søndag 14. desember 2008

på tide kanskje?

Er vel på tide med en liten oppdatering nå? Er jo en mnd siden jeg har fått skrevet noe som helst her. Tiden flyr fra meg, dagene fylles opp med jobb, julegave shopping, rydde hus og passe barn. Men i dag tar jeg meg endelig tid til å oppdatere litt. :)

Jeg har gjennomført 2 kurs, som jeg selv synes gikk kanskje greit. For å være ny kursholder, så håper jeg at folkene som var hos meg lærte noe. Disse to Lo'ne hadde jeg på kurset:

Den første siden brukte jeg endel mønsterark og litt forskjellig QK... minn meg på å ikke ta på Felix verdens grusomste genser neste gang.. *dåååne*Jeg hadde også denne vinter siden der jeg brukte stempling på siden min. Jeg bruker ikke å stemple så mye når jeg scrapper. Men det var faktisk ganske passende her :)
Felix er bare 1år og noen mnd på disse bildene.. søte lille pjokken.. :)Skal virkelig ta meg i skinnet for å bli bedre til å oppdatere. Har søren meg 3 uferdige sider liggenede her å blomstre også... Den jula den jula... *lol*

7 kommentarer:

Lula sa...

Nydelige sider Yasmin! Digger begge to. Du har en unik stil, som jeg digger;))

Kos deg på 3 .advent. Her i huset skal vi snart ha gløgg. NAMMIS

Carrin sa...

Oi oi oiiiii så herlige LO`er! Digger stilen din!!

Vibeke sa...

Kjempefine Loer - begge to:)

lillesmor sa...

Begge disse loene var jo kjempeflotte!!!
Likte så godt hvordan du hadde brukt det scallope-arket som juletrær! Stemplinga på lo to passet også helt ypperlig.
Ha en fortsatt fin førjulstid.

Kristine sa...

Flotte LO'er! Digga de trærne på den øverste LO'en!

Sydney sa...

Gurimalla for noen fantastisk flotte layouter :-) Stum av beundring!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色