mandag 27. oktober 2008

Enda mer blogcandy..

Beate har en bloggcandy gående i bloggen sin. Jeg kjenner til henne best som beso på scrapping.no, og hun er så fantastisk dyktig. Det er ikke få ganger hun har vært på "kreative sjeler" lista. Titt innom bloggen hennes og bli inspirert! :D

torsdag 23. oktober 2008

Elisabeths Blogcandy

Elisabeth/Catalina  har en blogcandy gående i sin blog. Ta en tur innom henne da vel? Hun er det mest julete jenta jeg vet om.. så har du ikke julestemning.. så får du det hos henne! :D

Scrappekrigens oppgave 2

Jeg henger fortsatt med i krigen på scrapping.no og vant faktisk avstemningen for laget vårt med dette bidraget. Dette var en lift av Fantapie... Veldig CS lift og absolutt ikke spesielt meg som liker litt stæsj på sidene mine. Jeg er sånn passelig fornøyd med denne.. digger bilde av pjoks da.. Han er så søøøøt... hihi... :) 

Kan jo si at jeg har kjøpt meg ny bil!!! :D oh yes.. var å skrev under papirene på bilen i dag og nå står den trygt i oppkjørslen min.. :) Gleder meg til å ta den i bruk... Kanskje jeg får kjørt den til Pih treffet :D 

Anyways.. en spennende dag i morgen! 

TFL

mandag 20. oktober 2008

Skissomania 41 vinner!!

Jeg er så stolt! Jeg har aldri vunnet en skissomania finale på scrapping.no før! :D så moro altså.. Jeg har scrappet en side om kjærsten min da vi var i praha. Jeg har allerede scrappet denne skissen engang før. Det er en fantastisk flott skisse av åsa bergstad. Liker den utrolig godt. Jeg har også fått brukt noen av de milionene med blomstene jeg har.. (jada Hege *lol*) I allefall 2 stk.. hihi... Sambo står å beundrer noen av de flotte utskjæringen på husene der.. tidlig morgen dagen vi skal reise hjem. Jeg elsker å reise på tur med han. Jeg spinker og sparer penger så vi kan reise mer sammen.. :)

Jeg må vel slenge meg med på skissomania 43 også da, siden jeg har valgt skissen.. *lol*

Det er et forferdelig høstvær i dag.. Vinden bare slår i veggen på huset her og det blåser så fælt at Felix var redd når han skulle legge seg.  Stakkars liten. Da er det greit å få lov til å lalle seg i sengen til mamma og pappa. Jeg er ellers veldig gla i høsten altså. Når det er sol og man kan kose seg ute uten å fryse i hjel. Men i dag er det ufyselig.. Skal krype i sofakroken med en te-kopp! 

TFL :)

søndag 19. oktober 2008

På kurs med Carolyn Peeler

På Lørdag var jeg så heldig å få være med på kurs med selveste Carolyn Peeler fra Melissa Frances på Bikuben. En utrolig koselig og ikke minst morsom dame, så det ble en ordentlig artig kveld! :D

Vi fikk kose oss med de nyeste papirene fra julekolleksjonen til Melissa Frances og de har ikke kommet i butikken engang! Jeg synes de papirene er rålekre og gleder meg til å handle masse av de når de kommer! :) Vi lagde en Christmas memories box. Og jeg synes den ble fantastisk flott! Carolyn er vanvittig dyktig til å lære bort og lager de lekreste små saker!  Vi fikk titte i et album hun hadde med, og vi andre små prosjekter hun hadde tatt med. Nydelige alle sammen! :) Jeg var og så heldig at jeg vant et Canadisk scrappe blad som Carolyn også arbeider for! Kjempe artig, gleder meg vanvittig til å lese mer i det!! 

Denne boksen lagde jeg: Vi har malt og distresset og filt litt, og jeg synes denne ble så fiin! Må legge til at jeg hadde aldri prøvd Melissa-rubons før, og jeg er så imponert over de. De gnir seg så fort over på arket, og du kan bare bruke neglen.. Så selvom jeg ikke er så over keen på engelsk på mine prosjekter, går det ann å bruke disse på kort, esker og små prosjekter som dette! :D

Takk for at du tittet innom meg.. :)

This saturday I was so lucky to be invited to a class with Carolyn Peeler from Melissa Frances at Bikuben. Carolyn is a sweet and absolutly a funny girl to be with so it had to became a really fun night! :D

We got to play with the newest christmas line from Melissa Frances, and I've fallen completly in love with it. It hasn't even come out in stores yet so I can't wait for them to get here so I can get my hands on some. *lol* We made a Christmas Memories Box and I thought it look absolutly beautiful! Carolyn is a great teacher and makes the most beautiful little things. We got to look in one of her albums, and on other projekts she had brought with her. I also was so lucky to win a Canadian Scrapbook magazine that Carolyn also workes for. I can't wait to read it! 

