søndag 13. februar 2011

CHA - Melissa Frances

Vi måtte selvfølgelig innom standen til Melissa Frances og hilse på Carolyn. Carolyn har vært i butikken og hatt kurs i flere år nå og hun er en fantastisk dame, og jeg synes det er så moro å delta på kursene hennes! :) Hun lager de søteste minialbumene og kort du kan tenke deg. Hatten på bildet er laget med den nyeste serien til Melissa Frances: "5th Avenue". :)Standen deres var så søt og sart. Akkurat som Melissa Frances arkene og tingene er. De kom ut med ny ark serie 5th avenue og en nyydelig toalett-veske serie. Så herlig lekkert.. :)


De lagde også kitcshy kitchen serien sin bare i blokk - versjon på arkene. Men nå kommer de løst også. Det blir artig! :) Du finner mer Kitschy Kitchen ting her hos Bikuben. :)
Denne søte engelen er laget med Kitschy Kitchen produkter.. :)Melissa Frances og Carolyn Peeler var så snill og stilte opp for et bilde sammen med de. Her står vi i standen deres og blir tatt bilde av. :) Melissa og Carolyn er fantastisk flotte mennesker og det var så hyggelig å bli kjent med de. Jeg kjenner jo Carolyn litt fra før siden jeg har vært på kurs hos henne fler ganger, vi har jo også hygget oss med kose-kveld etter at hun har holdt kurs. Det er jo moro.. :) Jeg sier bare GLEDE seg til Melissa sin serie 5th avenue kommer i butikkene.. Den er bare så herlig! :)

Ingen kommentarer: