mandag 22. juni 2009

Long time no see...

Ja, blitt dårlig med innlegg i det siste.. Litt for mye å gjøre + at jeg var i amsterdam 11-14juni! Da går tiden unna altså! :)

Så her kommer et lite bilde ras fra tiden vår i Amsterdam.. :)En artig rusten båt med påskriften "Amsterdam" det måtte jeg bare ta bilde av.. hehe..Første dagen tok vi turen til Waterlooplein i Amsterdam og tittet på et kjempestort marked de hadde der, de solgte alt fra nye ting, til gamle loppiser. Veldig moro.. og masse fint å handle! :) Her er Gunn som vi reiste sammen med.. (reiste med mannen hennes også altså) :)
Vi var på kanalbåttur.. Det er jo sinnsykt mange kanaler da.. Overalt bruer og båter.. :)

Reisefølget vårt.. Harald og Gunn.. Harald er Kristian's forlover! :) Her er vi i europas eldste dyrehage.. Artis Zoo... :)
Guud som jeg digger telelinsen min.. Ble tatt så mange bilder i dyrehagen altså... :)Kan ikke dra til Amsterdam og Nederland uten å få med seg en vindmølle altså. Det var en midt i byen med eget bryggeri. Angrer bittert på at vi ikke tok en pils der.. Jaja.. gjort er gjort..Meg og min snart ektemann... Koser oss i solen utenfor vindmøllen.. Har det så godt sammen.. :)Enda et marked som jeg tuslet rundt på.. kjøpte noe småtterier og tittet rundt. solgte alt fra lopper til andre go saker.. :)

Ja.. det var i allefall noen av bildene jeg tok.. kommer nok til å scrappe en hel del fra den ferien.. vi tok oppi mot 600bilder den helgen.. :)

just a little update from our lovely trip to Amsterdam. My soon to be husbond and I Enjoyed ourself a whole lot! I'm going to make alot of layouts from this trip I think... :) Can't wait to start! :)

TFL

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Å, så mange flotte bilder. Det av deg og Kristian var kjempe fint. Bra dere hadde en flott tur. 600 bilder ja, da har du noen bilder å scrappe av i framtiden. skulle ønske at jeg hadde så mange bilder jeg kunne ha brukt til scrapping. klemmer

ninabakke sa...

Så flotte bilder :)