I made this box. We painted, distressed and used sandpaper on it and I'm so happy with it. I had never tried Melissa-rubons before, and I was totally amazed with them. They are so easy to rub on to the project, and you can use your fingernail. I must admit that I'm not so fond of useing english on my scrapbooking pages, but I think these will be exelent on cards, and other projekts like this one. 

Thanks for looking! :)

tirsdag 14. oktober 2008

Ny jobb, Ny bil, Nytt liv??

Huff.. nå er det mange dager siden jeg har skrevet  noe her. Har ikke vært så produktiv i det siste heller. Jeg har nå endelig tatt mot til meg og sluttet på jobben. Jeg har vært der i 7år. 7år med mye glede, men mye frustrasjon og tårer også. I det siste har jeg vært forferdelig deprimert hver gang jeg skulle dit.. Jeg håper det bedrer seg med ny jobb og en ny mulighet. Hverdagen min blir jo totalt forandret. Jeg er både spent og usikker på samme tid. Usikker på alt det nye, men spent på det på samme tid. 

Vi skal og kjøpe oss ny bil nå. Når alle prøver å ikke ta opp lån pga finanskrisen, ja da tar vi opp lån vi.. *lol* Vi må ha oss ny bil. Den vi har nå fungerer bra motormessig, men resten er jo til å dø av. Den skrangler og piper. Varmeapparatet tok kvelden i sommer og den må i eu-kontroll i januar. Så da fant vi ut at vi skulle få kjøpt oss en stasjonsvogn. Vi er en familie, og vi trenger mer plass. :) Vi har tittet på en bil som vi skal ha i naf kontroll i morgen. Jeg virkelig GLEDER meg til å få ny bil. Det skal bli godt! :D Hvis vi ikke kjøper ny bil, blir det dårlig med Trondheimsturer på oss og det går jo ikke! 

Ellers er Scrappekrigen i fullgang på Scrapping.no Litt motvillig meldte jeg meg på, men Maya var flink til å pushe meg i rett retning. *lol* Jeg er da lagleder på laget: 10mmy's 10gre  og vi hadde vår første avstemning i går. Jeg kom på en respektabel andre plass og det er jeg godt fornøyd med siden jeg ikke helt ble fortrolig med lo'n.  

Denne lo'n handler om Felix og bassenget vi har i hagen. Vi har alltid fortalt han at han må være forsiktig der, og at det er farlig om han detter uti. Derfor sa vi at det bodde en blekksprut uhyre oppi der slik at han ikke skulle gå dit alene (hageslangen *lol*) Og det har han respektert så mye. En liten skrøne for å holde en liten kropp trygg.. 

Tusen takk for at du svingte innom meg!  Jeg må haste avgårde til jobb nå.. litt motvillig men dog må jo ha penger.. :)

lørdag 4. oktober 2008

Dagene flyr fra meg...


Dagene bare flyr fra meg nå den siste mnd. Blitt mye med scrappestafett, 2 uker alene med husstell, Felix og nesten full jobb. Men moro er det! :D Den siste oppgaven i stafetten ble laget i hu og hast fordi jeg jobbet til 18 og måtte lage siden fort som bare det for å rekke fristen. Tror dette er den simpleste siden jeg noen sinne har laget. Vet ikke om jeg kommer til å gjøre noe mer på den.. Kan jo hende.. Kan også hende at jeg scrapper de bildene på nytt.. :lol: Denne har altså kun bazzill, litt bg mønster ark, sassafrass lass og heidi swapp hjerte.. og thickers.. :) 

I morgen.. (blir vel egentlig i dag for kl er 01.. ) så skal jeg møte Lula på strømmen!! :D Vi skal shoppe og kose oss på Bikuben og jeg gleder meg til å møte henne igjen :) På kvelden blir det 50årslaget til Mamma.. Så hele dagen er fylt opp med masse greier å gjøre.. Skal ta med kamera så jeg får foreviget kvelden og dagen da.. *knis* Ha en fin natt alle! :D