onsdag 16. november 2011

Star Tilda..

Tenkte å dele kortet jeg lagde på Julekort kurs A som det het.. i allefall et av de. Dette er et posekort med matchende pakkelapp. Poenget med å lage pakkelappen var å vise at man enkelt kan sette sammen en pakkelapp bare ved å bruke restende materialene man allerede har brukt på kortet man har laget. :)


Motivet jeg har brukt er en magnolia, og hun heter Star Tilda. Synes hun er så fantastisk søt og hun har ikke så veldig mange deltaljer og tusje.. derfor passer hun godt til enkle prosjekt som dette kortet.. :) Jeg har tusjet henne med Copics. Dette er da et posekort laget av hvite papirposer, med en tag nedi posen. Har hengt en liten krystall på tagen sammen med seam binding ribbon. Pyntet kortet med Prima ranke, nåler fra Maya Road, Kraft snøkrystaller fra Maya Road, i tillegg til å ha brukt Magnolia diesen Heart Swirl. Arkene her er Papirdesign sine Blåfjell og Englebarn og en paper doilie.


Pakkelappen har vi laget med restene vi hadde tilovers fra kortet ovenfor. Kjempesmart måte å bli kvitt litt rester på.

Takk for at du poppet innom meg i dag!

I made this card for a christmas card class I thought at Bikuben a couple of weeks ago. I've used a magnolia stamp for the motif and it's a paperbag card. :) Thanks for dropping by.. :)

6 kommentarer:

{ Kristina } sa...

Nydelig kort og pakkelappe! :)

*marion* sa...

Helt herlig da du , må ta deg en tur inn å se , har liftet deg eg på ScrappeHuset skjønner du =)klem

Anne Kristine sa...

Så flott kort og pakkelapp!
Lekkert satt sammen ♥
"24 desember" er det et stempel?
klem

Elisabeth sa...

du verden så lekre kreasjoner du deler med oss her.......virkelig herlig! ha en fin fin søndag videre du og dine

Anonym sa...

Digger måten vi brukte rester på på pakkelappen. Enkelt og raskt og veldig effektfullt!!! Vet hva årets julerester skal brukes til!!! Utrolig synd at kurset i morgen er avlyst, jeg hadde gledet meg til det... :(

Jeanette sa...

Nydelig kort med mange flotte og vakre detaljer. Du er bare super flink og kreativ. Synes du skal drysse meg litt med din flotte kreativitet ;) Og pakke lappen var super flott :)