tirsdag 20. desember 2022

Mixed Media Juletag!

Hei! Lenge siden jeg har postet noe på bloggen, men er tilbake i dag med litt mixed media jul! Joda, man kan fint lage herlige julekort i mixed media stil. Med både stensiler, spray og litt medium kommer man langt. Jeg har laget en stor juletag jeg har lyst til å dele med dere i dag. 





Jeg har sprayet med gloss spray fra Dina Wakley i to forskjellige blå nyanser, stemplet med et tekst stempel og en stensil med julenisse sleden. Har du lyst til å se hvordan jeg lagde denne tag'n her? Ta en titt på denne videoen: 


Disse er fasinerende raske å lage, og kan enkelt flere av samtidig. Husk å vask stensilen godt etter bruk! 





Ha en riktig god jul når den tid kommer!
Juleklem fra Yasmin


Produkter:



tirsdag 4. oktober 2022

Jule Vippekort

De nye juleproduktene til Papirdesign satte sving på kreativiteten hos meg i allefall. Så det var bare å sette i gang med årets første juleprosjekt. Jeg er gla i å lage slike små kort som dette vippekortet. 



Lag deg selv en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin

onsdag 28. september 2022

Slipskort til ølflaske!

 Min eldste sønn fylte 18år i begynnelsen av denne måneden. Han kom til meg å sa; Mamma, du ordner aldri kort til meg du.. Og det har han helt rett i, så jeg måtte bare svinge meg rundt. Men det å lage noe veldig tradisjonelt kunne jeg ikke, så jeg snekret sammen noe som kunne henge på en flaske selv etter at flasken er tom. Et slips kort! 




Lag deg selv en nydelig onsdag!
Scrappeklem fra Yasmin 

torsdag 15. september 2022

Flasketag

 Tilbake i dag for å dele en flasketag jeg har laget tidligere, men ikke fått surret meg til å dele. Denne hadde jeg som kurs på Oppdal treffet i fjor trur jeg. Masse Tim Holtz, litt Carta Bella og litt maskulint moro! Flasketags er supre kort om man skal gli bort flaske i gave. 




Produkter brukt funnet hos Korthobby.no 
Ark: 
Dies: 
Stempler: 
Charms: 
Dekor: 
Medier: 

Lag deg selv en nydelig torsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin 





 





onsdag 14. september 2022

Prima Halloween Tags!

Det begynner å nærme seg høst og ikke minst barnas største høytid på høsten - Halloween! Under fjorårets høst, laget jeg noen halloween tags med Primas Halloween serie "Thirty-One", men jeg har ikke delt de med noen enda, så da tenker jeg det er på tide siden vi er inne i "rette" sesong! 


Jegliker å lage to tags som matcher hverandre med samme utstyret, slik at man får brukt opp litt rester på den andre tagen man lager. 




Mini tagsene er farget ved å spraye litt Distress Mica Stain - Jack O-Lantern og Hocus Pocus på et underlag og dyppe de nedi. 


Produkter brukt på tagsene: 
Ark: 
Stempler:
Dekor: 
Medier: 

Lag deg selv en nydelig onsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin

fredag 6. mai 2022

Små øyeblikk - Layout - DT Bikuben

 Det går lenge mellom hver gang jeg scrapper en layout. Det er egentlig ganske rart, for å lage layouter det var jo det jeg startet med når jeg begynte med denne papirhobbyen. Men, jeg har hatt lyst til å scrappe dette bilde en stund, og nå tilbydde sjansen seg. Dette er bilde av minste barnet og mannen i et perfekt øyeblikk. 



Bakgrunnen er laget med to stensiler, distress oxide spray og crackle paste. Papiret jeg har jobbet på er fra 49 and Market. Disse papirene egner seg godt til å bruk med medium. 



Produkter brukt på siden: 
Ark: 
Stempel: 
Dekor: 
Medier: 


Lag deg seg en nydelig fredag! 
Scrappeklem fra Yasmin



mandag 25. april 2022

Mixed Media tags - DT Bikuben

Jeg har kost meg med å leke litt igjen med maling, modeling paste og embossingpulver. Jeg synes det er så moro å drive med mixed media, men gjør det ikke så ofte lengre. Vet ikke egentlig hvorfor jeg ikke gjør det. Men sånn er nå det. I dag deler jeg to tags som ble laget til en februar tags byttering. Jeg delte hvordan jeg lagde disse i Bikuben's Vårscrapp med en demo video. Slik ble mine tags: 

Jeg har brukt en mengde distress produkter som malingen, glaze embossingpulver og alkoholblekk.



