torsdag 12. mai 2011

Canvas hjerte minialbumFor en liten stund tilbake holdt jeg et kurs i hvordan man skulle dekorere et Hjerte Canvas album designet av Donna Downey. Det ble et koselig lite kurs med mye klin av maling og spraying av mister.. :)Jeg tror jeg må ha vært litt sommerinspirert når jeg lagde dette albumet om London turen til meg, søsteren min og kusina mi. For vi var nemlig der i november i fjor.. hihi.. :) Men med svart hvitt bilder, kan du jo velge hva som helst av farger, så det er jo bare å kjøre på! :)Jeg har brukt en stencil fra prima til å få til bakgrunnen her. Jeg sparyet og koste meg med fargene Key Lime pie og Rum Punch. Disse fargene synes jeg passet så herlig sammen. Jeg har i tillegg hatt på Claudine Hellmuth Gesso og sort maling for å få til litt splatter. Jeg har i tillegg stemplet litt med et prima foam stamp og sort maling.
Jeg har faktisk kun brukt 1 og 1/3ark på hele albumet. Jeg har og brukt en stripe av en overlay fra Hambly - Couture. Ellers har jeg brukt ark fra Girls Paperie. ARket kuttet jeg opp i små biter, og deretter satt sammen arkbitene sånn jeg ville. :)Det ble jo endel shopping når vi var der da.. Fikk jo handlet en del julegaver og slikt. Kost oss med god mat, og selvfølgelig fikk man jo gått av alt man spiste igjen..Jeg har pyntet i albumet med blomster, bånd, filmstrip ribbon og diverse knapper. Jeg har også brukt et postmerke stempel og stemplet med Stazon stempelpute, da denne fester seg på alle typer materiale.Jeg synes vi hadde en knall koselig tur til London vi tre jentene sammen. og jeg koste meg masse når jeg satte sammen dette albumet! :) Takk for at du tittet innom meg, og jeg blir jo alltid kjempe glad for kommentarer!:)

I made this heart canvas album for a class a month or so ago. This is how it turned out. I've used glimmermist, gesso and paint to make the background, and on the pages I've decorated it with papers for the girls paperie, flowers, ribbons, buttons and stamps. Thanks for stopping by! :)

3 kommentarer:

Jill sa...

Hei Yasmin
Så mye fint du har på bloggen din!
Albumet er jo bare nydelig da :)
Så mange teknikker som jeg ikke aner noe om...må nok ta et kurs med deg skjønner jeg!
Masse klemmer fra Jill

-Aina- sa...

For et flott og koslig album.
Skulle virkelig vi bodde litt nærmer deres herlige butikk, er jo så mye spennede som skjer der, og ikke minst så masse lekkert i butikken♥

Ønsker deg en fin torsdag

Lula sa...

Så flott album Yasmin!! Dåner her! Er så hyggelig å lage slike;) Og du..Tuuusen takk for det ekstra i pakkene mine, SMASK!

God helg til deg og håper alt står bra til.

Klem