fredag 23. oktober 2009

Familie-kurs

Jeg har hatt et kurs hvor vi scrappet et familietre! :) Kjempekoselig kurs med 9 herlige damer som lagde hvert sitt unike tre. Alltid moro. Jeg hadde hatt dette kurset før, så det var ekstra moro at det var fler som meldte seg på. Er moro å scrappe litt igjen.. Er ikke så mye tid til noe som helst moro fortiden, og jeg er fortsatt himla trøtt, og orker ikke sitte oppe så lenge om kveldene..

Her er i hvertfall Felix sitt familietre. Det mangler noen rammer der, men det er fordi jeg også mangler presentable bilder å ha i rammene... hihi... vil jo helst ha mest mulig normale bilder på familietreet..I tillegg på kurset lagede vi en layout som generelt handlet om familie, men man kunne jo seff bruke den til hva man vil.. :) Jeg valgte å skrive litt om familien vår sånn den er nå i 2009.. Fått med det nyeste ul bildet også... Allerede forelsket i den lille krabaten som bor i magen min...Nå er det høstkurs på tirsdag jeg jobber på.. Om ikke lenge så reiser jeg og søstern til dublin også.. herregud.. Jeg har knapt tid til å tenke... lol.. :)

Takk for at du svingte innom meg! :)


I've thought a family-class this week, and here are my layouts. The family-tree is actually missing a cuple of frames, but I have to get some good pictures of my family before I can glue them down. I also included a second layout in my course there the theme was family, but of course you can use this page to what ever you like! :) I also included my last ultrasound picture of our new additon to our family.. I can't wait until march!! :) Thanks for stopping by.. :)

4 kommentarer:

carolyn peeler sa...

I love the pink layout Yasmin. So pretty

_Kine sa...

Så flotte layouter! :)

lillesmor sa...

Har lenge tenkt å lage et slikt familietre - men har enda ikke fått ut fingern. Kanskje inspirasjonen kom litt sterkere nå..?
Lekker den andre loen. Likte oppsettet, fargene og at du har fått med så masse tekst.

Kos deg med mageboeren, og hvil en masse mens du er trøtt. Håper energien kommer litt før han eller henne kommer ut;-)
Ha en riktig god helg.

~Kjersti~ sa...

Nyyydelig familie-LO!