lørdag 30. januar 2021

To Etasjes Boks!

God lørdagskveld! Den 13.januar hadde en spesiell venninne bursdag, nemlig Hege! Hun er den nye bestyreren hos Bikuben, og hun steller alltid så pent med meg.. Jeg hadde så lyst til å lage noe spesielt til henne, og valget ble en to etasjes eske jeg fylte med hennes Twist favoritt og et gavekort på noe jeg vet hun liker. 


Oppskriften på selve esken fant jeg her.


Papirene jeg har brukt er fra Maja Design som heter "Winter is Coming". Dette er jo egentlig en juleish serie, men synes at disse arkene passer godt til både jul og vinter. Så det gikk så fint å bruke de til denne esken. 






Det går ganske så mye kartong til denne esken, så du må ha minst 5-6 kartong til denne. Så tunga rett i munn når denne skal preges ut :) 

Produkter brukt på esken kjøpt på Bikuben: 

Ark: 
Dies: 
Dekor:
Medium: 


Da håper jeg du lager den en riktig god lørdag, kanskje prøver deg på denne boksen? 
Scrappeklem fra 
Yasmin 

tirsdag 26. januar 2021

Glede - DT Papirdesign - Layout

 Det er så utrolig lenge siden jeg har laget en layout.. vi snakker kanskje 3,5år siden sist jeg lagde en. Jeg ble utfordret litt til å lage en av Hege Dverseth, og da måtte jeg bare gjennomføre :D Jeg tok utgangspunkt i Papirdesign sin månedens utfordring, som er "Vinter og Frost" - all informasjon om utfordringen finner du her


Jeg liker dette bilde av meg selv, for jeg synes jeg ser så gla ut der, og barnslig glede som å kunne ake på ei rattkjelke er så fantastisk. 


Bakgrunnen laget jeg ved en stensil sammen med Weather wood distress ink fra Tim Holtz. Jeg spritset litt vann på den slik at den spredde seg litt utover arket. Splashet med distress stains på en pensel. Avsluttet med å bruke Frantage embossingpulver på toppen der igjen. Lag på lag. 


Arkene krøllet jeg for å skape dimensjon. Bokstavene stanset jeg ut fra Alfabetet til Papirdesign, og embosset halvparten med blått embossingpulver. Brukte masse av klistremerke ordene til Papirdesign, stjerner, sytråd og voks tråd fra Kort og Godt. 

Produkter brukt på layouten kjøpes på Bikuben

Ark
Dies
Dekor
Medier

Jeg er på disse utfordringene med layouten min: 

Da håper jeg fler som kanskje har sitti litt på gjerde med layouter, hiver seg rundt å lager en. Koste meg masse med å lage denne. Lag deg en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin :) 

lørdag 23. januar 2021

Mini Album - DT Scrapboys

 Jeg synes det er så moro å lage litt mini album nå og da, før jul lagde jeg dette mini albumet med papirer fra Scrapboys som en julegave til farmoren min. Albumet inneholder bilder og litt minner fra familen vår.

Jeg har brukt ark fra serien "Romantic Soul" fra Scrapboys. Serien kommer også med et nydelig klippeark som jeg har brukt på coveret. Dekorerte også med blomster og frantage embossingpulver. Klistremerker fra Papirdesign er alltid bra på alle prosjekter. 


Selve albumet er satt sammen av chipboard, og tomme doruller faktisk. Dessverre to jeg ikke bilde av innsiden av albumet, men jeg klemte dorullen flat. Den kan kjøres i en sizzix maskin eller lignende for å få så flat som mulig. Dorullene ble kledd med papir og der det er åpning, puttet jeg en tag inni. Alt ble distresset med Pumice Stone distress ink, som er nydelig til denne serien. 

Produkter brukt på albumet kjøpt hos Bikuben: 

Ark
Dekor
Medier

Jeg er med i disse utfordringene med albumet mitt:

Jeg håper du lager deg en god dag hvor enn du er. 
Stor scrappeklem fra meg.