lørdag 6. oktober 2012

Ramme Art-Anthology

Jeg storkoser meg med de nye produktene!! Stakk innom Nille og fant en morsom ramme laget av stoff jeg har "fikset" litt på.


Her har jeg brukt colorations mistene fra Art-Anthology. Fargene jeg har brukt heter: Timeless, Heart, Walmea Bay og Juicy. De mikser godt med hverandre og gir flotte farger. Blomstene er også farget med Colorations misten. Den rød er Heart, den blå er Walmea Bay og den gule/orange er en blanding av Juicy og Timeless. Jeg har og brukt litt gelate på og det er Black Leather Jacket som jeg har brukt på en Donna Downey stensil.

Bokstavene, fugleburde og fuglen har jeg malt med Dazzle. Dazzle tørker klar med gull glitter. Ellers har jeg pynta med knapper, gir og små stjerner. 

Er egentlig veldig stolt over disse to siste postene, for de kom med i Art-Anthology katalogen! :) Takk for at du stakk innom meg! :)

This frame is made with Art-Anthology products. I've used Colorations and Gelate to make this frame. The Colorations I've used are Juicy, Walmea Bay, Heart and Timeless. The Gelate's are Black Leather Jacket and Dazzle. They are so fun to work with!! Thanks for stopping by! :)

5 kommentarer:

*marion* sa...

Så kult da , hadde digga å gjort noe lignende selv , tydlig må ha produkter da =)

Ida / Little sa...

Det var jo helt fantastiske overganger med de misten!! :) Og smekker ramme med søte folk ;)

Ha en riktig så god helg!! :)

Sylvia sa...

Ser virkelig knallstilig ut dette:-))
Bra ide!!

Torill sa...

Den ramma ble bare knalltøff !
Flott den lykta under her også !

Cathrines-creative sa...

Digger denne rammen... sånn må jeg få tak i og:-)