mandag 3. mai 2010

Første lo av Collin..

I går natt fikk jeg scrappet den første siden min med Collin.. Jeg trodde den første jeg ville lage ville være sukkersøt.. men nei.. jeg er i en rar periode i scrappingen nå hvor jeg prøver litt forskjellige stiler. Denne gangen ble det en ganske CS side. Litt rart til meg å være.. Jeg digger ark og stæsj! :)

Storebror holder fram siden.. :)Jeg har scrappet på en Hambly overlay, brukt noen rester av et kurs jeg var på hos Ania. Noen pebbel stickers fra love elsie og prima. Og det er jo stort sett it.. hehe.. Har også brukt bokstaver fra doodlebug! :)

Takk for at du tittet innom!

This is the first layout in Collin's album. I thought the baby layouts would be totally cute and kind of vintage. But this is made on a Hambly overlay with some leftover from a class a took with Ania. I've used pebbels from Love, Elsie and Prima. The letterstickers are from Doodlebug. Thanks for stopping by! :)

5 kommentarer:

Lambi sa...

Jeg likte denne kjempe godt jeg! Bare litt kult at den ikke er sukkersøt.:) Kult bakgruns ark og stilig pynt! :) Og ikke minst en veldig søt liten gutt du har! :) Klem

Ann-Katrin sa...

Så herlig gutt og for et flott navn! Digger layouten din og med HAMBLY! Takk for at du deler og igjen graulerer som tobarnsmor. Er så glad på dine vegne.

Elisabeth sa...

herlig denne var.....likte godt oppsettet ditt....

herlig liten guttemann dere har fått...

Anonym sa...

nydelig lo :D Hvilke brush bruker du ? lyst til å dele den? pc'n min tok kvelde. eller, rettere sagt hele harddisken. så jeg har mistet alle mine :(
om du gidder må du gjerne sende den til iselin#albretsen.com
Bytt ut # med @, det er for å unngå spam jeg ikke skriver mailadressen riktig ;) :p

Anonym sa...

Ytrolig kult å scrappe rett på en overlay! Skikkelig inspirerende! :)

Takk for at du kommenterte i bloggen min.