tirsdag 13. april 2010

i de sene nattetimer..

Det å være to barns mor kan ta pusten ut av en hver tror jeg. Men jeg føler meg fantastisk heldig å få lov til å ha to så flotte gutter som jeg har fått.. :) Collin er kjempe snill liten gutt, og sover stort sett hele dagen.. Har sin våken periode på kvelden (noe som er litt kjedelig i og med at man gjerne skulle hatt litt alene tid med sin mann akkurat da) men sover om natten bare brutt med noen få spise pauser. Akkuart i dag har jeg vært så heldig at jeg har fått litt tid her på natten til å mekke en ny side!! *jippi*

Denne har jeg kost meg med å lage. Jeg er som alltid super inspirert av Carrin.. elsker stilen hennes, også har jeg lest i det nye Sommerset memories. Herlig blad altså, så mye kunstneriske sider, da får man bare så lyst til å mekke noe lignende selv! :)Dette er det første bildet jeg scapper med Collin på. Jeg elsker fargene i bildet, selvom kanskje selve bildet i seg selv ikke er perfekt. Jeg har stemplet med diverse stempler, kost meg med glimmermist flaskene og brukt opp litt restepapir på denne. HAr faktisk kun brukt restepapir.. Litt fra prima, litt fra MM, litt fra fancy pants.. Koselig å se han sammen med pappaen sin.. og ja, han ser alltid så morsk ut.. Gleder meg til å se smil fra han altså.. :)

Takk til alle som gratulerte meg med bebissen.. det satt jeg stoooor pris på! :)

I'm so lucky to be blessed with two handsome boys and a great husbond. Beeing a mother of two isn't easy and it's kinda hard to find time for scrapping. I've manged to put together this page tonight. :) This is the first picture of my little Collin and his father that I've scrapped. I love the colors, and even though the picture isn't perfect. I love it still. I've mostly used alot of stamps on this one, glimmermist and different types of paper.

thanks for looking! :)

3 kommentarer:

tangent sa...

Så skjønn liten baby! Kjempeflott LO! Stilig med all glimmermisten. LIkte også veldig godt metallsommerfuglene.

Ha en fin dag!

Jeanette sa...

Super stilig LO :)

Linda sa...

Knallflott LO! Kjempestilig oppsett, og kjempeflotte farger. Og jeg synes bildet var utrolig flott. Lekker!