tirsdag 13. mars 2012

Min dag med Tim & Dyan

24. Februar inntok selveste Tim Holtz og sprudle jenta Dyan Reaveley Bikuben! og allerede kvelden før var jeg så heldig å få være med på en eksklusiv demo med Tim og Dyan.

Jeg fikk først sitte å titte på at Dyan demonstrerte.. Hun er helt utrolig kreativ. Hun lager Art Journals. Selvom det kanskje ikke faller mitt hjerte nærmest, ser jeg at mye av teknikkene hu bruker for å lage bakgrunner fint kan brukes sammmen med scrappingen min. Dyan er kjempe morsom og jeg lo så mye av henne. Hun kommer fra Harrogate i nærheten av York helt nord i England. Hun har sine egne produkter Dylusions. Jeg må prøve å få tak på noen av mistene og stensilene hennes. :)


Etter en herlig demo med Dyan fikk jeg være med å se på Tim Demonsterte. Dette er jo en måte stemplernes konge og han demonstrerte tusjene sine, stains, stempel teknikker, ink refresher (må ha) og mye mye mer. Tim er en utrolig hyggelig fyr og kjempe morsom. Det er helt utrolig å få lov til å være med på en demo med han.


På selve kursdagen så var jeg en demovert, min jobb var å sørge for at folk visste hvor de skulle være samt å ta bilder av folkene sammen med Tim & Dyan. Jeg tok sikkert 1000vis av bilder den dagen og jeg håper at alle er fornøyd med sine bilder. :)

Jeg tok jo selvfølgelig bilde sammen med de jeg også, men dog hver for seg.. :)

Meg og Tim :)

Meg og Dyan :)

Jeg hadde også for anledingen blitt spurt av Ellen om jeg kunne tenke meg å lage et bilde på en av Tim Holtz sine rammer fra District market serien og så klart sa jeg ja til det. Denne står utstilt på Bikuben.


Jeg valgte å scrappe bilde av Ellen og Tim når de møtte på CHA2011. Synes det var naturlig å velge et bilde av henne, siden det er hennes ramme. :)


Jeg har storkost meg med å bruke MASSER av Tim Holtz stæsj på denne. Lyspærer, pennesplitter, sprocket gears, Alkoholblekk, Stains, crackle paint, TH papirer og seff litt prima blomster. Det beste av alt var at han signerte siden etterpå! Det var ganske mange som handlet seg slike rammer som de fikk signert av Tim og Dyan.


Det morsomme var at Tim sa han synes at ramma mi var kjempe fin og at jeg gjorde great work!! *stolt* :) Her poser vi sammen med rammen.. yey! :)

Jeg hadde en fantastisk dag sammen med alle mine kollegaer på Bikuben, Dyan Reaveley, Tim Holtz, Mario Rossi og Alain.


Måtte dele dette super morsomme bilde av meg og Dyan. Hu er bare så herlig.. Gleder meg til å treffe henne igjen! :)

Takk for at du tittet innom meg! :)

Tim Holtz and Dyan Reaveley came and held demos at our store the 24th of feb. I had so much fun meeting them and spending the entire day with them. Awesome. I also made a frame from the districkt market line with a picture of Tim and Ellen on. I really enjoyed using all the great Tim Holtz products. Thanks for dropping by. :)

4 kommentarer:

*marion* sa...

Din Heldigris da , skulle gjerne både vert der å sett , å mekka hadde vert så utrolig koselig å MESUNNLIG
Fkk min egen bok av tim holtz signert i posten får trøste meg med den ivertfall.
Ha en herlig uke da snuppa *klem*

Dylan sa...

mwah gorgeous girlie xxx

Anne Kristine sa...

Så herlige bilder du har tatt :o))
klem..klem..

Marianne/skorpionen sa...

ahhhh...ørlite (ehhh..) grann misunnelig her jeg sitter!!!
Herlige bilder (ja, jeg har sett mange av dem du har tatt rundt om i blogger og på nett) og den rammen var jo helt fantastisk da!