fredag 11. mai 2012

Love at first sight

Jeg satt å bladde igjennom fotomappene mine på pc'n og kom over et bildet av meg og Collin. Han er ikke mange dagene på dette bildet, så jeg måtte bare scrappe det. 


Har skikkelig kost meg når jeg lagde denne, litt annet enn å sitte å kjenne på tannpinen jeg har.. :( Skal til tannlegen i dag så det var en deilig distrasjon å lage denne. 

Da jeg var på innom Bikuben sist, fant jeg dette canvas arket fra Prima. Det er knall kult og jeg har alltid hatt lyst til å scrappe på canvas. Jeg har brukt gesso, glimmermist og dylusions  for å lage bakgrunnen. Limte på blonder, bånd og chipboard og malte alt over med Gesso. Arkene er fra Prima serien Madeline. Jeg har klipt ut sommerfugler og pyntet de med en Prima bling. Jeg gidder disse store filt blomstene også så klart fra Prima.. :) Ellers har jeg pyntet med roser, og chipboard fra dusty attic. Bokstavene er fra Prima og American Craft Thickers. 


Takk for at du stakk innom meg! :) 

I'm having this nasty toothache and I just wanted something to take my mind of it, and then I made this Layout. I scanned through my pictures on my computer and I came across this picture of me and my little boy Collin. So I just made a layout out of it. I've used a lot of Prima Products on this, like canvas, paper, flower embellishments. I've also used Dylusions ink spray, Glimmermist and Gesso on it. Thanks for stopping by! :)

5 kommentarer:

Jeanette sa...

Nydelig LO. Med flotte farger og et herlig bilde <3 glad i dere <3

Anonym sa...

Så utrolig vakker LO!!! Du er så kreativ altså!!! Og det nydelige bildet, da:-)

Klem

Cecilia sa...

Hvis dette er resultatet av tannverk så burde du kanskje ha det oftere.... ;-D
Nei da, du vet jeg tuller med deg, håper virkelig det gikk bra i dag og at du overlevde timen! <3 LO‘en var virkelig skikkelig rålekker, og jeg ser at jeg må en tur på Bikuben igjen... :-p
God helg uten tannpine!
Klem

-Aina- sa...

Denne var bare vakker♥
Så mange vakre detaljer og farger, men sirklet rundt det utrolig stemningsfulle bildet.
Du er en tusenkunstner♥
Knall helg til deg og dine

Elisabeth Bakken sa...

Så lekker side, Yasmin! Elsker de fine stoffblomstene dine, og kontrasten i det røde hjertet:)