onsdag 3. juli 2013

Canvas Wall hanging with 3rd Eye!

Tenkte jeg skulle dele min siste kreasjon med 3rd Eye stempler.. Det er moro å lage noe annet enn bare layouter og denne gangen har jeg laget et veggbilde i canvas! :)


Her er det Collin som sitter på ryggen til Penny.. som er et ganske vanlig syn egentlig.. hehe.. Bakgrunnen er laget med panpastel farger og stensiler. De gule dot'ne er farget med to farger panpastel.

Selve Canvaset er laget av Prima. Disse tror jeg egentlig er ekstra sider til et canvas album. Men de funker fin fint til veggbilde når man putter litt bånd igjennom ringene. Etter at jeg hadde laget bakgrunnen med panpastel og stensiler, stemplet jeg med de nyeste bakgrunnstemplene fra 3rd Eye! Digger prikke stemplet, det er utrolig kult og på toppen av de store dottene gjorde det seg virkelig.

Det er ikke noe problem å stemple med 3rd Eye stemplene på Canvas. Jeg har også brukt Chevron stemplet på toppen av dottene.. :) Fungerer glimrende! 


Jeg har også bruk stjerne stemplene til 3rd Eye både på papir og klipt ut, også stemplet direkte på canvas'n. Begge funker like bra! :) Husk å stikke innom 3rd Eye Bloggen for mere tips og inspirasjon med stemplene :) 

Takk for at du tittet innom meg i dag! :) Ha fortsatt fantastisk sommer!

I made a canvas wall hanging with 3rd Eye stamps. I think it's ok to make something different than layouts from time to time. Thank you for visiting me and have a great summer! ;)
4 kommentarer:

Gosia M. sa...

really nice and the picture - adorable!

Filharmonica sa...

Så flott! Den bakgrunnen var bare rålekker, nydelige farger :-)) Ha en fin kveld!

Camilla sa...

Helt nydelig! Elsker oppsettet:)

LindaBrun sa...

Herlig canvas. Digger de lyse fargene du har brukt og et stilig bildet da ;-)
Ønsker deg en god helg.
Linda