onsdag 5. juni 2013

En ny meg.. 3rd Eye Journal page

For en liten stund tilbake så "våknet" jeg opp litt på en måte. Tenkte at nå er det på tide å gjøre noe med livsstilen.. prøve å gå ned i vekt. Er ikke til å stikke under en stol at jeg er en ganske stor dame. Men for å gjøre denne endringen litt lettere, tenkte jeg å lage meg en journal bok av en gammel bok som jeg fikk på en bruktbutikk.. Dette er mine første sider i boken.


Å lage side i denne gamle boka synes jeg var skikkelig moro. Tror nok det blir fler sånne sider på bloggen fremover. :)


Slik ble nå sidene mine.. Har skrevet litt om hva jeg tenker osv.. Tittlen ble "En ny meg".. Vi får nå se da hvordan dette går. Jeg limte noen restepapirer, litt washitape inn i boka. Deretter hadde på et lag med gesso. Limte på resistcanvas fra prima og noen canvasknapper fra Maya Road. Mistet disse med litt forskjellig mist og deretter stemplet med 3rd Eye stemplet "Polka dots" som er helt nytt (LOVE) og stemplet "Clouds"

Stemplet polka dot stemplet med en vannfast sort stempelpute. Skyene ble stemplet med en ikke vannfast pute som gjør at jeg kunne spraye på med vann og gi de et mer flytende utseende. Pyntet denne siden med en knapp i midten med litt sytråd under.

Utrolig artig å lage og jeg koste meg skikkelig. Denne boka skal bli en form for livstils endrings bok.. Jeg har da denne boka til å scrappe om fremskritt, frustrasjon og alt det som hører med å endre på livet sitt :) Takk for at du stoppet innom meg i dag. :)

Made this journal page in an old book I got for free at a thrift shop. I'm doing some life changes and I'm useing this book to write about it. I've used stamps from 3rd Eye on this, so hop on over to read this post in English there :) Thank you for stopping by! :)

5 kommentarer:

adziamar sa...

det er en store verk. Lykke til

Nora sa...

Så lurt Yasmin :)
Fine sider ble det.
Lykke til!!!

Marianne/skorpionen sa...

Herlig side og masse lykke til!
klem

Małgorzata Metryka sa...

wow! it's great. I love it!

Merete/Scrappeguri sa...

Flott bok du har laget. Mange herlige detaljer på sidene dine og ønsker deg lykke til og ei riktig god helg!
Merete