onsdag 27. mai 2009

Beachbum

Endelig har jeg fått gjort ferdig Lo'n fra Tracie Hudson sitt kurs den 29.april på Bikuben -"it's a boy thing". Jeg slet med at rullene poppet opp igjen, og jeg hadde ikke fått på noe tittel.. men nå er både rullene og tittel på plass! :) Synes denne ble ganske morsom, selvom jeg ikke egentlig bruker noe særlig engelsk på sidene mine, men synes det passet denne gangen fordi jeg ikke klarte å finne på noe annet.. *lol* Kurset til Tracie var super morsomt! Og Det er alltid moro å lage noe annet enn det man bruker! :)Det er et minialbum man kunne snekre sammen av restene i kitet, men jeg fløy så mye til og fra kurset, så jeg rakk aldri å gjøre den ferdig.. Skal da.. Engang.. ;)Beklager det tragiske bildet.. jeg er virkelig ikke flink til å ta bilde av Lo'ne mine..

This is a layout I did on my second Traice Hudson class at Bikuben the 29th of april. I've just finised it because it was missing title and some of the paperrolls kept popping up.. But It's all glued down now! I love wondertape! :)

TFL

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow Yasmin, denne var råkul!! Så stilig med alle de rullene, det måprøves! Og tittelen, hva har du brukt der, utrolig kult!

Lambi sa...

Denne var super kul Yasmin! Kjempe stilig oppsett og tøft med de små farge rullene under bildet og med tittelen i bue over! Knall!:)

Jeanette sa...

Denne LO`n er super stilig. Kansje jeg må lifte den av deg?! Klem

Maren sa...

Den var skikkelig tøff med rullene:)

Elisabeths verden sa...

Å, så morsom side, Yasmin!! Jeg sniker i bloggen din fra tid til annen, og får med meg skattene du lager. Takk for at du deler ♥

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色