søndag 12. februar 2012

Skissedilla #149

Puuuh.. jeg rakk å være med på Skissedilla skisse 149 laget av Brit. Jeg er alltid ute i siste liten.. hehe.. jobber best under press.. haha :)Jeg kan annonsere at dette er årets første layout! Jeg har scrappet bilder av Collin 1år gammel! :) Nå er han straks 2 :)


På denne lo'n har jeg malt, mistet og kost med med å splatte på noe stains fra Tim Holtz. Jeg malte et pappark med hvit dabber, mistet på noe her og der med Tattered Angels mistene; Frost og Chocolate covered Cherries. Jeg har også hatt på litt alkoholblekk (hvite flekker) og smashet weathered wood stains på pappen. Deretter pyntet jeg med Poppydesign ark fra Panduro seriene til Vibeke Spigseth. Jeg digger virkelig ark jeg kan klippe i.. Gir meg så mye pynt synes jeg. :)


Jeg har også brukt små perler fra Prima i gult fordi jeg synes det lysna opp litt mot den gule bilen han fikk.


Ellers har jeg hatt på poppy tag og klipt i arkene og litt seam binding øverst. :)

Takk for at du tittet innom meg! :)


I've entered this layout in skissedilla's sketch challange number 149. I've made this with papers from a norwegian producer called Poppydesign. I love papers I can cut into small pieces! :) I've misted, painted and used stains to smash on some spots! Thanks for stopping by. :)

4 kommentarer:

TrineH sa...

Som du sikkert har skjønt og hørt før så DIGGER jeg LO`ene dine. OG denne er selvfølgelig ikke noe unntak. Er jo en nydelig liten "mann" du har scrappet bilder av og jeg digger de papirene selv :) De er knallfine.. også de kule gule halvperlene da med lekebil i samme farge... (tenk at jeg synes at gult er kult lissom... hehe)

Klemmer i bøtter og spann fra meg...

PS!! GLeder meg veldig veldig til den 24. februar på Bikuben.. (har jeg nevnt det før kankje?)

Lene - Nabon sa...

Denne var flott! Fine bilder og gode minner å ta vare på!

Takk for kreativt bidrag!

*marion* sa...

Herlig Yasmin , nydelige bilder , tiden går så alt for fort klem

Hege sa...

Så koselig bursdagsLO!
Flott bakgrunn du har laget, flott valg av mønsterark til temaet.
Digger også de gule detaljene.