mandag 10. mai 2021

Binderskort - DT Scrapboys

God mandag alle sammen! Farsotten binderskort har rast over scrappemiljøet en stund, men jeg har igjen å laget ett.. til nå! :) I dag deler jeg mitt første binderskort med produkter fra Scrapboys. De nyeste kolleksjonene til Scrapboys har vakre, søte ballerina i alle former og jeg falt helt for elefanten. 

Disse figurene er perfekt å klippe ut, og jeg har brukt elementer fra serien "Sweet Ballerina".


Mye lag på lag på dette kortet med blomster og blonder. Det synes jeg er veldig stas å lage. 

Produkter brukt på kortet mitt: 
Ark: 
Dies: 
Dekor: 

Jeg deltar i disse utfordringene med binderskortet mitt: 

Jeg håper du får en nydelig dag! 
Scrappeklem fra meg




tirsdag 4. mai 2021

Fordi du fortjener det - DT Papirdesign

I det siste har jeg fått kost meg med å lage kort til andre anledninger enn bursdag eller konfirmasjon. Å lage kort til noen bare fordi man ønsker å sende en oppmerksomhet er så koselig. I dag viser jeg frem et kort jeg har laget til noen som fortjener det med den nye kaffekopp diesen. 


Jeg sydde rundt om papiret med symaskin. Stanset ut kaffekoppen, men bølgepapiret ble klipt ut for hånd for å bevare bølgene. 


Den nydelige treknappen fikk jeg i gave av @somlelitt - Marte på Papirdesign teamet. Jeg vet du kan få kjøpt de om man tar kontakt med henne.. 

Produkter brukt kjøpt på Bikuben: 
Ark
Dies
Dekor

Jeg deltar i disse utfordringene med kortet mitt: 

Lag deg selv en fantastisk tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin 

søndag 2. mai 2021

Hurra - Slimline Kort - DT Papirdesign

I dag legges en ny utfordring ut på Papirdesign bloggen! Denne månenden handler det om å lage Slimline kort! Så da kan du lage egentlig akkurat hva du har lyst, så lenge det er i slimline format og spekket med produkter fra Papirdesign. Jeg har laget et kort med den nye ballong diesen. 

Jeg stanset ut ballongene i distress watercolor cardstock og distresset de med Seedless Perserves, Milled Lavender og litt Walnut stain. Stanset ut bokstaver i alfabet diesene fra Papirdesign og limte på toppen. Deretter splashet jeg litt hvit gesso på toppen. 
Medier: 

Da er det bare å svinge seg rundt, finne fra alt det herlig Papirdesign har, og laget et slimline kort! Lykke til! :) Lag deg en nydelig søndag. 
Scrappeklem fra Yasmin