tirsdag 8. mai 2012

Journal page!

Etter å ha laget en journal på kurset til Ania aka Finnabair, så måtte jeg jo prøve å lage noe inni den. Jeg er ingen art journal entusiast. Jeg gjør art journal på min egen måte. Så her er i allefall to sider om Italia turen til Kristian og meg i 2009.


Jeg har så klart kost meg masse med "songbird" serien til Prima. Den er fantastisk nydelig og varm i fargen og utrolig herlig å jobbe med. 


Jeg har brukt cling stempler fra Songbird serien til Prima, og et Clearstamp fra Fairy Belle Kolleksjonen også fra Prima. Min nye dille er maskeringstape som jeg synes gir en så kul effekt på sidene. Jeg har kastet et par te poser på siden for å lage splattene. Digger den varme fargen te gir.


Denne siden er en hyllest til det skjeve tårnet i Pisa. En nydelig plass som vi besøkte mer enn engang mens vi var i Pisa. Jeg klatret til og med øverst opp i tårnet. Det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg har brukt et klippeark fra Songbird kolleksjonen til denne siden.  Har også stemplet med clearstampet en francis. Har pyntet med roser og blomster fra Prima og Resist canvas. 


Denne siden har jeg brukt mye av det samme som på forrige for å få de til å matche sammen. Jeg har i tillegg satt på en tre fugl fra KaiserCraft og en binders i gull fage. Dette er kanskje et av mine favoritt bilder av meg og Kristian. Må nok lage fler slike journal sider. Var veldig morsomt! :) Takk for at du stoppet innom meg!


I had this journal album in a Finnabair class and I just had to put something in it. I made a two paged journal entry of my husband and I because that's what the book is fore.. "Us". I've mostly used Prima products on these pages. Thanks for looking! 


10 kommentarer:

Elisabeth Bakken sa...

Herlig måte å lage en journal på! Liker at du tenker ditt eget preg på det. Duse og fine farger!

Ida / Little sa...

Nydelig! :)

Tone K. sa...

Du og du....det er noe av det flotteste jeg har sett på lenge :)
Så herlig i beige-toner og jeg digger detaljer og oppsett !!
Takk for inspirasjon ! :)

Anonym sa...

Nydelig! Du er så utrolig flink :-)
Digger den serien fra før, men du tryller virkelig med den!!!

May Grethe sa...

Fantastisk nydelig, du er utrolig dyktig:)

Anne Kristine sa...

Ååå så herlige sider!
Nydelig arbeid ♥♥♥

Elizabeth sa...

Utrolig flott! Nydelige farger og lekkert satt sammen. Alt passer perfekt sammen!

Sylvia sa...

Alldeles nydelig rett og slett!!

Mange flotte detaljer og ideer her:-)) Maskeringstape og teposer!!
Toppers!!
Takk for inspirasjonen.

Sylvia

Cecilia sa...

Ja, det er i hvert fall helt sikkert at vi vil se flere slike nydelige art journal-sider fra deg!
Jeg tror jeg tør påstå at når det gjelder kreativitet med papir og farger så finnes det ingen ting som ikke lett blir din greie! Du er utrolig! <3<3<3

aina sa...

Så kjempeflotte sider! Likte så godt fargevalet ditt, det ble så fiiiint!! Herlig inspirasjon her hos deg :-))
God helg :-))