Litt kjapt om hvordan jeg lagde disse: 
Jeg påførte maling med brayer og lot dette lufttørke. Deretter brukte jeg en stensil med modeling paste. Mens modeling pasten var bløt, strødde jeg embossingpulver i forskjellige farger i de ønskede plassene. Brukte fingrene samt en dabber til å lage de runde malingsflekkene. Splattet med gesso og embossingpulver. Hjertene farget jeg med alkoholblekk. 

Produkter brukt: 
Stempler:
Medium:
Verktøy:
Dekor:

Lag deg selv en nydelig mandag :) 
Scrappeklem fra Yasmin 



tirsdag 5. april 2022

Flasketag - DT Papirdesign

  Jeg ble så gla når jeg så at Papirdesign hadde designet et ølglass i mindre størrelse! Den passer PERFEKT på småkort. I tillegg kom det også mange andre morsomme øldieser og ark. Det er moro! Jeg deler et flasketag i dag hvor jeg bruker nettopp denne nye ølglass diesen fra Papirdesign. 



Produkter kjøpt hos Bikuben
Ark: 
Papirdesign - PD2000449 - Mens vi venter - Iskald & God
Dies: 
Dekor: 


Lag deg selv en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin

tirsdag 22. mars 2022

Pinwheel Card - DT Papirdesign

Det er så lenge siden jeg har hatt muligheten til å dele noe her på bloggen, men i dag åpnet endelig en mulighet seg. Det våres ute, det har kommet masse nydelig nye produkter fra flere produsenter. I dag har jeg lyst til å dele et "Pinwheel Card" jeg har laget med den nye serien "Tradisjon" fra Papirdesign.  



Produkter brukt kjøpt på Bikuben.
Ark: 
Dies: 
Stempler: 
Dekor: 

Lag deg selv en nydelig kveld! 
Scrappeklem fra Yasmin 

onsdag 19. januar 2022

Bursdagskort med Stamperia

 Jeg forelsket meg helt i "Sea Dream" kolleksjonen, og drømmer meg litt til varmere vær her jeg sitter i Trøndelagen. Det har herjet storm de siste 7 dagene, og da kan det være godt å drømme seg litt vekk. Jeg har snekret sammen et enkelt gratulasjonskort med "Sea Dream" kolleksjonen fra Stamperia.



Produkter brukt: 
Ark: 
Dies: 
Dekor:

Lag deg selv en nydelig torsdag! 
Scrappeklem fra 
Yasmin

torsdag 13. januar 2022

Eske med snurr til en 30åring! - DT Korthobby

 Når søsteren din fyller 30år, må man selvfølgelig lage noe spesielt! Jeg fikk låne en oppskrift av Elisabeth Larsen - @kortlisen på en nydelig eske som snurrer og avslører en liten hemmlighet når den åpnes. 




Det som gjør denne esken så spesiell er at når du drar i håndtaket, kommer det en liten overraskelse frem. 

Det ble 30åringens favoritt sjokolade! :) Har du lyst til å lage slik eske selv? Ta en titt på bloggen til Elisabeth her. 


Produkter kjøpt hos korthobby.no: 
Ark: 
Dies: 
Dekor: 
Charms:

Håper du tar turen innom bloggen til Lisen, og prøver selv! 
Scrappeklem fra
Yasmin





onsdag 12. januar 2022

Bartekort - DT Papirdesign

 I går var jeg innom å delte et slimline kort med bartedies - tilbake en liten tur i dag for å vise frem et kort laget av restene. Et godt tips jeg kan komme med er å lage fler kort av de samme produktene med engang. Da slipper du mengder med resteark, samt at du får tenkt litt utenfor boksen. Det er ikke sikkert restene passer til noe standar kort, men trenger de å være det da? 

Dette kortet måler ca 11,5cm x 10,5cm. 



Produkter:
Yasmin