onsdag 6. november 2013

ADHD - Layout - Skissedilla Sketch #229

Ny måned betyr ny Skissedilla skisse. Jeg likte denne månedens skisse veldig godt og benyttet anledningen til å scrappe en layout jeg har hatt i hodet lenge. For meg er scrapping terapi. Sitte å få ting ned som en layout synes jeg er herlig.


Har scrappet litt om noen tanker om min sønns ADHD diagnose, og som utganskepunkt har jeg brukt skissedilla's skisse nr #229 som Brit Sviggum har laget. 


Slik ble mitt resultat av denne skissen. Jeg har flippet den på rundt. 


Jeg har brukt en pakke med gamle Heidi Swapp bokstaver til å lage bakgrunnen min. Limte bokstaver her og der for å lage illusjon av et hode med mye virrvarr. Har brukt papirer fra 7dots og blomster fra Prima. 

For å farge papir og bokstaver har jeg lekt meg med de nye Ecoline malingene mine. Har skrevet litt om tanker til om diagnosen til sønnen min. Denne layouten er jo til han. :)

Har brukt stensil fra Tim Holtz og stemplet med 3rd Eye Checkered stamp. Bli med å lek med denne månedens skisse da vel! Er jo en herlig skisse. Takk for at du tok turen innom bloggen min i dag! 

I've made a layout with this months Skissedilla Sketch. I've used papers from 7dots and stamps from 3rd Eye. I've also played with an old heidi swapp alphabet to make the background a bit interessting. I use scrapbooking as a form for therapy and this is one about my son's ADHD. Thanks for stopping by me today! :) 

4 kommentarer:

Cathrine Sandvik sa...

Helt utrolig fin LO! Hjertet mitt ble stort og ømt... Har selv en sønn med ADHD, så denne LOen traff meg så det smalt. Tusen takk ! :-)

Ulrika aka LillBlomman sa...

Mmmmm den är SÅÅÅÅÅ snygg!!! Du är så duktig Yasmin! Den har så mycket djup, fin detaljer och viktigt budskap! Magisk! Kram!

Sanna Lippert sa...

gorgeous laoyut !!! love this one!!

Belladonna sa...

Happy New Year!