tirsdag 2. mars 2010

38 uker...

ja, da har jeg rundet 38 uker, og det er 16 dager igjen til termin 18mars. Akkuart nå er jeg alene hjemme med Felix, og skal være det helt fram til 15mars, om det ikke skjer noe før det da.. da kommer mannen flyende hjem.. Har alliert meg med halve familien om kjøring, og pass av Felix.. Får håpe at ting ikke skjer på natta, for da får ikke Krikke fly hjem.. :S

Vi får bare ta tiden som den kommer, kan ikke egentlig gjøre stort annet.. :)

Kusina mi Jeanette var innom meg i dag og hjalp meg med noen bilder i allefall.. Jeg som er så stor fra før, så er det ikke så lett å få tatt bilder der jeg ser gravid ut, og ikke bare tjukk lissom.. Synes i allefall dette ble litt koselig.. :)



Today I've reach 38weeks of my pregancy.. :) I had to take some photos, even thought I'm quite large from before it's not easy to get great pregnant pictures.. But I thought this one turned out ok.. :)

7 kommentarer:

Anita sa...

Nydelig bilde av deg!! Får fram magen godt!!


Camilla fikk ei jente forrige torsdag!

Klem.

Tonje sa...

Kjempeflott bilde av deg! Ikke lenge igjen nå, du må ha lykke til med fødselen:-)

Maren sa...

Virkelig flott bilde altså, med en nydelig gravidmage!

Lykke til med tiden som gjenstår nå, håper den går "passelig fort" så din kjære rekker hjem!

Ha en fin kveld!
Klem fra Maren :]

*marion* sa...

Syns du er nydelige eg Yasmin , tenker på deg kjempe ofte å håper at alt går så dere er to å alt går knirkefritt , syns hedderen din oxo er helt fantastisk klem Marion

lillix sa...

Ja nå trenger du ikke vente lenger.

GRATULERER SÅ MYE MED EN NY PRINS.
KLEM

Jeanette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jeanette sa...

Hei berta :)

Var lurt vi tok bildene den dagen for etter 5 dager så kom den nydelige gutten ut :) Gratulerer så masse. Kjempe glad i dere alle sammen. Mange klemmer far meg :)