onsdag 30. september 2009

Et lite mirakel....

bor i magen min!!!!!

Ja.. Det er litt av grunnen til at jeg er så stille, ikke scrapper eller gjør noe fortiden. Jeg altså gravid!!! Rart å si det egentlig, for vi har prøvd i så forferdelig mange år. Det føles i allefall sånn, og vi var egentlig DØNN sikre på at Felix ble det eneste barnet vårt. Jeg hadde vel gått i meg selv og tenkt at det var vel sånn det skulle bli, at han skulle bli enebarn. Men, nei.. det er så rart hvordan naturen fungerer.. for jeg har da prøvd i 4år for å bli gravid med nr 2. Hadde de planene og vi skulle ha masse barn og greier. Jeg har gått på tablettene Metaformin i 2år. Prøvd endel pergotime kurer også videre, uten at de gjorde noe som helst videre for meg. Jeg vet at jeg hadde gitt litt opp fordi vi skulle gifte også, og ville vel egentlig ikke være gravid i bryllupet mitt. Jeg scrappet denne siden for 1,5år siden hvor jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle gi opp med baby-prosjektet før jeg var 40..
Men innest inne hadde jeg ikke lyst til å sitte der som 40åring med en liten baby.. men, nå er vente tiden over for oss!! Jeg er altså gravid og er 16+5dager på vei og har termin 14.mars! Jeg gleder meg stort!! Jeg var på en liten svangerskapskontroll i dag hos min faste gynekolog der jeg fikk se den lille urolige krabaten i magen som slett ikke var samarbeids villig i det hele tatt da de skulle måle hvor langt på vei jeg er. Men de kom til ca det sammen som meg + noen dager.. Jeg skal på rutine UL 19.oktober og nå begynner jeg å glede meg. Se den søte hånden jeg fikk bilde av. Skal sørge for å få masse ul bilder på ul kontrollen! Det er helt sikkert!! :)


Vi har ikke tenkt å vite hva som er inne i magen før den kommer ut.. Så dette blir spennende!! Jeg skal så klart prøve å bli flinkere til å bruke denne bloggen.. Men så trøtt som jeg har vært de siste månedene, har lagt meg sammen med Felix ogsånt.. :S så ja.. Jeg håper energi nivået stiger ettervært.. Nå er jeg bare GLAD!!

9 kommentarer:

Pia sa...

Å, så fantastisk! Jeg gleder meg på dine vegne! Jeg ønsker deg masse lykke til videre framover - gled deg over mirakelet i magen, og over den flotte gutten du allerede har. Mange varme klemmer fra Pia ("Amani")

Nina sa...

Åh, så gøy da! Gratulerer så masse, Yasmin *klem* Fortsett å ta vare på deg selv nå da :)

Klem fra Nina

Catrine sa...

Så fantastisk! Gratulerer så mye med mageboeren!
Og lykke til videre i svangerskapet!

Kristine sa...

Gratulerer så mye:) Lykke til videre med svangerskapet!

Jeanette sa...

Se der ja,der er babybardi :)hehe. Det skal bli så kos med en baby til man kan kose på :)Kommer til deg på lørdags kveld jeg da. Klemmer

Ann-Katrin sa...

Gratulerer! Detta var moro og unner deg dette. Har skjønt at dere har prøvd en stund og så moro når det endelig skjedde. Lykke til videre.

Ann-Katrin
http://www.papirhobby.no

Lambi sa...

Så fin LO og så kos med bilde av den lille! Gratulerer så masse! :)

Anonym sa...

SÅ utrolig fantastisk. Jeg gleder meg stort med dere! Også har jeg ikke fått gratulert dere med giftemålet!! Alt er så kjekt å lese om =)

Ha ei inderlig god helg!

Beste ønsker fra Egersund :)

-Aina- sa...

Åååå gratulere så mye med spiren i magen.
nå ble jeg kjmepe glad på deres vegene<3