mandag 16. april 2012

Liten danser

Jeg fikk en herlig pakke av Jodie Lee med papirene hun har designet for Prima - "Fairy Belle". Disse papirene er enda vakrere enn man ser på nett, de er bare helt utrolig nydelige. Jeg er egentlig super gjerrig på vakre ark og kan beholde sånt i åresvis, så dette er stort for meg å bruke sånt med engang! hehe.. :)
Jeg hadde egentlig tenkt å prøve meg på skissedilla sin skisse fra forrige uke, men jeg er ikke akkurat den kjappeste scrapperen der ute, så jeg rakk ikke å være med. Lo'n ble ferdig ca kl 2150 i går kveld. Så det ble litt kort tid til å poste innlegget. Jaja.. sånn kan det gå.

Da jeg var liten fra 3års alderen og helt til jeg var 10år så danset jeg på danseskole og var med på ball. Min mor og mormor sydde kjoler til meg. De har jeg enda, var veldig stolt av kjolene mine.

Jeg har brukt kun papirer fra Prima's Fairy Belle Collection på siden min. Har brukt både 12x12" ark og ark fra A4 blokken. Jeg har også brukt Charme Roses, Petit bebe flowers og Melisse Flowers alle fra Prima. Jeg har også brukt en Allure Mocha blomst som er en tvinnet sateng blomst. Nydelig.
Jeg har også brukt blonder og perler. Bokstavene er Thickers og Mini market bokstaver fra October Afternoon. Stjernen og hjerte er wood buttons også fra Prima's Fairy Belle Colletion. Har brukt perlestrå fra Kort og godt og en papir doily. Litt moro å scrappe seg selv som liten.. :)

Takk for at du tittet innom meg!

I got a package with the Fairy Belle Collection I've ordere from Jodie Lee's Etsy Shop. These papers are even more beautiful in real life then online.. Aboslutly amazing papers. I usually keep papers like these for a long time and I really don't want to cut in them, so I'm really out on a limb here.. lol. :) I've also used flowers and roses from the same collection made by Prima and design by Jodie Lee. This is me as a little girl. I used to dance and I'm wearing one of my costumes on this picture. Thanks for looking! :) 

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Ååååå!!! Så vakkert, sart og nydelig. Digger denne og de råfine du har laget med Finnabair teknikk.
Mer, mer, mer!
Jeg håper virkelig at du søker om plass på Prima design teamet! Du passer inn der - midt i blinken! (Det mente både Cari Fennell og Sharon Laakkonen også når de holdt kurs på Bikuben! Begge to digget canvasen, rammen og alle LO'ene dine og synes begge at du MÅTTE søke!) Go Girl! :)
Håper livet smiler til deg søta!
Klem Cecilia

Torill sa...

For en fantastisk lekker LO!Med mange nydelige detaljer.Flotte pyntepapir i duse farger!
Og motivet er jo bedårende.Så søtt! :)
Torill

TrineH sa...

Så nydelig LO Yasmin... de papirene så helt herlige ut og som den Prima-dronninga du er så var det sikkert vanskelig å bruke de papirene med en gang ja :) Men resultatet fra FANTASTISK :)
Klem

Jeanette sa...

Dette var en kjempe vakker LO Yasmin :D De arkene var kjempe flotte da, passer kjempe bra til deg :D Så gøy at du har scrappet bilde fra da du var liten.. Se så søt du er på det bilde :D Du burde være kjempe stolt over allt det flotte du lager.. Kjempe glad i deg. Stor klem

Jonna sa...

Nydelig LO i gjennomført stil, og med kjempelekre detaljer!

Anne Kristine sa...

Ååå så lekkert og mange herlige detaljer ♥♥♥
Herlig bilde av deg også ♥
Du og Prima hører veldig godt sammen :o))
klem..klem..