Sider

tirsdag 26. januar 2021

Glede - DT Papirdesign - Layout

 Det er så utrolig lenge siden jeg har laget en layout.. vi snakker kanskje 3,5år siden sist jeg lagde en. Jeg ble utfordret litt til å lage en av Hege Dverseth, og da måtte jeg bare gjennomføre :D Jeg tok utgangspunkt i Papirdesign sin månedens utfordring, som er "Vinter og Frost" - all informasjon om utfordringen finner du her


Jeg liker dette bilde av meg selv, for jeg synes jeg ser så gla ut der, og barnslig glede som å kunne ake på ei rattkjelke er så fantastisk. 


Bakgrunnen laget jeg ved en stensil sammen med Weather wood distress ink fra Tim Holtz. Jeg spritset litt vann på den slik at den spredde seg litt utover arket. Splashet med distress stains på en pensel. Avsluttet med å bruke Frantage embossingpulver på toppen der igjen. Lag på lag. 


Arkene krøllet jeg for å skape dimensjon. Bokstavene stanset jeg ut fra Alfabetet til Papirdesign, og embosset halvparten med blått embossingpulver. Brukte masse av klistremerke ordene til Papirdesign, stjerner, sytråd og voks tråd fra Kort og Godt. 

Produkter brukt på layouten kjøpes på Bikuben

Ark
Dies
Dekor
Medier

Jeg er på disse utfordringene med layouten min: 

Da håper jeg fler som kanskje har sitti litt på gjerde med layouter, hiver seg rundt å lager en. Koste meg masse med å lage denne. Lag deg en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin :) 

5 kommentarer:

 1. Oh so beautiful. I love your layout! Thanks for playing at Challenge up your life

  SvarSlett
 2. Such a gorgeous layout!
  Thanks for your entry at scrapping4funchallenges.
  Manal DT

  SvarSlett
 3. This is such a great layout! I love your mixed media and the colors! Thanks for playing along with challenge up your life!

  SvarSlett
 4. Stunning layout. It's simple, but the layers and hint of blue are fabulous. Thanks for joining us at LTSCB
  Tina dt

  SvarSlett
 5. Nydelig Layout. Takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett