torsdag 26. september 2013

Steampunk Me... - Art Anthology Canvas

Må prøve å få litt fart på bloggingen her og jeg raser rundt i landet fortiden å holder kurs i hvordan man kan selv lage et Steampunk Canvas. Her er et av de lerretene jeg har laget mens jeg har holdt kurs! :)


Jeg har laget et steampunk lerret før, men da brukte jeg et klippebildet fra Graphic45. Denne gangen tenkte jeg det var litt mer kult å bruke et bilde av meg selv. :) 


Jeg har brukt MENGDER med colorations fra Art Anthology på denne. Fargene jeg har brukt er Juicy, Warm, Timeless, Waimea Bay, Fern Leaf, Raider og Focus. Fargene blander seg så bra sammen slik at man får et herlig steampunk uttrykk..

Jeg har malt detaljer med Art Anthology Sorbet Dazzle og skyggene malte jeg med Black Leather Jacket og Trolley Grey Sorbet. Perfekte til å male skygger med.

Neste slik Steampunk kurs jeg skal ha blir på Papirfesten den kommende helgen. Jeg skal også holde dette steampunk kurset på Tingvoll i oktober! :) Gledes!!

A new Steampunk Canvas from me. I'm going around Norway teaching how to make this canvas and I'm doing it in Stavanger this weekend and at Tingvoll in October. Going to be a blast! :) Thanks for stopping by me today! :)

3 kommentarer:

Jonna sa...

Så nydelig! Her var det flust av lekre detaljer som må studeres nærmere.

Cecilia sa...

Wow! Sååå lekker! jeg vil på kurs med deg!!! Kom og hold kurs her 'a?! Klem <3

Kelly Foster sa...

Ooooh I can tell you had fun with this one!! It is awesome!!