mandag 16. januar 2012

Long time, no see..

Tida flyr når man har det "moro".. Vi har nå i allefall flyttet, feiret jul og bursdagen min.. Det gjenstår forstatt endel ting å skru sammen etter en heftig Ikea runde, og det er masse esker nede i kjelleren. Scrapperommet begynner å ta form, Jeg har fått meg pult, hyller og ny kontorstol. Jeg har også fått satt på plass alle albumene mine, og alle arkskuffene mine har også fått seg plass.

Med alle scrappesakene liggende i ekser i kjelleren har det dessverre ikke blitt mye scrapping på meg i det siste. Jeg håper det endrer seg drastisk den nærmeste fremtida. :)

Men jeg kan vise fram en side jeg lagde for en stund tilbake til et scrappekurs jeg hadde i fjor høst.

Her er Felix på en skjellstrand på Gåsbøl i nærheten av Sortland. Det var deilig vær, men det blåste litt. Det hindret ikke Felix i å bade i allefall. Jeg har brukt ark fra Creative Imagination, stensiler fra Tattered Angels, Glimmer mist, Stempler fra pink paislee, thickers fra American Crafts og blomster fra Prima.Ble godt fornøyd med resultatet på denne siden. :)

Takk for at du svingte innom. :)

It's been a long time without any posts in my blog, that's because I've been moving. We have come a bit on the way of getting things completly done. But things take time.. :) Anyways. I made this layout for a class I thought last fall. Thanks for stopping by! :)

4 kommentarer:

Sylvia sa...

Nydelig rett og slett:-))

Torill sa...

Lekker og sommerlig LO du har laget.Dere holder på å komme i orden i huset her på nordmøre ser jeg.Håper dere vil trives.Er ikke samme klima som isør,men her har vi en utrolig vakker natur.Og all slags vær har jo sin sjarm da.

Torill

TrineH sa...

Fy søren altså for en herlig LO Yasmin :) Du er vanvittig dyktig på dette. Kan lissom ikke få sagt det nok. Elsker scrappestilen din.. også SAVNER JEG DEG KJEMPEMASSE :) Gleder meg til du kommer :)
Klem på klem på klem

Marianne/skorpionen sa...

Herlig side!Elsker de gule detaljene du har med her - blikkfang!