oppgaven var å lage en lo med mye "white space". Her er mitt bidrag:



Jeg har scrappet det siste magebildet som ble tatt før Collin kom til verden. Jeg har brukt litt Hambly, et ark fra K&company, et lace ark fra KI memories, Ja.. litt småtterier fra resteskuffen og noen prima flowers. Kan jo ikke lage lo uten å ha noe prima på.. hehe :)

Takk for at du titter innom! :)

Today has been a big scrapbook day at my house. Well I haven't scraped all that much, but I've spend the better part of this day in my scrapbook room. I made this layout to Sasha Farina's challange in her blog about creating a page with alot of white space. This how i did it.. :) I've used some hambly, K&company, KImemories and some bits and pieces from my drawer. And I can never make a layout with out putting some prima on it! :) Thanks for looking..

3 kommentarer:

  1. Nydelig, Yasmin. Sett du har vært på msn en dag her. Tiden min strekker så dårlig til for tiden. Håper på bedre tider til uka!

    -klem-

    SvarSlett
  2. Du er en kunstner vet du , utrolig fint bilde av deg , så bare digga eg hedderen vet du dere er en herlig gjeng , håper eg eg dag får treffe deg tror det blir storveis klem Marion

    SvarSlett