lørdag 30. august 2008

Som tiden går...

Jeg satt å bladde gjennom den utrolig svære bilde bunken min for å letet etter noe bilder jeg hadde lyst til å scrappe.. men så kom jeg over noen bilder fra da Felix var liten.. de bare rope på å bli scrappet. Så da endte jeg opp med denne.. Tenk at det er straks 4år siden han var så liten og nydelig. Han er fortsatt nydelig da.. hehe, men kanskje ikke akkurat baby nydelig lengre. Synes ikke det var så lenge siden jeg satt oppe halve natten og så film fordi han ikke ville sove.. Jeg ville gladelig gjort det igjen.. Man får jo så mye glede av de små barna.. :) mimre mimre.. 

torsdag 28. august 2008

Hubro

Da vi var i Praha i sommer og hadde en super romantisk spasertur i den kongelige hage, fikk vi møte denne karen. En hubro ved navn Arthur. Jeg har lagd denne i en litt uvanlig stil til meg å være. Jeg liker å ha masse stæsj på lo'ne mine.. men jeg ble sånn passelig fornøyd. Her er det Krikkemann som holder fuglen.. fine fuglen.. :) den ble litt skjev i scanningen men.. Det får bare gå.. :)

tirsdag 26. august 2008

"Knuse" veien...


På lørdag da gikk Felix og jeg til "knuse" veien.. "knuse" veien er et navn Felix har funnet på selv, fordi det er så mange røde steiner som ligger knust der. Vi brukte ganske lang tid på å komme oss opp ditt de er jo bare snaue kilometeren, men det er jo så mye fint å se på! Vi fant 3 frosker.. (som han egentlig ville ha med hjem) så på treskerer og ble jo litt sliten av å gå da! Det var en superkoselig tur da! 

Felix blir jo bare flinkere og flinkere til å sykle på den nye to-hjul sykkelen sin. Er straks så vi kan ta av støttehjula og! Her gjør vi litt akrobatiske kunstner på syklen mens vi ser på treskeren som suser forbi.. Deilig på landet altså! :D

søndag 24. august 2008

Da har jeg også blitt en blogger.. :)

Jepp.. jeg måtte nok gi etter for "presset" jeg også.. *fnise* Neida.. det er jo hyggelig med blogg da. Jeg har tenkt til å bruke denne bloggen til litt scrappeprat og litt hverdagssysler.. ja sånn litt av begge. Jeg skal jo gifte meg snart, så da blir det sikkert en del bryllupssnikksnakk også.. :) 

Jeg må takke kjære HegeAL da, som har hjulpet meg i gang med bloggen.. og så må jeg takke Lula (Ann-Christin) for å ha "maset" den i gang!! Store klemmer til dere begge to! :D

Her er en av de siste Lo'ne mine. Dette er meg og min utkårede i den Kongelige Hage i Praha. Den er laget i liggende lettersize... ser den ene i'en har forskyvet seg i scanningen.. jaja.. sånn skjer.. :)