mandag 2. april 2012

Finnabair style del 2

Tenkte jeg kunne vise fram de andre tingene jeg lagde på kurs med Finnabair forrige helg. Jeg var med på "Teabag Journal" kurset. Der lagde vi en art journal og første siden av albumet.


Vi lagde albumet helt fra bunn av og brukte Bind-it-all maskinen for å binde sammmen journalen. Det var utrolig morsomt å få kline med gesso, medium og maling og lage denne journalen. Anna er en fantastisk lærer og jeg lærte utrolig masse!


Vi fikk utdelt runde teposer som vi brukte til å pynte coverene våre med. Papirene er fra Anna sin serie "winter wonderland". Jeg har pyntet med gear, chipboard fra dusty attic, chipboard bokstaver, spenner og knapper og ting som ikke har med scrapping å gjøre i det hele tatt. Sånn som englen. Englen har jeg funnet på en vin flaske engang og tatt vare på. I følge Anna kan alt brukes og jeg liker veldig god den måte å scrappe på. :) Jeg må lære meg selv å tenke utenfor boksen min!Har malt med gesso og gel medium, sprayet med glimmermist fra tattered angels i diverse farger. Fantastisk moro å kline masse med maling og medium. :)

Baksiden måtte også pyntes. Har brukt ark fra 7dots Studio, diverse blonder og bånd. Mistable bånd fra Pink Paislee, knapper og trykkknapper, chipboard fra dusty attic og tepose.. Har og stemplet med tekst stempel fra Prima.


Vi lagde også første siden i journalen og jeg valgte å lage en journal om meg og min mann. Vi har vært sammen i over 10år nå, så jeg skal finne masse bilder av ting vi har gjort sammen og bruke i journalen. Det beste med å ha satt den sammen med bind it all er at man kan bare åpne ringene igjen og sette i fler ark om man behøver det. Så jeg håper på å få lagd flere sider i boka etterhvert. På siden har jeg brukt ark fra 7dots studio, sprayet te på, splattet med distress stains og sprayet sort dylusions ink på toppen. Digger de dylusions sprayene.. de gir perfekte søleflekker! :) Har også stemplet med prima stempel og brukt blonder, bånd, knapper, gear og blomster. Ble veldig fornøyd med denne siden!


Bokstavene jeg brukte kommer også fra 7dots og er helt herlige! Jeg var så heldig at jeg fikk to ark med disse bokstavene av Anna!! Hu er såå søt og snill :) Kommer hun med flere kurs engang, som jeg kan være med på, skal jeg definitivt være med!!

Takk for at du tittet innom meg!:)

Second part of my classes with Finnabair. This was the "Teabag journal" class and I absolutly loved it! I loved messing with gesso, mediums and spray paints. Absolutly awesome. The papers is from Finnabairs own paper collection. I'm super happy with the outcome of this journal and I can't wait to make more pages in the journal. Thanks for stopping by!:)

7 kommentarer:

TrineH sa...

Fy fillern så stilig.. og jeg er IKKE MISUNNELIG I DET HELE TATT :)

Marianne/skorpionen sa...

fantastisk lekkert!!!

Anne Kristine sa...

Åh!!! Så stilig!!
Lekkert satt sammen ♥♥♥
klem..klem...

Pysselbus sa...

Sååå flott!! Läckra färgkombinationer och verklig cool helhet!

Kram
Linda

Vibekke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Vibekke sa...

Prøver igjen, skrev så mye feil at jeg bare måtte ta den bort:P

Så fin din ble da, likte temaet for Journalen din... Kos å fylle den med bare DERE TO DA. Lykke til, det må jo bare bli lekkert <3

Lekre farger du har brukt også :)

Jeanette sa...

Kjempe fint :)