tirsdag 10. august 2010

I dare ya!

Da var sommerferien over for denne gang.. Vel.. jeg har jo ferie resten av året, men skal faktisk en tur innom jobben i september. Det gleder jeg meg til.. Vi har reist land og strand i ferien, har vært i Sandnes, Trondheim, Sortland, Lofoten, tilbake til Trondheim igjen og nå er vi hjemme. Mannen er tilbake på jobb, og jeg er hjemme med "kidsa" :) har fått lagd en del kort i løpet av sommer'n.. Det er jo litt artig... En lokal butikk på Kyrksæterøra selger kortene mine, og da er det ekstra moro å lage noen.. :)

Vi har hatt en herlig ferie.. Dessverre preget av litt dårlig vær, men vi fikk nå med oss noe. Har vært en tur på Borg Vikingmuseum, Lofotakvariet, Olavsfest dagene i Trondheim.. Kost oss masse med venner og familie.. Sånn ferie skal være. :) Gutta har blitt så store. Om ikke lenge så er det skolestart for Felix. Vi fikk handlet sekk han ønsket seg.. Veldig spennende.. Har også fått seg penal. Mangler matboks, drikkeflaske og nye skoleklær.. :) Så er det i boks også.

Collin har begynt å spise litt fast føde. Grøt og fruktpure går ned på høykant, mens middagsmat smaker visstnok helt forferdelig.. hehe.. :) Brødskive med leverpostei er også veldig veldig godt :)

Her er en lo jeg lagde til promaker konk'n på scrapping.no.. Min ektemann for 1år nå!!! Og meg.. på stranda ved Pisa di Marina i Italia.. :)



Også angående I dare ya.. hehe... Dette var det kusina mi sa når hun var på besøk hos meg.. Kusina mi er Jeanette og *Rudi* på scrapping.no. Hun kastet et ark til meg med søøøøte hjerter på og sa I dare ya til å lage noe med dette.. hehe.. og det ble skikkelig catch frasen våres resten av sommerferien.. så ja Jeanette.. Her var det jeg lagde.. :)





I've been on a looong holiday with my boys this year.. Driven almost norway from buttom too top.. A great trip! :) This Layout is of my husbond for a year now.. and me in his reflection on Marina di pisa in Italy.. (Reaaaallly want to go back) Thanks for stopping by.. :)

3 kommentarer:

lillesmor sa...

Heisann. Artig å gå på deg i Lofotakvariet i sommer:-)

Fresh lo med kjempekult bilde.
Fortsatt god sommer.

Jeanette sa...

He he. det kortet ble kjempe fint da. :) I dare ya LOL.

-Aina- sa...

For en flott LO, bilde var utrolig flott, kunstverk♥

og er kjempe søtt kort♥

ønsker deg en fin kveld